Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nsr 125 f alkatrészek eladók, elég sok minden van még
ha valami érdekel elérhetőséget az adatlapon találsz
így van!
pontosan ez a weblap címe:
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
Köszi en is. Jó éjt!
Köszi Cimbora! Sok sikert holnapra! Jóéjt!
Na feleim, én nekem mennem kell, holnap munka ügyben kell eljárni.Drukkolok neked Krisz ahhoz a motorhoz!
Na ez az érzék dolog igaz.Ha van, akkor az kiderül.De azért vigyázz, mert ha a továbbfejlődéshez még sincs, az is hamar kiderül, amikor már bátran hajtod...de azt te már nem fogod megtudni. Vigyázzzá...Hallod?Talán hallottátok annak idején a Péceli balhét.Öcsi haverunkból csúnya példázat lett
én is ezen csodálkoztam, mikor olvastam, milyen módon lehet megszerezni eme jogosítványt
Tudod, mint az üvegtigris 2-ben..."élj boldogan...Lalival"..."Férle ne értsd!"..."már késő" ....NEM TIBÍÍÍÍÍ BAZD MEEEEG!
Akkor hagyd magad és két hét múlva reklámozd a fórumon az ingyen jogsit!
Csoki... ne vedd már el a kedvünket.... 31 évet kibírtam motor nélkül... tavaly kattant valami, motorra ültem, gond nélkül, mintha mindig motoroztam volna... ha van hozzá érzéked, az hamar kiderül...
És mi van ha nő?
Helló!
na jó... csak viccelek... nehogy mellre szívd!
Húúú, ez de buzisan hangzott...
Főleg baszki... kedves ismerős, meg a f...szom, meg a f...szom... így kezdődik ez... Először: "Norbi, de csini kis motoros rucid van... olyan jó feszes... hányas méret...?" Észre sem veszed és már be is fűz, mert nála a hatalom... a jogsid múlik rajta...
ha ojan vizsgátok lessz mint ami a többi motoros vizsga akkor az durva lessz
45 perc a vizsga, vagyis addíg kell motoroznod hiba nélkül
ezt nehezen tudom elképzelni úgy hogy előtte csak 1 órát motorozol egy ismeretlen motorral, ismeretlen utakon
Szépjóóóreggelt!
Hülyeeeeeeee .Igazából az Ő rokona a kedves ismerősöm, sztem ezért volt rendesebb.
majd holnap megmondom a tipusszámot ami kell bele
aztán keresgethetsz még máhol is
Tudja a f...szom... most meg olyan, mintha nem kapna benzint... pedig nem tekergettem semmit. Mindegy, leszarom... majd hétvégén átviszem a szerelőmhöz, hogy takarítsa ki a karbit... Holnapra itt a gyári gyertyám...
Te Enzo... azért vigyázz az ingyne különórákra... nem meleg az oktatód? :) Nehogy a szűzességedbe kerüljön a jogsi... annyit nem ér!
És hogyhogy egyáltalán nem is indul a gép?
Megint ketten....
Az biztos.Komolyan remélem, h szem előtt fogják tartani, hogy "honnan jöttünk", és csak továbbképzésen vagyunk.
Na látod ez vlem a gond, hogy abban nem leszek benne.Nem Ő ingyen órákat ajánlott fel, hogy legyen esélyem.
a mi forgalmi vizsgáinkat sokáig emlegetni fogják az oktatók és a vizsgabiztos...
Milyen szívesség? Kenőpénzért átenged?