Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan! Fasza... jól kézreáll...
Nekem a hátsó kerék felett lesz rejtve...
ha lesz rendszámosom, akkor mehetünk!
Nézem a galerydet...
MAjd ha jó lesz a klíma megyünk éjszakai városi gurulni? Végig kéne gurulni az Andrássy-n.Szerintem király a városban éjszaka kivilágítás, meg minden...
A kapcsoló az átnézés galériámban látszik egy "fedélzeti" képen.
Nem vágyom igazából sehova... majd ha már jó idők lesznek, lehet motorozni... :)
Neked hol a kapcsoló?
Nem tudom... Mondjuk ugye így semm rossz, de hiányoznak a leute.mi is itthon rohadunk mi? Mondjuk én nem is nagyon tudnék menni sehova.MAjd ha este is lesz min. 15 fok, akkor biztosan.A kapcsoló látszódik az enyémen.
Megint ketten maradtunk.... többiek buliznak vagy mi?
Igen... nekem van olyan is.... 4 db... de kék...
a kapcsoló helyét viszont megtaláltam most cigi közben... :)
Megnézzük majd.És lehet ilyen felragasztós ledsort is kapni, ami vékony is és hajlik is?
ja, az faszán nézne ki...
Próbáld ki a hátsó kerék fölé, a hátsó sárvédő aljára. Én most néztem, qrva jól néz ki, hogy megvilágítja a hátsó kereket!
Én talán csinálok valahova egy ledsort(csak ledek, meg ellenállások, nem ügy), de ki kéne találni, h ne kelljen fúrni.Azért nem akarom kilyuggatni.Bár úgy lenne a legjobb, h az oldalán vonalakban elhelyezni belülről a ledeket....mondjuk mint az audi helyzetjelző.
nekem is csak a kapcsoló helyét kell kitalálnom... majd holnap favágás után lesz min agyalni legalább levezetésképpen...
Remélem már estére készen is lesz...
Na, majd ha rászánom magam, nekem is s egíthetsz.Volt az enyémen, mer a kapcsoló még mindíg megvan a közép konzolon.
Nekem megvannak a neoncsövek, meg a kis ledek is a régi verdámról... azokat rakom be... egy cső megy a hátsó kerék fölé, az nagyon jóé néz ki... egyet rakok alulra, hogy az utat világítsa meg, egy ledet szeretnék tenni az ülés alá, hogy sötétben is lássam, ha ki kell venni a gyertyakulcsot vagy valamit... meg egyet kellene előre tennem... valahogy úgy, hogy a szemből jövő járműnek ne legyen zavaró... az első kereket vagy a sárvédő tetejét megvilágítani.... Megvan.... az első sárcédő hátsó részét meg a hűtőt is bevilágítja... így lesz fasza! :)
No nem mondom, tetszik az 5let .Hova lehetne beépíteni?De nehogy motoros boltban vegyed meg .Számtek bolt!Modding kellék.Sztem ott olcsóbb lesz.
Visítani is fog, de tudod én meg az optikai csinosításhoz értek inkább.... amíg tudom csinosítom... majd ha sikerül megcsinálni, akkor teszek fel képeket arról, hogy milyen is sötétben a ledes megvilágítás, ha lesz érdeklődés...
A te gépedhez meg qrva jól nézne ki a piros neon...
Hát végül is a rendszerbe a tartály is beletartozik. azért van azon a jelzés.Nekem meg uv being van itthon, de én inkább a visítással akarok feltűnni
Persze, hogy elég meleg volt... tudod az enyémen már nincs műszerfal, de feldugtam a csatira addig, amíg matekoltam vele...
De akkor holnap feltöltöm szintig a tágulási tartály és ennyi... viszont felhoztam a pincéből a régi kocsimról megmaradt kék neoncsöveket... lehet hogy holnap beépítek párat... most lepróbáltam akksiról, qrva jól el lehetne helyezni rajta, hogy jól nézzen ki...
Nevetni fogsz... és távol álljon tőlem, hogy nagyon támogatnám a kínai gazdaságot, de... volt nekem tavaly egy pitbike-om... nagyon fasza, erős, stabil blokkal.... emiatt gondoltam arra is, hogy beszerzek idén is egyet, utcai gumikat rá, aztán hajrá... nagyon stabil... azt jól megcsinálták...
Én sem láttam még belülről egyiket sem, Viszont volt a családban egy 2t Kymco robogó, évekig. Kicsit Honda volt, kicst Yamaha, de szokásos karbantartási, kopó dolgokon kívül semmi baj sem volt vele.
Tudja fene, közelről még nem láttam, belülről meg pláne:)

Az viszont jelenteni szokott valamit, ha egy motornak szinte nemleges a használtpiaci forgalma.
Oylankor vagy nagyojn szar, széthullik és nem lehet tőle megdzabadulni, vagy marha jó, és senki nem akarja eladni.
Ne legyél benne biztos hogy nem olyan a tajvani
Nem tudom, nem voltam ott. Elég meleg volt h kinyisson?Én erre céloztam.Persze. tölts rá, oszt riga. ..szintet nézd!Utánna valamikor ellenõrizd, és gondolom ennyi.
Nyilván azért nem oylan a kínai vagy tajvani vagy mi mint az eredeti, honda, de fele annyiba is kerül.)
Milyen beszéd ez? Azt hiszed szabadulsz tõlünk?
Igen, láttam én is élőben is... Qlink SS 125 néven fut... egész jó... csak a fejidom tér el a CBR-től... meg azt hiszem, hogy a Cibere 6 sebességes talán, de ebben nem vagyok biztos...