Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszem, hoyg szervízigányes lenne.

Olajcsereperiódust be kell tartani, ha ütlegeled sokat, akkor megfelezni, gondolom van szelepállítási periódus valamennyinként, ezeket érdemes betartani, iletve élből megcsinálni ha megvetted.

Az iylen kis pörgősebb cuccoknak az a halála, ha hidegen nekiállnak ütlegelni.
Köszi! :)
Én sem foglak.
Amúgy a kis cibere nagyon hálás motor, még a tajvani változata is tök jó, egy isminek volt és szerette baj nélkül ment.

Volt egy ombre pár éve Rock Andy Roll vele tök jót mentem kakucson, oda jár minde hétvégén asszem két szezont, a motornak nem lett emmi baja.
Köszi... megnyugodtam...
Most vagy ennyire nem értenek ott hozzá vagy tényleg ennyire nem szervízigényes... az biztos, hogy elég hézagosan írogatnak a fórumon...
Hát én biztos nem foglak, nekem nincs is NSR-em:)
Miért ne nyitott volna...? Akkor most töltsem fel szintig a tágulási tartályt is és ennyi?
Hát, ha CBR-em lesz esetleg és nem közösítetek ki, akkor mindenképpen itt maradnék, ha nem gond! :)
jah meghogy hinek termeli jobban a benzint a 125ös cbr
Ahova készülsz, a kis cbr fórumba, ott másról sem esik szó nyáron, csak hogy miképpen kelll felragasztani a felnicsíkot:)
Igen, de gondolom nem nyitott a termosztát.Ezért csak egy darabot töltöttél....gondolom...nincs itt baj, tölts a tartályba.
Szerintem nem.
Na mi van? Mindenki a megoldáson töri a fejét?
Baszod, összerakás előtt még csupaszon... beindítva öntöttem addig a tank alatti töltőnyiláson, amíg színig volt... hát innen tudom... :)
De majd fogja még mutatni...
Akkor honnan tudod, h full fel van töltve?
Nálunk is fasza idő volt... sehol víz meg sár... csak az a qrva szél...
Tényleg van egy kérdésem: hűtővíz full feltöltve, viszont a tágulási tartályban nincs víz... ez lehetséges? Felülről sem látok benne semmit, meg alulról sem... normális ez?
Nálunk is elolvadt, félszáradt, de olyan szél van, hogy inkább sárkány repülés menne.
Igen, te is itt délebben vagy! Szeged a napfény városa, most nem mutatja a formáját....
Nálunk is sár és víz hegyek vannak!Sajna!Hétfőn remélem jó idő lesz.Akkor akarok menni egy kanyart.
nálunk 15fok volt napsütés :) csak kicsit a szél fujt
De jó! Felétek már ilyen száraz az idő! Nálunk olvad, és csúszik, és tiszta víz minden....
köszi. jaja szerintemis sokat dob rajta
Kár... kíváncsi lennék már rátok...
A felnicsíkamúgy fasza lett! Jól áll neki, feldobja az összhatást!
hát az én szeméyem nemkerült rá mert én fotóztam :)