Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóéjt!
azt nem nézem
vacsoráztam meg fürödttem
Na de sztem én most menek, talán még jelentkezem. addig páááááá
Nem értettem az elejét...De az tény h a mérlegnek nem szabad billegnie.
Szia Csoki! Végre megérkeztél...! Vége a barátok közt-nek?
Amúgy tényleg jó... mindig van aki megmondja, hogy mit hogyan is gondolsz!
Nem, viccet félre téve, ha domináns faszi vagy, aés az tudsz maradni egy erős nő mellett is, akkor lehet kiegyensúlyozott...
Na jól van, ne nyáladzunk...
motoroswebaruhaz.hu
egy pár éve inkább a kengyelfutót játszom(az is egyedül van).Jó persze, mindíg volt valaki.néha komoly, néha nem, de hiába gondoltam én mindíg komolyan, valahogy elkerült.Van elõnye is, meg hátránya is mindkét oldalnak.Részemrõl inkább a társas lét csillog szebben.
Passz... kepesmotoron nézted?
nincs semmi olyan érdekes dolog amihez kommentárt tudnák fűzni :D fékbetétet joáron kitud? hol? szerintetek?
28 voltam, mikor megnősültem... előtte sosem gondoltam volna, hogy egyszer eljön ez az idő... mindig szabad voltam előtte, ahogyan te is mondtad, olyan magányos farkas...
Hát én csak azt tudom hogy engem nem fenyeget egyelõre ez az öröm...volt hogy majdnem megcsaládosodtam, de valahogy én mindíg magányos farkast játszottam.
Akkor meg hol van mindenki? Lehet hogy a többiek normális családi életet élnek...
Azt neee Ettõl a bandától többet várok. Minimum egy dal fesztivál, koncert vagy mittudomén egy játék határok nélkül...a maOhistáknak engedélyezett a Dallas, vagy a Jimmy koncert.
Ilyenkor mindenki eltűnik egy időre... biztos barátok közt meg a fazom...
látom nem izzik a topic a bitektől...
Egy kicsit más: nem találok sehol jó áron korméynvégre szerelhető visszapillantó tükröt... nem tudjátok véletlenül, hol lehetne biztosan találni?
Köszi a segítséget! Holnap megpróbálom a keveréket beállítani, hogy kevesebb benzint kapjon, amit Enzo javasolt... aztán meglátjuk...
Az elálíltódást nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy az első és a hátsó kerék helyet cserél:)

Meg nem is úgy van értve, hogy műról holnapra, hanem mndjuk, ha áll pár hetet, hónapot, akormár kiülepszik ez-az, ami somán okozhat jelenségeket.
Benzin híján kszárada karbi, és a tűszelep gumija, elkezd nem zárni a szivató satöbbi, iyleneket simán produkál egy 20 éves motor.

Az elemi kontakthibákról nem is bezsélve.
Elég lesz nekem negyedekkel is... :)
Holnap rámegyek a projektre... ma már nem foglalkozunk ezzel... én sem gondoltam, hogy elállítódhat...
Értem.Akkor a keverék előbb.Eddig nem gondoltam volna, h állásában elállítódna, de ha Zoli mondja, akkor bizony számolni kell vele.Ez esetben meg valóban számba jön, hogy hidegen még csak-cak megy, de melegen meg már túl sok neki a benzin.Valóban ezt nézd meg majd.Ja igen!És érdemes minden tekerés után várni, mert elég lassan reagál a rendszer.Kezdhetsz mondjuk féllel is, de akkor meg hamar átbillensz a másik oldalra.
Nekem is jön az NGK BR9ECS.... most NGK BR9ES van benne... a gyertya fasza...
Annyira biztos nem lesz nagy baj.És ha megvan, és még nem jó, akkor gyertya csere...és így tovább.A kizárásos technika elég sikeres.Hátránya, h pénzbe kerül.De egy rendes gyertya amúgy is fog kelleni bele.Nemsokára(holnap)berakom az NGK-t, és akkor ha gondolod lepostázom neked ezt(ezzel biztosan kell mennie, indulnia mindíg, bár ez is alacsony értékű)
Köszi... már ezt is tudom...
Holnap rámegyek a témára délután... qrva kíváncsi vagyok rá, hogysikerül-e...
A másik az alapjáraté.Megtámasztja alulról a súbert, és így emeli a fordulatot.