Amit meséltem, h egyszer gondban volt a haver, akkor is tolni kezdtem előbb.Ment szépen, de inkább határ, mert elkaptak a dandárok, és nem tetszett nekik.Határban aztán hazahúztam.
Ügyes!Hát igen."Nincs olyan h nincs" igaz? .Az sem volt rossz, amikor eredet vizsgára vittem.Hívom fatert, h kéne segítség.Ment a telefonba a morgás(ahogy szokott először mindíg).Meg h "Hát told le b..meg"...mondom hova? a város szélére?..."akkormeg ülj föl rá"...na mondom azt meg pláne nem...Mind1, gondoltam, és elkezdtem készülődni a fél napos sétára, mire jött a telefon, h 10 perc múlva jönnek.A céges transzporter seggébe raktuk be .Tel volt minden szerelési anyaggal, de bement.Ráültem, és ott tartottam amíg meg nem érkeztünk
Igazából nem akartam nagyobbat.Ezt is csak direkt a B125 miatt.Elég lesz ez nekem sztem.Ha meg nem, akkor TZR, vagy Gamma.(Zárójelben jegyzem meg, a TZR már most is csiklandozza az agyamat ...nekem az az igazi szép moci)
Értem , hát ez nekem is örök élmény marad..., a két férfi ember a kereskedésnél könnyen fölpakolta a motort a futóra, na de otthon..... majd áthívjuk a szomszédot! Aha.... csak későn értünk haza a köd miatt, nem volt pofánk becsöngetni....,na akkor mi legyen, vakartuk ám... végül; én fölmentem a futóra, megtámasztottam magamat a motorral együtt, aztán szép lassan megbillentettük a futót, és letoltam hátrafelé...
Na!Ez tökm érdekes fejlemény...nem gondoltam volna, h új kategóriát csináltak ennek az egyszerű dolognak.De mi értelme lenne?Nem lehetne sima továbbképzéssel nagymotorra menni igaz?Hanem le kéne tenni egy teljes nagy jogsit...
Emlékszem a képre, ügyesek voltatok .Nekem azért nem volt választásom, mert nekem beszámítás is fontos volt_(minél kevesebb kp legyen), rendes papírosat akartam, és még ott volt a 11Kw-os határ is.Volt néhány gép, rg/tzr...de egyik sem jött össze rendesen.Már-már feladtam, és csak a szívemet fájdítani mentem fel a használtautóra, amikor egyszer csak kaptam egy levelet, h "látom h kerestél NSR-t....az enyém is eladó" .Na ezzel a sráccal sikerült megegyezni.Szállítót, meg sofőrt, kedves hölgy ismerősöm szerzett(volt férjét befűzte, h nekem jöjjön segíteni ).Nagyon rendes volt a pasi.Egy fillért nem kért, csak a gázolaj(egy ősrégi több, mint milliót megjárt szuper állapotú Merci).Nagy kaland volt az biztos
Jogsiban nem lesz semmi, nem csinálnak újat. Egy igazolókártya lesz a jogsi mellé (mint a lakcímkártya). Ha lejár a jogsi, akkor az új jogosítványon lesz feltüntetve az A1 kategória...
Mondom, Magyar Közlöny...
Bori Attila, Szigetszentmiklós, 30 970-37-36
Vésd fel, hátha kell egyszer, mert jó, olcsó, megbízható, nem húz le.