Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dögös!Rendesen zorall Úgy néz ki a pofája, mint a transformers-ből a sárga robot.Egy Apache is eszembe jutott róla
Én ugyan nem,....rég volt....nincs már rá energiám....
Helló!
Majd ha csinálok, akkor teszek fel képeket...
Addig itt van néhány:
Hát helló!Azt hittük már mindenki bulizik...Az a kapcsoló valóban érdekes helyen van.
Én meg ilyeneket

http://youtu.be/sfPM77TsGaA
Sziasztok!
Nekem is van egy kis kapcsoló, csak nekem a jobb térdem fölött az idom vízszintes lejtős részén....mikor megláttam, mondom hééééjjjj , hogy lehet így belerondítani, egy ilyen szép formába, sajnos addig ott marad amíg nem lesz festés, de akkor eltüntetem....biztos az is világítás volt....
Persze, de a galery-be is tedd be nem?
Kell kép?
Hát h nem emléxem rá h hogy néz ki.Meg nem is láttam csak 1-2 képet.
Tudnak a srácok rendesen:)
Majd csinálok... de mi az hogy elfelejted?!?!
Youtube-on streetfighter meg Stunt videokat nézek...
Pl:
http://youtu.be/yFWPXH3auiQ
Ja igen!Kijózanító videót láttad? Elég kemény!
Te is tessék csinálni galériát, mert mindig elfelejtem a motorodat.
Azt akarom nézni, hogy tanuljam a technikát, de a jútúbon kicsi jelenetek vannak.De annál nagyobb csaták.
Passz...
Nekem már elegem a vámpírokból a csapból is az folyik.Moto gp mikor indul?
Menjenek a fiatalok... én meg nem bulizok... megy ez a qrva való világ... na de utána... underworld... azután meg mégegy vámpíros film... imádom a vámpírokat!
Hát most már biztos h mindenki bulizik
Autóban én is úgy nyomtam(ahhoz már kell tapasztalat, grat!).Néha viszont előfordult, h érzés után váltottam(éreztem a lóerő maximumot a húzásán).Na így sikerült lebontani aCorrado elejét .Jobba gyorsult, mint máskor, és nem volt elég a régi fékút
Hja... nekem az sincs... hangról nyomom... emlékezetből...
Hát én sem ide raktam volna, így vette már az előző srác is.Sebaj, majd(ha bekötöm, a csatlakozónál lefedem olvadék ragasztóval a zárlat ellen, azt kész.
komoly az a fehér ford mérő a sok sötét műszer között! De hát verseny motoron ugye nam is kell nézni mást