Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a baloldali a keverék.... azt kell negyedenként betekerni... OK.
Mi a másik csavar?
Néztem azt a gyertyát, de kéne bele valami rendesebb
Miután 7-es a gyertya(és 9-es kéne bele) elképzelhető h az sem tetszik neki.Nehéz ez így, hogy már üzemelt szépen.
A keverék csavar egy csőben ül.A hengerhez közelebbi az.negyedenként tekerd beljebb.És jegyezd meg a kiindulási pontot.De vigyázz, h nem szabad nagyon erősen bánni vele.
gondolom azt is beköpné...
ugyanilyen nincs... csak amit írtam...
Ha van otthon ugyanolyan gyertya, csak jobb állapotú, próbáld meg azzal.
gondolom a benzin - levegő arány...
melyik csavar a benziné? Kicsit lejebb venném...
Nem gondoltam volna...
De jó, hogy itt vagy! Akkor ezek szerint, lehet hogy elállítódik... de mi?
Hogy a halálba ne álílódna el magától...

Simán.

Sőt, a nemhazsnálat olykor érdekes jelenségeket produkál, amik ahsaználattól elmúlnak, és a cucc öngyúgyul:)

És még valaki mondja, hogy nincs a gépeknek lelke:)
CW7LP van csak itthon... az vot benne, mikor elhoztam tavaly...
Láttam.Én nem tudom elképzelni, h m,agától elállítódik.
Van otthon másik gyertya?Próbáld csak meg bele tenni... .Kíváncsi vagyok mit csinálna.Valami magas hőértékűt rakjál bele, ami van, de a menet hosszra figyelj.
pont most írtam... beköpi a gyertyát... sok a benzin...
de legalább a víz már nem folyik...
Na látod! "...örülünk Vincent?..."
Nem indul...
Tuti hogy sok a benzin... leállítom, és nem indul, csak akkor ha kiveszem a gyertyát és megpucolom... utána visszateszem és pöc-röff...
igen, az a gyári
Jajj bocsi.Azt hittem a leeresztőre írod.A gyertyának örülök biza
Hát tudod ez egy ilyen "egyik szemem sír, a másik üveg" helyzet.Mert azt szerettem volna leginkább, ha nem lenne semmi baj vele.De legalább nem lesz annyira szivatós.
Akkor jó, ha jó
csáákány. srácok az első lámpának a magasságát lehet állítani? hogy messzebbre világítson? mert én nem találtam semmi ilyen csavart, állítókát
Sziasztok!
Épp szezonra felkészítésnek kezdenék neki, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a '93-as macskalámpás NSR gyári lánckerék méretei 14 és 36? Előre is köszönöm a választ! :)
Ha fele ennyire tudnék stuntolni, már totál boldog volnék... :)
Örülök, hogy örülsz