a teleszkópbefogók furattávolsága kell? Ha nem , akkor bocs, várd meg a többieket, mert ebből tényleg csak erre tudok következtetni... vagy én vagyok qrva fáradt...
Ha a teleszkópbefogók furattávolsága kell, azt le tudom mérni...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
]:-DDD
A bekarikázott tengelyvég alatt a két bumeráng alakú öntvény, ami a kormánytengelyt a telóhoz köti, ebbe befogatva a 2 telószár...
Le tudod fényképezni, mert nem értem basszus...
Ha a kormánycsutkák furattávolsága kell, akkor azt írd.... ha meg nem, akkor fényképezd le, mert fingom nincs...
A két kifli alakú bigyó, ami a telószárat tartja. A tengelynél kellene, mert abból lehet következtetni, hogy a váz nyaka ugyanakkora-e... ]:-))) Mert ha nem, akkor nem veszem meg a 2 NSR-t bontásra, mert szűkös a keret... ]:-)))
Az NS-é 192mm a kiflik között, a tengely 228mm. De jó lenne, ha passzolna, mert akkor kompleten rá tudnék rakni egy NSR első telót, a mostani sérült helyett...
Szerintem nem kell szétszedni, csak egy mérőszallagot dugni mellé, a hossza végett, meg a kupak alatt megmérni a csavar átmérőjét, szerintem. Vagy Neked zárt anya van a tetején?
nem tudok róla amúgy szerintem nem kell
az is jó ha beírod googléba ami kell és elég sok oldalt kidob
ezt csak azért írtam a dávidnak mert ez neki is közel van meg én is ide járok
Sziasztok!
Köszi a segítséget és a jótanácsokat mindenkinek!
Az van, hogy most már be sem indul. A gyertya meg már olyan, mintha nem kapna benzint... valószínűleg a karbit kell kitisztítani... hétvégén viszem szerelőhöz, csinálja meg ő...
Köszi mégegyszer mindent!
Mi van ezzel a fórummal? Ha nem szaró világ, vagy anyátok közt a téma, akkor senki nem ír? Én se beszéljek motorokról? ]:-))))
Vagy senkinek nincs a melóhelyén net?
Jó az 5let, tényleg ki lehet próbálni. Megyek én is, szar gyertya, na az mindig van valahol... ]:-)))
1ébként manuális típus vagyok. Csinálom, és többnyire közben jövök rá, elméletben soxor kihagyok dolgokat a számításból, mint pl. "lehet, hogy kiszárad a gumitalp a szívatón, és nem zár"... ]:-)))
Ha a teleszkópbefogók furattávolsága kell, azt le tudom mérni...
]:-DDD
A bekarikázott tengelyvég alatt a két bumeráng alakú öntvény, ami a kormánytengelyt a telóhoz köti, ebbe befogatva a 2 telószár...
Ha a kormánycsutkák furattávolsága kell, akkor azt írd.... ha meg nem, akkor fényképezd le, mert fingom nincs...
az is jó ha beírod googléba ami kell és elég sok oldalt kidob
ezt csak azért írtam a dávidnak mert ez neki is közel van meg én is ide járok
Köszi a segítséget és a jótanácsokat mindenkinek!
Az van, hogy most már be sem indul. A gyertya meg már olyan, mintha nem kapna benzint... valószínűleg a karbit kell kitisztítani... hétvégén viszem szerelőhöz, csinálja meg ő...
Köszi mégegyszer mindent!
Vagy senkinek nincs a melóhelyén net?
Meg tudná valaki mérni a kormány-tengely átmérőjét, hosszát és a kormánykiflik távolságát az NSR-en?
1ébként manuális típus vagyok. Csinálom, és többnyire közben jövök rá, elméletben soxor kihagyok dolgokat a számításból, mint pl. "lehet, hogy kiszárad a gumitalp a szívatón, és nem zár"... ]:-)))
Fogsz egy döglött gyertyát, és felteszed a gázra.
Megméred hiegen, és akkormkor szép piros.
Asszem ki is próbálom:)
Bár én alapból mindennek a lehető legnagyobb szikraküzt adom amitől még ne mkárosodik a trafó.