Köszi, mindenkinek, aki segített és aki szurkolt! Helyzet az, hogy ez az első "év eleje", hogy van motorom, emiatt nem tudtam mit/miket kell szezon előtt.... de most már tudom... ezért jó ez a fórum, mert ezeket is tőletek tudom! Dávid, jól néznek ki a mocik... te melyik vagy a képen?
EZÉRT NEHÉZ aNYAGON A TÁVGYÓGYÍTÁS mertolyasmi is lehet a hiba, amire az ember (én:) nem is gondolna, mert alapból minden éven szezonkezdetnél szétszedem a légyszűrőt,átolajozom a bowdeneket.
Egyszerérdekes volt, nyáron mentünk az alföldön, amikor szállt a nyáűrfa szösz termése.
Ha zafelé már hüléyn járt a motor, mert beszedte a szöszt.
Sziasztok!
Jöttem a fejleményekkel:
Idomokat félig leszedtem =- levegőszűrő tetejét leszedtem =- szivacsot kimostam (jó sok retek kijött belőle) =- szivacsot beolajoztam, kinyomkodtam, visszatettem =- levegőszűrő tetjét visszatettem =- idomokat visszatettem =- indítás =- elértük az üzemi hőmérsékletet, szívatót visszaengedtem =- gázrántás (izomból) =- kicsit fulladozott =- gázt gyorsan visszaengedtem, megmaradt az alapjárat =- lassan emeltem a fordulatszámot, majd visszaengedtem =- ezt elismételtem kb. 3x =- gázrántás (izomból) =- qrva jóóóó! Holnap lepróbálom menet közben is, de azt hiszem most már fasza lesz! Zsandar köszi mindent, bejött a tipped!
Enzo és mindenki más aki szurkolt, köszi szépen! Később leszek, holnap meg beszámolok a menet közbeni dolgokról...
Szia! Ismered a rap gilisztás viccet? Mi az: föld alatt van és berreg?...Rap giliszta motorozik.Na és mi az:föld alatt van és csendben marad?...Rap giliszta szereli a motorját.
Egyszerérdekes volt, nyáron mentünk az alföldön, amikor szállt a nyáűrfa szösz termése.
Ha zafelé már hüléyn járt a motor, mert beszedte a szöszt.
Jöttem a fejleményekkel:
Idomokat félig leszedtem =- levegőszűrő tetejét leszedtem =- szivacsot kimostam (jó sok retek kijött belőle) =- szivacsot beolajoztam, kinyomkodtam, visszatettem =- levegőszűrő tetjét visszatettem =- idomokat visszatettem =- indítás =- elértük az üzemi hőmérsékletet, szívatót visszaengedtem =- gázrántás (izomból) =- kicsit fulladozott =- gázt gyorsan visszaengedtem, megmaradt az alapjárat =- lassan emeltem a fordulatszámot, majd visszaengedtem =- ezt elismételtem kb. 3x =- gázrántás (izomból) =- qrva jóóóó! Holnap lepróbálom menet közben is, de azt hiszem most már fasza lesz! Zsandar köszi mindent, bejött a tipped!
Enzo és mindenki más aki szurkolt, köszi szépen! Később leszek, holnap meg beszámolok a menet közbeni dolgokról...
Ráadásul ma reggeltől holnap reggel fél nyolcig
Azért is írtam mert érződik a hullaszag annyira halott a fórum.Én meg dolgozok ilyen szép időben!
Egyébként itt hulla csend van egész nap...
Motoroztok vagy szereltek?
Én is megyek!
Sziasztok!
Na viszont tényleg menek.