Én nem fosok tőle... ha érzem, hogyszopatnak, akkor index, félreállok, bukó le, kikapom az oktatót meg a vizsgabiztosta kocsiból és addig verem őket, amíg azt nem mondják, hogy : "...ön átment a vizsgán..." Ekkor megköszönöm a lehetőséget, bukó fel és eéhajtok...
Az igazság az lett h lekötelezett az itteni emberke, aki az egyik tulaja az iskolának, ezért ide kell jönni.De nyugi, mert onnan is be fogtok menni pestre.Mindenképen sűrű forgalomban végzik az ilyet.De vigyázz, ne vedd olyan lazára.Nem lesz gyalog-galopp, ez biztos!A kresz kérdések is falhoz tudnak verni, változott rendesen.
Ne szarj már be! A korményrendelet egyértelműen kimondja, hogy a már meglévő B kategóriás jogosítvány nem bukható el... én nem vagyok beszarva... ezért mondtam, hogy gyere le Szszmiklósra... tutti egyszerűbb a forgalmi vizsga, mint Pesten...
Ja! a csavar úgy néz ki, megmarad...egy picit pöttyen, de úgy érzem nem illik tökéletességet elvárni egy ilyen öreglánytól .Elég lesz neki ha ráülök, és tekerem a fülét .
SZÉP? Az igazság az haver, hogy abszolút kísérleti nyulak leszünk.A kresztől nem félek, mert azt m,eg kell tanulni.össz-vissz 4 tesztlap van, épp azt gyakorlom.De az hogy !1! óra vezetés után egy totál idegen helyen kell megfelelni egy teljes értékű vizsgán...., na az már gáz!Mert hiába vezettünk forgalomban eddig is, az útvonalakat biztosan nem ismerjük eléggé.Tehát minimum az lesz h pót órákat kell venni, jó sokat.
Be bizony!Az oktatóval beszélgettem(aki az iskolát vezeti), és erősen felhívta a figyelmem, h jól gondoljam át, mert amit mi fogunk csinálni ahhoz normál esetben 30 órás oktatás kell, és ha nem sikerül megcsinálni a vizsgákat, akkor még a "B" jogsit is bevonják(mondjuk ezt a 3. után)....azt is a saját szájával mondta ám hogy idézem:"ez egy óriási faszság volt az állam részéről, de hát a pénz lehúzás ugye....szóval én sem tudom mi lesz"
Ez, köszi!
Akkor ez nem pont ugyanaz... Akkor kénytelen leszek csináltatni egy NS tengelyt az NSR-é helyett, ha össze akarom hozni a 2 vasat... Na, az is + pénz, bár biztos nem olyan vészes... ]:-)))
A KRESZ-teszteket megcsináltam, az összeset... azzal nincs gond...
Mitől lesz nehéz?
Melyik webáruház? Küldöd a linket, hogy mi a választék?
Köszi +egyszer! ]:-)))
Akkor ez nem pont ugyanaz... Akkor kénytelen leszek csináltatni egy NS tengelyt az NSR-é helyett, ha össze akarom hozni a 2 vasat... Na, az is + pénz, bár biztos nem olyan vészes... ]:-)))
A tengely hossza (függőleges) = 250mm
Remélem ezek kellettek...