Na ez az érzék dolog igaz.Ha van, akkor az kiderül.De azért vigyázz, mert ha a továbbfejlődéshez még sincs, az is hamar kiderül, amikor már bátran hajtod...de azt te már nem fogod megtudni. Vigyázzzá...Hallod?Talán hallottátok annak idején a Péceli balhét.Öcsi haverunkból csúnya példázat lett
Csoki... ne vedd már el a kedvünket.... 31 évet kibírtam motor nélkül... tavaly kattant valami, motorra ültem, gond nélkül, mintha mindig motoroztam volna... ha van hozzá érzéked, az hamar kiderül...
Főleg baszki... kedves ismerős, meg a f...szom, meg a f...szom... így kezdődik ez... Először: "Norbi, de csini kis motoros rucid van... olyan jó feszes... hányas méret...?" Észre sem veszed és már be is fűz, mert nála a hatalom... a jogsid múlik rajta...
ha ojan vizsgátok lessz mint ami a többi motoros vizsga akkor az durva lessz
45 perc a vizsga, vagyis addíg kell motoroznod hiba nélkül
ezt nehezen tudom elképzelni úgy hogy előtte csak 1 órát motorozol egy ismeretlen motorral, ismeretlen utakon
Tudja a f...szom... most meg olyan, mintha nem kapna benzint... pedig nem tekergettem semmit. Mindegy, leszarom... majd hétvégén átviszem a szerelőmhöz, hogy takarítsa ki a karbit... Holnapra itt a gyári gyertyám...
Te Enzo... azért vigyázz az ingyne különórákra... nem meleg az oktatód? :) Nehogy a szűzességedbe kerüljön a jogsi... annyit nem ér!
ha valami érdekel elérhetőséget az adatlapon találsz