Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SEE YA
Nekem sincs ellenemre a nyugis sütögetés Kezdőhondás is azt kultiválná.Az az igazság egyébként, h nem is biztos h le lehetne zsírozni egy ilyen sátoros banzájt.A kempingeb ugye sokan vannak.Egy kemping volt, ahol lenne rá lehetőség, de saját cucc van, azt kell bérelni(6000).
Na én tényleg megyek!
Sziasztok!
mondjuk én szivesen bennelennék a tábortüzeis gitáros buliba föleg mert djklein is mondta h megoldható a dolog de ez csak vélemény nemakarok ezen összeveszni senkivel igazábol nekem a lényeg a motorozáson van
Ha kell beszélnem vele a Honda miatt, akkor meg is kérdezem... de csak finoman... :)
biztos finom lehetett
Á akkor azért írtad, h ebbe bele sem tudnak kötni Értem
Nekem mindegy... ha jó a társaság, akkor tök mindegy, hogy milyen a környezet... kellen ott valami bevásárlóközpont... azoknak jó nagy a parkolója... ott lehetne füstölni, meg állatkodni... csak a helyi rendőröket kell levajazni...
Ganyé bürökrácia! Az agyam felforr ezektől.Mind 1 itt élünk, úgysem lehet mit tenni
Tőle kérdezd... ];oDDD
Jó éjt neked
Régi nagy kedvencem(és nem azért, de lett olyan mint anyumé ...vagy csak régen csinált már nekem ).Ezenkívül megy még a kakaós, a Pancake, meg az apróságok.
Jóéjt!
Pedig erre nincs semmilyen szabály, de vontatni tilos!
Hidd el, te hoztad fel csak a tábortüzesdit A regezésed előtt kb egy héttel indult a téma, és annál még nagyobb banzájt akartak, mint ahogy alakul.De ezt csak azért, mert azt hiszed nem szeretnének ilyet.Eredetileg retro bulis dolognak indult.Persze én(és sztem a többiek is) benne vannak a dologban.
Felírtam, köszi! Rokona a Bori századosnak? Ő Szszmiklóson a Közlekedésiosztályvezető...
Áhá, rizskók? Fincsi
Muszáj volt. Akkoriban nem volt sem pénz, sem telefon, sem autó a környezetünkben, úgyhogy muszáj volt a haveromékat hazahozni, repedt blokkal.
JA!Jut eszembe!Nem csak a pizza megy ám
igenigen. pont ezért volt szo a külön kategoriárol
Én megyek elborulok....brümmögni
Jó Éjt!
Ezt szavaztassuk meg, mert eddig nem sokan ragaszkodtak a düc düc-höz, inkább a tábortűz, gitár, ének, beszélgetés, egymás megismerése játszott, mint a részeg rángatózás, motortörés, randarírozás, letartóztatás, aztán egy dohos cella... ];oDDDDD
Ismerek olyat, aki buszon így utazik, ha jön az ellenőr, nem beszélni mágyár, és nem tudnak vele mit kezdeni, inkább elengedik..
JAh!Kiugrottam volna, és elkezdek halandzsául magyarázni, hogy elraboltak, és végre most szabadultam ki Csak megúszom valahogy