B125 = 3 óra elméleti oktatás + 1 óra rutinpálya + 1 óra forgalomban vezetés. Aztán KRESZ vizsga + forgalmi vizsga.
125 ccm-ig, 11kW teljesítményig szl ez a kategória.
Van nmég Akorl., és A...azt hiszem ez a 3 féle A van.Talán 600-nál van a vízválasztó, vagy 500 körül(a haver most akar egy GX500-ast szerezni jogsival)
NA Miskolc sem volt egy "elmegyünk fagyizni" kiruccanás Én meg Őriszentpéterről hoztam .Nézd meg az útvonaltervet .A következő faluban volt az osztrák határ .De nekem nem volt más választásom...
Folyton annyi felé jár az eszem, hogy semmire nem emlékszem, arra is rosszul. De majd az Asszony... ];oDDD
Merthogy az sem biztos, hogy akit magam elött látok, az a szerelő srác... ];oDDD
Régi becenevem (Zsandár előtt) a szórakozott professzor volt... ];oDDD
Nem, Miskolcról, egyébként érdekes, hogy erre délen egy darab eladó NSR sincs....mondjuk, most már több hirdetés van, de akkor szinte mind É-K Magyarországi volt...
nemsemmi Ügyes voltál.NEkem isszonyatos meccseket kellett vívnom a sráccal.A vége az lett, h Ő is adott + egy blokkot, én is adtam, meg egy lavornyi alkatrészt is "kizsarolt" .Viszont beszámította a Simsont, ami ugye hatalmas előny volt.Ha azt nézzük az én gépem sem volt drága.
Nem, akkor nem Ő lesz... 3x találkoztam vele, olyan középmagas (hozzám képest biztosan), vékony, göndör. A feleségem az adatbank, nemsokára hazaér, Ő biztosan emlékezni fog a nevére. ]:-)))
Tudtam... Egyébként még midig fönt van a motor hirdetése Képesmotoron, de annál egy egész százassal kevesebbért vettem...szezon végén nem sikerült eladniuk, így télire lejjebb kellett vigyék az árát.... plusz a gyereknek már megvették a CBR-t így mindegy volt már nekik csak vigye valaki...
125 ccm-ig, 11kW teljesítményig szl ez a kategória.
Most az A1 = B125... aztán én sem tudom a többit... :)
Merthogy az sem biztos, hogy akit magam elött látok, az a szerelő srác... ];oDDD
Régi becenevem (Zsandár előtt) a szórakozott professzor volt... ];oDDD
Csak az a qrva 45eFt, mire a nevemre kerül... ]:-)))