Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, HONDA:
Bori Attila, Szigetszentmiklós, 30 970-37-36
Vésd fel, hátha kell egyszer, mert jó, olcsó, megbízható, nem húz le.
, ha azt a rendőrök meglátták volna...
Amit meséltem, h egyszer gondban volt a haver, akkor is tolni kezdtem előbb.Ment szépen, de inkább határ, mert elkaptak a dandárok, és nem tetszett nekik.Határban aztán hazahúztam.
Ügyes!Hát igen."Nincs olyan h nincs" igaz? .Az sem volt rossz, amikor eredet vizsgára vittem.Hívom fatert, h kéne segítség.Ment a telefonba a morgás(ahogy szokott először mindíg).Meg h "Hát told le b..meg"...mondom hova? a város szélére?..."akkormeg ülj föl rá"...na mondom azt meg pláne nem...Mind1, gondoltam, és elkezdtem készülődni a fél napos sétára, mire jött a telefon, h 10 perc múlva jönnek.A céges transzporter seggébe raktuk be .Tel volt minden szerelési anyaggal, de bement.Ráültem, és ott tartottam amíg meg nem érkeztünk
Hát az a rengeteg jó kis zene fog ott hangulatot adni, meg amúgy is kéne h legyen...mind1 nem magyarázkodom ...elképzeltem megint egy poén jelenetet.
Úgy, de van 1-2 trükkje... ];oDDD
Igazából nem akartam nagyobbat.Ezt is csak direkt a B125 miatt.Elég lesz ez nekem sztem.Ha meg nem, akkor TZR, vagy Gamma.(Zárójelben jegyzem meg, a TZR már most is csiklandozza az agyamat ...nekem az az igazi szép moci)
Értem , hát ez nekem is örök élmény marad..., a két férfi ember a kereskedésnél könnyen fölpakolta a motort a futóra, na de otthon..... majd áthívjuk a szomszédot! Aha.... csak későn értünk haza a köd miatt, nem volt pofánk becsöngetni....,na akkor mi legyen, vakartuk ám... végül; én fölmentem a futóra, megtámasztottam magamat a motorral együtt, aztán szép lassan megbillentettük a futót, és letoltam hátrafelé...
Kitartó vagy... nekem Ráckeve - Szigetújfalu (14 km) volt 2,5 óra az NSR-rel... már majdnem otthagytam az út szélén...
Ezt most miből gondolod?
Majd megmutatom a talin. Nem tudom, nekem egy évnek tűnt, de olyan 6-7 óra lehetett. A Király hágó durva volt.
Megint kezdődik az agymenés
Ha nagyot akarsz, akkor előlről kell mindent! Ha tényleg nagymotorra szeretnéd, akkor ez pénzkidobás...
Lesz a talin ihalláré .Előttem van, ahogy az egész banda hulla részegen zenére firkálja tele a parkoló betonját gumival
Akkor nem egyről beszélünk...
Tetszik hát...
Na!Ez tökm érdekes fejlemény...nem gondoltam volna, h új kategóriát csináltak ennek az egyszerű dolognak.De mi értelme lenne?Nem lehetne sima továbbképzéssel nagymotorra menni igaz?Hanem le kéne tenni egy teljes nagy jogsit...
Neem, Bruti (attila bezcenve) nem így néz ki
Ja neeeeem.Csak megcsíptem az STS-t, és ezt hallgattam a gépen...gondoltam tetszik neked/nektek is.
joo elképzelhetőnemtom ezt valahol olvastam demár nememlékszek hogy hol mert a csapbol is ez folyt
Emlékszem a képre, ügyesek voltatok .Nekem azért nem volt választásom, mert nekem beszámítás is fontos volt_(minél kevesebb kp legyen), rendes papírosat akartam, és még ott volt a 11Kw-os határ is.Volt néhány gép, rg/tzr...de egyik sem jött össze rendesen.Már-már feladtam, és csak a szívemet fájdítani mentem fel a használtautóra, amikor egyszer csak kaptam egy levelet, h "látom h kerestél NSR-t....az enyém is eladó" .Na ezzel a sráccal sikerült megegyezni.Szállítót, meg sofőrt, kedves hölgy ismerősöm szerzett(volt férjét befűzte, h nekem jöjjön segíteni ).Nagyon rendes volt a pasi.Egy fillért nem kért, csak a gázolaj(egy ősrégi több, mint milliót megjárt szuper állapotú Merci).Nagy kaland volt az biztos
Jogsiban nem lesz semmi, nem csinálnak újat. Egy igazolókártya lesz a jogsi mellé (mint a lakcímkártya). Ha lejár a jogsi, akkor az új jogosítványon lesz feltüntetve az A1 kategória...
Mondom, Magyar Közlöny...
én úgy tudom hogyha megcsináljátok ezt a B125öt akkor a jogsitokba nemaz lesz hogy A1 hanemhogy B125
B125 hivatalosan nincs... ez csak a totaécar-os kezdeményezés neve... A1 van, ez a B125.... Magyar Közlönyben benne van...
Mi van, buliztál tegnap? Ez valami after vége üzenet?