Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a B125 öt melett megmaradt az A1is
Szép távolság... , nekünk nem volt motorszállítónk, de sikerült spanival elég jól leszorítani....de hogyhogy nem volt választásod?
Az is jó lehetett.Mentél mögötte, és támasztottad?
Azt hogyan csináltad? Mennyi időbe telt?
Külföldön igen.Ezért vagyok én pipa, mert nálunk meg ebből is lehúzást csináltak, kell egy továbbképzés.
Volt jobb. Tordáról toltam haza motort (motorral). Egy hétig izomlázam volt tőle... ]:-)))))
B125 = 3 óra elméleti oktatás + 1 óra rutinpálya + 1 óra forgalomban vezetés. Aztán KRESZ vizsga + forgalmi vizsga.
125 ccm-ig, 11kW teljesítményig szl ez a kategória.
Van nmég Akorl., és A...azt hiszem ez a 3 féle A van.Talán 600-nál van a vízválasztó, vagy 500 körül(a haver most akar egy GX500-ast szerezni jogsival)
Az a B125 azt jelenti, hogy csak 125ccm-ig, külön motor vizsga nélkül?
B-s van... csak autóra...
Most az A1 = B125... aztán én sem tudom a többit... :)
NA Miskolc sem volt egy "elmegyünk fagyizni" kiruccanás Én meg Őriszentpéterről hoztam .Nézd meg az útvonaltervet .A következő faluban volt az osztrák határ .De nekem nem volt más választásom...
mire van? Valami A1,vagy ilyesmi? Tényleg, ezek hogy vannak? Melyik mit jelent?
Hát Professzor Úr... ezért jó, ha az ember mellett van egy asszony... nekem is ő a memóriám... :)
Folyton annyi felé jár az eszem, hogy semmire nem emlékszem, arra is rosszul. De majd az Asszony... ];oDDD
Merthogy az sem biztos, hogy akit magam elött látok, az a szerelő srác... ];oDDD
Régi becenevem (Zsandár előtt) a szórakozott professzor volt... ];oDDD
A 600-astól is majdnem sikerült... csak a feleségem észnél volt helyettem is, meghát jogsim sincs rá...
Nem, Miskolcról, egyébként érdekes, hogy erre délen egy darab eladó NSR sincs....mondjuk, most már több hirdetés van, de akkor szinte mind É-K Magyarországi volt...
JAh...plusz minden költség....nyomorult bürokrácia Ez a rohadt b125-ös jogsi is...
A 600-as picinek nagy, nagynak túl pici... Miért nem 1000-es túra-speed-eket? Attól biztosan elcsábultál volna... ]:-)))
Akkor nem ugyanarra gondolunk... de ez a srác is nagyon penge, és a legfőbb, hogy nem húzza le az embert... ez nagyon fontos!
Én már meg sem szólalok. Úgy néz ki megvettem a kis NS-t, egy köszönöm-ért... ];oDDD
Csak az a qrva 45eFt, mire a nevemre kerül... ]:-)))
Pestről hoztad, jól emlékszem?
nemsemmi Ügyes voltál.NEkem isszonyatos meccseket kellett vívnom a sráccal.A vége az lett, h Ő is adott + egy blokkot, én is adtam, meg egy lavornyi alkatrészt is "kizsarolt" .Viszont beszámította a Simsont, ami ugye hatalmas előny volt.Ha azt nézzük az én gépem sem volt drága.
Nem, akkor nem Ő lesz... 3x találkoztam vele, olyan középmagas (hozzám képest biztosan), vékony, göndör. A feleségem az adatbank, nemsokára hazaér, Ő biztosan emlékezni fog a nevére. ]:-)))
Tudtam... Egyébként még midig fönt van a motor hirdetése Képesmotoron, de annál egy egész százassal kevesebbért vettem...szezon végén nem sikerült eladniuk, így télire lejjebb kellett vigyék az árát.... plusz a gyereknek már megvették a CBR-t így mindegy volt már nekik csak vigye valaki...