Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a motoroswebaruháztól rendelek fékbetétet, melyik jó az NSR-hez, mert nem lehet náluk megnézni motorra bontva a fékbetétet?
Bocs, a kép:
Ez a két méret kell (képzeld oda légyszi a másik befogatót is!).
furattávolsága vagy a tengely közepétől mért távolság kell?
Az, az! A tengelynél mérd légyszi! ]:-)))
a teleszkópbefogók furattávolsága kell neked... már értem... mindjárt mérem! :)
a teleszkópbefogók furattávolsága kell? Ha nem , akkor bocs, várd meg a többieket, mert ebből tényleg csak erre tudok következtetni... vagy én vagyok qrva fáradt...
Ha a teleszkópbefogók furattávolsága kell, azt le tudom mérni...
Megjelöltem pirossal, a bekarikázott alatt. Az a kormánykifli, a hivatalos nevét nem tudom, mi mindig így hívtuk. ]:-)))
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
]:-DDD
A bekarikázott tengelyvég alatt a két bumeráng alakú öntvény, ami a kormánytengelyt a telóhoz köti, ebbe befogatva a 2 telószár...
Le tudod fényképezni, mert nem értem basszus...
Ha a kormánycsutkák furattávolsága kell, akkor azt írd.... ha meg nem, akkor fényképezd le, mert fingom nincs...
A két kifli alakú bigyó, ami a telószárat tartja. A tengelynél kellene, mert abból lehet következtetni, hogy a váz nyaka ugyanakkora-e... ]:-))) Mert ha nem, akkor nem veszem meg a 2 NSR-t bontásra, mert szűkös a keret... ]:-)))
A tengely hosszát le tudom mérni nagyjából... majdnem pontosan... de milyen kiflikre gondolsz?
Az NS-é 192mm a kiflik között, a tengely 228mm. De jó lenne, ha passzolna, mert akkor kompleten rá tudnék rakni egy NSR első telót, a mostani sérült helyett...
Ha jól, akkor köszi... ];oDDD Kiflik távolságát, a teljes tengely hosszát (az alsó kifli tetejátől, a csúcsáig meg tudod még mérni?
Szerintem nem kell szétszedni, csak egy mérőszallagot dugni mellé, a hossza végett, meg a kupak alatt megmérni a csavar átmérőjét, szerintem. Vagy Neked zárt anya van a tetején?
20mm... ha jót mértem...
én most ezért nem akarom szétszedni az enyémet de valamikor a tavasszal majd szét lessz szedve
nem tudok róla amúgy szerintem nem kell
az is jó ha beírod googléba ami kell és elég sok oldalt kidob
ezt csak azért írtam a dávidnak mert ez neki is közel van meg én is ide járok
Sziasztok!
Köszi a segítséget és a jótanácsokat mindenkinek!
Az van, hogy most már be sem indul. A gyertya meg már olyan, mintha nem kapna benzint... valószínűleg a karbit kell kitisztítani... hétvégén viszem szerelőhöz, csinálja meg ő...
Köszi mégegyszer mindent!
Mi van ezzel a fórummal? Ha nem szaró világ, vagy anyátok közt a téma, akkor senki nem ír? Én se beszéljek motorokról? ]:-))))
Vagy senkinek nincs a melóhelyén net?
Tele a faxom! Tudja valaki, hol lakik Holle anyó? Küldöm az ukrán maffiát... ];oDDDD
Még 1 kérés:
Meg tudná valaki mérni a kormány-tengely átmérőjét, hosszát és a kormánykiflik távolságát az NSR-en?
Jó az 5let, tényleg ki lehet próbálni. Megyek én is, szar gyertya, na az mindig van valahol... ]:-)))

1ébként manuális típus vagyok. Csinálom, és többnyire közben jövök rá, elméletben soxor kihagyok dolgokat a számításból, mint pl. "lehet, hogy kiszárad a gumitalp a szívatón, és nem zár"... ]:-)))
ezt lehet modellezni.
Fogsz egy döglött gyertyát, és felteszed a gázra.
Megméred hiegen, és akkormkor szép piros.

Asszem ki is próbálom:)

Bár én alapból mindennek a lehető legnagyobb szikraküzt adom amitől még ne mkárosodik a trafó.