Nekem sincs ellenemre a nyugis sütögetés Kezdőhondás is azt kultiválná.Az az igazság egyébként, h nem is biztos h le lehetne zsírozni egy ilyen sátoros banzájt.A kempingeb ugye sokan vannak.Egy kemping volt, ahol lenne rá lehetőség, de saját cucc van, azt kell bérelni(6000).
mondjuk én szivesen bennelennék a tábortüzeis gitáros buliba föleg mert djklein is mondta h megoldható a dolog de ez csak vélemény nemakarok ezen összeveszni senkivel igazábol nekem a lényeg a motorozáson van
Nekem mindegy... ha jó a társaság, akkor tök mindegy, hogy milyen a környezet... kellen ott valami bevásárlóközpont... azoknak jó nagy a parkolója... ott lehetne füstölni, meg állatkodni... csak a helyi rendőröket kell levajazni...
Régi nagy kedvencem(és nem azért, de lett olyan mint anyumé ...vagy csak régen csinált már nekem ).Ezenkívül megy még a kakaós, a Pancake, meg az apróságok.
Hidd el, te hoztad fel csak a tábortüzesdit A regezésed előtt kb egy héttel indult a téma, és annál még nagyobb banzájt akartak, mint ahogy alakul.De ezt csak azért, mert azt hiszed nem szeretnének ilyet.Eredetileg retro bulis dolognak indult.Persze én(és sztem a többiek is) benne vannak a dologban.
Ezt szavaztassuk meg, mert eddig nem sokan ragaszkodtak a düc düc-höz, inkább a tábortűz, gitár, ének, beszélgetés, egymás megismerése játszott, mint a részeg rángatózás, motortörés, randarírozás, letartóztatás, aztán egy dohos cella... ];oDDDDD
Sziasztok!
Jó Éjt!