Jól van, megprbálom a leeresztést, megnézem van-e benne retek... aztán újra feltöltöm... ha akkor sem OK, akkor viszem a Honda szerelőhöz... Nem Tóth Attilának hívják a srácot?
Vannak tudod a szép motorok, meg azok, amiket nem lopnak el... ];oDDD
Menjen, minden legyen patent, de senki ne lássa, mennyire jó, és inkább másikat vigyenek a görények.
Meséltem a motor-generálról, a panel 8. emeletén. Szép lett, 2 nap múlva lopták el... ]:-///
Őszinte leszek bazdmeg! Szívesen segítünk, de egyszer végig kell nézni a vasat, hogy a szezon elejére ne legyen vele gond. Sajnos ez van. Ha nincs kedved, türelmed, affinitásod, akkor: mondtam, van egy nagyon jó HONDA szerelő, arrafelé. Nem ilyen, olyan, amolyan, hanem HONDA! Vidd el hozzá, nézze át, Te meg csak motorozgass utána nyugodtan... ];oDDD
Milyen mókás, hogy nem csak tág, rugalmas gumi csövek vannak a rendszerben. :| Nem olyan mérhetetlen hülyeséget mondtam... és igyekszem segíteni a srácnak.
Menjen, minden legyen patent, de senki ne lássa, mennyire jó, és inkább másikat vigyenek a görények.
Meséltem a motor-generálról, a panel 8. emeletén. Szép lett, 2 nap múlva lopták el... ]:-///
Szerinted hogyan, és mitől dugul el egy túlfolyó cső?
Ha addig el nem adom... vagy szét nem verem... :)