bridgeston állitolagnem valami jó. ha olcsobb árkategoriába nézegetsz akkor continentált ajnlanám azok nagyonjok nameg pirelli de állitolag a metzeler meg adunlop viszi a pálmát a dunlopot ajánlani is tudom nekem azvan fent
Nem ismerem a Brigestone gumikat, vagyis nincs velük tapasztalatom. És a Metzeller-re esküszöm. Drága, de mindig úgy okoskodtam, hogy a vasat összetörni még drágább. De nehéz őket összehasonlítani, hacsak nem váltogat valaki sűrűn márkát. ];oDDD
Ha jónak tűnik, árban is megfelel, akkor hajrá (ebben a versenyzők sem tudnak szerintem segíteni, mert nem utcai gumikat használnak)
Sajnos az a helyzet ált elő h az elso meg a hátsó gumim le kell cserélni..ez miat fordulok a atapasztaltabb motorosokhoz..Bridgestone BT45 gondoltam előre is meg hátra is szertintetk ez jo igazság szerint turára meg városba valo futkoásra meg max balatonpartra valo lemászkálásra kéne..
Nálam ez nem kedv kérdése, de azért vannak fenntartásaim a hazai összeröffenésekkel kapcsolatban. Kicsi az összetartás, az idiótákat senki nem hajtja el, holott csak így lehet kiszórni a szemetet. Mentem már felvonuláson 3 lánnyal a gépen, amolyan polgárpukkasztásnak... De amikor pl. a felvonuláson valaki nekiáll száguldozni, kerekezni, azt elhajtanám, hogy vissza se találjon többet... ]:-)))
Hehe csúnya vagyok nem mondom mag .Akkor lécci mailben majd a megfelelő címet.Furcsa is volt h nem Szegedi címet adtál meg pontosan, hanem a HMVHelyit.
kicsi a hely kicsi a hely... srácok dolgoznátok tiis citroen szakszervizbe csigazabálók tudnak ám alkotni vannak kis helyek nsr gyertyá ja mellé befér mégegy ember
Kicsilány, félútig eléd megyünk, ezt szerintem nyugodtan ígérhetem Enzo, és még 1-2 arc nevében is, Kecskeméttől kíséretet kapsz. De ebben az országban mi van messze? A gép keveset eszik, a pályamatrica nem olcsó, de elviselhető, a többi meg csak nyafogás, kifogás... ]:-))) Ha meg hosszú a "buli", normális szállást találni, vagy adni, motorosok között soha nem volt nehézség. ]:-)))
Sajnos..., pont ma néztem balesetekről videókat...hát biztos meg tudnám ölni az olyan nyomorékot, aki miatt valamelyik szerettem "eltávozna"
Mit találtál nekem?
Be. Ez most be lett melegítve.Ahogy megláttam, h a power, egybõl rád gondoltam. De mivel ezt eddig nem csinálta, sztem csak jól meg kéne kérhetni, mert sok volt a tötymörgés.
Ha jónak tűnik, árban is megfelel, akkor hajrá (ebben a versenyzők sem tudnak szerintem segíteni, mert nem utcai gumikat használnak)
Sajnos az a helyzet ált elő h az elso meg a hátsó gumim le kell cserélni..ez miat fordulok a atapasztaltabb motorosokhoz..Bridgestone BT45 gondoltam előre is meg hátra is szertintetk ez jo igazság szerint turára meg városba valo futkoásra meg max balatonpartra valo lemászkálásra kéne..
De ez van :)
Pár idióta miatt nem akarom kihagyni ezt a bulit
De megértelek.Nagyon sajnálom hogy nem jössz
Én sztem mennék,de ugye messze van még a jogsi
Szombaton 10 órától Télűző motoros felvonulás lesz Kiskunhalason,akinek van kedve motorozni egy kicsit mindenképp jöjjön
http://www.bayercropscience.hu...
Csak hogy tudjuk, mikor lehet gurulni.
Jut eszembe, olcsó ötletek, tapasztalatok eső-ruha terén?
Már rosszul vagyok az összeszáradt, fogpiszkálólábú csajtól, a jobb felső sarokban. Adjon már rá valaki gatyát. Nem bírom már nézni... ],oDDD
Végülis jó, bár a munkahelyemen többet vagyok! Otthon sosincs senki...
Mit találtál nekem?