Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert te egy cuki kicsi kezű Brendon maci vagy Na azért megoldottam a problémát ügyesen.:).....jut eszembe! Találtam neked valamit, aminek örülni fogsz.
Sajnos parasztok mindenhol elõfordulnak.Nem lehet ezekken tenni.Szomorú, de kénytelenek vagyunk ezekkel eggyüttélni.
Mert befér a kezed... de nekem ez a mindenhova hajlós gyertyakulcsom van... de most már megvan az én trükköm is... felteszem, pozícióba origamizom, aztán a bal lábammal kitámasztom az első kereket és izomból meglazítom... utána meg faszán kézzel kitekerem...
Be volt eléggé melegedve? Nekem csak az volt a baj, bár az 7 ezer környékén...
Persze, aláírom, de emiatt dugom fel mindig a műszerfalat, amikor járatom... és még mindig nem melegszik...

Nekem 2 perc a gyertyacsere
Valahogy az endúrosok nem lopták be magukat a szívembe.....Kerültem én már bajba lóháton is , mikor az eszetlen banda, gázfröccsel próbált üdvözölni! De persze nem csak rájuk igaz, általánosságban minden kategóriában előfordulnak Menő Jenők!
Engem érdekelnének vezetéstechnikai okosságok, de én nem vagyok a közelbe...
Osztom! A műszer nem design elem!
Látod, nincs ott sem gond.

Az enyém most meg elkezdte, h nem pörög tovább 6000-nél ....Ezek biztos h nem szeretik sem az állást, sem a tötymörgést.Tuti h ez a bajuk!
Hála istennek, vízzel együtt sem több ellenőrizni, mint 25 perc, a hengerfej tömítést, de abszolút jele, ha forralja a vizet, melegszik mint állat... Ja, de ahhoz kell ám vízhőfok-mérő is... ];oDDD (talán nem véletlenül van ott)
Ha szegény a keverék, akkor is fehér füst jön...de függ a külsõ hõmérséklettől a füst színe(most mondja fater).Nem biztos h baj van, talán hoppchonder lettél .....amit teljes mértékben megértek haver!Ne aggódj, nem lesz gáz! ....Azt még nem mondtam, h elállt az olaj.Na ezért nem voltam hajlandó szétszedni amíg van más...csak kibuliztam ax áldóját
Helló! Örülök a sikerednek! A gyertyacsere meg szopós, mert olyan, mintha azt a qrva kicsi helyet valami csaj kezének alakították volna ki... képzeld, az enyém is beindult elsőre... csak cigi közben gondoltam rápróbálok... és már ment is... Hétvégén megyek vele egy kanyart, jövő héten meg szabin leszek, úgyhogy lesz időm rá... megyek vele, hátha az a baja, hogy nincs használva a kicsike.. aztán utána megnézzük, hogy mi van vele... :)
Amióta a tágulási tartályból leendegtem annyi vizet, hogy a min és a max között van, azóta nem folyik, nem sziszeg, nem buborékol, nem csinál semmit... jónak tűnik. A víz nem fogy, a vízszint ezalatt a 3-4 nap alatt semmit nem mozdult, pedig volt indítva, csak tegnap nem induét be... ezt eljátssza kb 2x-3x, aztán ha odarántom, akkor már semmi füst, meg gőz nem jön, tök szépn jár, tök szépen veszi a lapot... nekem totál olyannak tűnik (amíg nem melegszik be), mintha volna valahol valami lerakódás a kipuff rendszerben... de ha bemelegszik, akkor semmi gond... akkor már nem is látok semmilyen füstöt sem...
HI all!beszereltem az uj gyertyát, puszi vkinek

Ma megértettem H Fehér Krisz miért bontotta le az út szélén a spoilert.Marha nehéz kiimádkozni.És hogy még szebb legyen a nap, kerültünk 1 kört....szereteeeeem
Van aki csak magának akar bizonyítani, van aki folyton másoknak. Az okokról nekem is van véleményem, de ez szubjektív, így alakítsa ki mindenki a sajátját... Tudom csúnya dolog, de löktem én már motorost árokba, endúróst (természetvédelmi területen) nyomtam már a patakban víz alá, de autóst is vettem ki már ablakon keresztül, és az öve is be volt kapcsolva... ]:-) Nem vagyok büszke, csak túlságosan védelmezem néha a barátaimat, és akkor eldurran az agyam sajnos nekem is, ha valaki az életükre tör. ]:-)))

Vezetéstechnikai összeröffenés közösségi alkalomnak sem rossz, de mégsem érdekel senkit?

Most mondták a rádióban, hogy öregedett az autópark átlag életkora, a motoroké is 17 év. Vannak vajon itt átlagos gépek? ];oDDD
Hát, nem is tudom. Mitől lenne párás, hiszen 1x°-ban ez nem volna reális. Ez tényleg hengerfejnek tűnik. A sapkához hozzáférsz, tudsz utántölteni, a tank leszedés e nélkül? Mert akkor érdemes lenne megnézni, hogy mennyit lehet.
Aztán, nem tudom, hogy a tágulási tartályból ki lehet-e húzni a cső végét, de hamár leveszed a sapkát, érdemes lenne egy combosat belefűjni (utána ér köpködni/káromkodni), hogy átjárható-e. Aztán ugyanezt úgy, hogy a sapka is rajta van. Ereszt? Sziszeg? Buborékol? Mert szerintem ott is jön a cucc valahol, a Tiédből.

De mondom, ha csinálod és közben felhívsz, akkor praktikusabb. Persze, utána osszuk meg a fórumon, de leírni mindent olyan hosszú. Inkább csak a konklúzióra hagyatkozzunk. ]:-)))
ha nem bugyog a hűtősapkánál akkor lehet csak párás volt és az jött ki
Az fasza lenne.... de qrva hamar elillan... fehér füst jön ki és kb 20-30 centi után semmi... nem lehet hogy a hideg levegő miatt?
A vízszintem nem fogy, ezért nem gondolom, hogy hengerfejes lenne... na kicsi pihi, aztán később jövök.
Idei legelső motorozásom alkalmával nekem is volt szerencsém találkozni egy ilyen "málnapöcsű" endúróssal! Körforgalomba előzött ballról (!), még jó, hogy használom a tükröket, és meghallottam a traktorbrümmögést! Majdnem utána mentem, de rájöttem, hogy nyilván csak ismerkedni akart, így nem adtam meg neki ezt az örömöt!
Fehér? Úgytudom akkor füstöl fehéren ha hengerfejes és bejut a víz.
Sziasztok!
Hát ezt én most már tényleg nem értem... elsőre indult a motor... tegnap meg semmi... viszont ahogy odahúzok neki, sűrű fehér füst jön a kipuffból... aztán egy idő után abbamarad... ez a motor egy nagy kérdőjel nekem...
Naggggyon köszi! Ezer hálám! Egész délelőtt a manualt böngésztem, persze nem a fékbetétet kerestem csak! De sok mindent okosodtam!
De csak mert szeretlek:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
No, náluk nincs, marad a másik áruház, csak ott sokat végig kell pörgetni, mire megtalálod...

Nem lesz egyszerű történet, de én is ugyanígy kerestem meg tegnap Neked... ]:-)))
No, megnézed a manual-ban (160/222 oldal), hogy hogyan is néz ki, aztán rákattintasz az Enzo által megadott linkre, és keresel olyat, amelyik hasonlít. Utána elolvasod a részletes leírásnál, hogy ajánlják-e a Te motorodhoz, és ennyi. ]:-)))

Gyönyörű a szemed, ne félj használni, nem kopik.. ];oDDDDD