Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 4T és 120 akart lenni...
Ez meg miféle masina? Azt tudom, hogy T4 13,6Le, 12km/h, meg ilyen adatok. Ki gyártja? Még nem is hallottam erről a márkáról...
Persze, hogy nem hiszel, hiszen azért is bagatelizálják el, hogy ne higgy... A magyar mindig híres volt a "józan paraszti eszéről". Csak a tényeknek nézz utána, ne annak amit mondanak, és rakd össze logikusan. Máris látod, hogy csak ürügy volt, hogy lerohanhassanak egy országot. ]:-))) Farenheit 911
Hmm.
Találtam 210 ezerért igen keveet futott qlink ss-t
Az összesküvés elméletkben nem hiszek.
Mintha hátsó rugó lett volna...
Pénzügyi tanácsadással foglalkoztam évekig. Már nagyon régen nem képesek működésben tartani a gazdaságukat, de ezt nem hajlandóak belátni. A Kínaiak 1-2 évtizeden belül kilóra fogják őket megvenni, és tartok tőle, attól sem lesz jobb nekünk.

De a lényeg, bármilyen amerikai cuccal találkozom, annak mindig van sokkal fejlettebb japán, vagy európai megfelelője... ]:-))) Kaptam iPod nano-t néhány hete. Sírtam rajta. Nagyon design-os. marha jó az aksija. Ezzel vége is. Semmivel nem kompatibilis, idiótáknak készült az az apple izé, ami rajta van, az iTunes egy borzalmas progi, men tud mp3-at lejátszeni, csak ha maga tölti fel, majd átnevezi a file-okat random karaktersorozatokra, miközben csinál róluk egy listát, hogy melyiknek, mi volt az eredeti neve.
Agyatlan barmok! ]:-))) Az iPhone butább, mint a 10 évvel ezelőtti PDA-im voltak.
A vipert, corvettet stb. hasonlítsuk egy Lambo-hoz, vagy Ferrarihoz, vagy Königsegg-hez, vagy Zonda-hoz...
A harley-nek a hangját védették le, mert az az egyetlen dolog benne, ami ér valamit, ahogy a lesántult pónik dübörögnek. Egy vicc... ];oDDD

A Geronimo-sok azzal jártak. irtóra jókat röhögtünk a műmotorosokon.... ]:-DDD

És arról már ne is beszéljünk, hogy egy ország elhitte náluk, hogy azok a csúnya ara...ok repülőket vezettek az épületeknek... Tudjátok, ne részletezzük, mert a falnak is füle van... ];o)
a hátsó teleszkópot nem tudod kivenni?
mert arra van módszerem
1. nem tudom van-e az NSR hűtőrendszerében oxidációra hajlamos elem, meg azt sem tudhatjuk, hol éri a következő tél, így remélem tiszta fagyállót tettél bele (1,1l, ha jól emlékszem)... Töltsd tele a tágulásit szint fölé, aztán majd önlégtelenít.

2. minek a neon, hogy azt is szétrúgd? ];oDDDDDDD
Az usa egy vizyonlag nagy lakosságú, de a lakosság létszámához képest iparila kevássé fejlett, alapvetően mezőgazdasági ország volt 110 évvel ez előtt.
NAgyon nem különböztek az oroszoktól: nagy ország, viszonylag sok lakossal, de a világ folyására kicsiny befolyással lévő gazdaság.

Azalpvető fordulatot az első világháború hozta, akkor pár év alatt vezető ipari hatalommá nőte ki magát az usa.
ezt a msodik európai háborúval még csak fokozták.

Akkora belső fogyasztsuk van, hogy a 260 vagy hány millió ember képes mozgásbantartani a azdaságot.

Viszont, a történelem szépen meg fog ismétlődni indiával, de méginkábbb kínával, ahol mág egy nagyságrenddel nagyobb lesz a belső fogyasztás, ami önmagában képes lesz működtetni az országot.

Ott is majd minden ferdeszeműnek tv kell meg szgép meg autó, meg az összes felesleges státuszmbólum.
Jutottál valamire, vagy áll még a probléma?
Volt régebben musztángom. Egy szar útfekvésű benzintemető volt, ráadásul annyira elavult és agyatlanul túlbonyolított motorral, hogy az összes szervizben azon röhögtek a szerelők. Ha nem nyomtad, akkor evett 26 (!) litert.
Vesd össze bármelyik általad felsoroltat egy hasonló ccm-es európai géppel. Mi lesz az eredmény? ]:-DDDDD
Tudod a ruszkiknak minden bálsoj volt. Annyit tesz, hogy big.
A TopGear-ben szokták mondani, hogyha ugyanez Európában készül, akkor fele annyi üzemanyaggal, kétszer olyan teljesítményt hoztak volna ki belőle, és még vezetni is lehetne.
Mocskos nagy benzintemetők, elavult technológia... De tudod az a legszebb, hogy mennyibe kerül a világnak az, hogy ők ezt megengedhessék maguknak.... ]:-/

Szeretheted, hiszen ízlésről nem nem lehet vitatkozni, mert nem logikán alapul.
nsr 125 f bontott alkatrészek eladók
akármi kell csak kérdezz
vagy egyben a maradék alkatrész eladó, nem sokminden hiányzik
06302420786
Hát akkor mindenkinek!Én még nem fogok tudni aludni.Sziasztok.
Szia! Jóéjt!
Na Enzo cimbora... én is lépek! Jóéjt neked is!
Várjuk, várjuk Én is ráindulok a pirosra.
Hát akkor szia!Jó éjt
Én megyek!
Sziasztok!
ha 15 nap, akkor annyira nem gáz.Voltam már fönt(bár lehet nem kellett volna, mert most rizikós volt, eléggé csúszott), eszméletlen jól nézett ki.Van egy kis távcsövem.Ma nagyon szépen látszódott a Hold felszíne.És tisztán kivehető volt a "gömb" alakja.A két kémény közé felcsüccs, és figyel
Köszi! Ez már fel van polírozva, meg holnap mennek rá a ledek. Ha sötétben tudok fasza képet csinálni, akkor felteszem... hadd lássátok, hogy nem lopom a napot! :)
Ezt nézzétek!39 másodpercnél olyan döntés, h ihajj!És onnan visszahozza..Szerintem Stoner, eszméletlen, csak Ő tud ilyet

http://youtu.be/Yf0erHJ4eJc
Mindig 12 órázok, de egy hónapba csak 15 napot...
Voltál már a tetőn
Hát gondolom, ha még szombaton is 12 órázol .Ki vagy nagyon?