JAH .Csaptam már a konyhakőhöz úgy órát, h még most is találnék alkatrészt sztem Viszont előtte ott is átfutott a fejemen, h nem lesz érdemes a következő alkatrészt is megvenni.Meg sok ilyen volt.Régebben megbántam utánna, most meg előtte átgondolom, és ha nincs más akkor segítek magamon megnyugvás céljából .Persze a takarítást mindíg megszívom
Én is így csináltam régebben.Most már csak akkor amortizálok, ha úgy sincs más további célja az adott dolognak.,Pl a nyomtatóm beszart.Mondom 3000-ért vettem használtan a vateráról, és kb 4Ezer egy patront.Csak kideríteni h patron-e az is 4Ezer lenne, tehát gazdasági totálkáros lett.Meg aztán cseszte is az agyam rendesen.Egyetlen mozdulattal kaptam ki, az asztal alól(az ajtaját megfogva,), és egy szép köríves mozdulattal vágtam oda a szoba másik sarkához....de előtte átgondoltam, h ennek már úgyis annyi.
hja... de nekem ilyenkor nem számít az értke... sok dolgot szétb...sztam már életemben... utána néha megbántam, de igazából akkor sosem érdekelt az értéke...
Az mindíg emlékeztessen, h nem kellett volna oda rakni .Várom már a forró nyáéri estéket .Kigördülünk este8-9-kor, összefutunk, föl budára a citadellára, végig a kivilágított városon
Baszki... már kezdtem számolni, hogy mi jöhet még...
Te állat... mondom én, mindig belémb...szod te is az ideget!
Hja, 100 literes a tank...
Amúgy a matt fekete ma qrva szépen fel lett polírozva... tök fasza... ha már nem megy, legalább legyen szép!
Nekem tavaly kezdődött a motoros múlt... sosem akartam motort, fostam tőle, mert több ismerősöm, meg osztály- és évfolyamtársam meghalt motorbalesetben... ezért kimaradt. De a motorozás asszem a vérünkben van... unokabátyám igen, na ő komoly múlttal rendelkezik... millió Mz, ETZ, Simo, most meg asszem Yamaha túragép van neki... de nem biztos, lehet hogy Kawasaki...
Az én motoros múltam (tavaly kezdődött!) képekben:
PÁÁÁÁ