Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah!Itt az ideje a csicsikának.PÁ haver!Aztán tudod mit mondott a józan paraszt(ezt holnapra adom)?...Aztán ésszel!

PÁÁÁÁ
JAH .Csaptam már a konyhakőhöz úgy órát, h még most is találnék alkatrészt sztem Viszont előtte ott is átfutott a fejemen, h nem lesz érdemes a következő alkatrészt is megvenni.Meg sok ilyen volt.Régebben megbántam utánna, most meg előtte átgondolom, és ha nincs más akkor segítek magamon megnyugvás céljából .Persze a takarítást mindíg megszívom
te is állat vagy...
Én is így csináltam régebben.Most már csak akkor amortizálok, ha úgy sincs más további célja az adott dolognak.,Pl a nyomtatóm beszart.Mondom 3000-ért vettem használtan a vateráról, és kb 4Ezer egy patront.Csak kideríteni h patron-e az is 4Ezer lenne, tehát gazdasági totálkáros lett.Meg aztán cseszte is az agyam rendesen.Egyetlen mozdulattal kaptam ki, az asztal alól(az ajtaját megfogva,), és egy szép köríves mozdulattal vágtam oda a szoba másik sarkához....de előtte átgondoltam, h ennek már úgyis annyi.
hja... de nekem ilyenkor nem számít az értke... sok dolgot szétb...sztam már életemben... utána néha megbántam, de igazából akkor sosem érdekelt az értéke...
Az mindíg emlékeztessen, h nem kellett volna oda rakni .Várom már a forró nyáéri estéket .Kigördülünk este8-9-kor, összefutunk, föl budára a citadellára, végig a kivilágított városon
egy két most már látszódó lakkozási hibát leszámítva...
Na azíííí!
leszámítva (ez kimaradt)
Neeeem.... polírpaszta, polírkorong... qrva szép lett (egy két most már látszódó lakkozási hibát)...
Jajj apám,n nem kell minnyá kirántani a gránátból a szeget De hogy érted, h felpolírozva?Kijavítottad, vagy végighúztad az utcán?
Tuti...
van több ilyen színű, de ez már nincs meg... Pedig fasza volt!
Baszki... már kezdtem számolni, hogy mi jöhet még...
Te állat... mondom én, mindig belémb...szod te is az ideget!
Hja, 100 literes a tank...
Amúgy a matt fekete ma qrva szépen fel lett polírozva... tök fasza... ha már nem megy, legalább legyen szép!
A mi gépeinknek sztem minimum 7-8 gazdája volt.Ha kiszámoljuk 20 év alatt...
Ja értem, mert a megtört szívű smájlit raktad be.Hát igen.Nekem is jó lenne egy Barracuda
annak a piros nsr-nek te lehetsz a 20. gazdája
itt a fórumán már találtam róla képeket 2006 körüli írásokba
Ja, vallóban, már mutattad(jóvanna, így a 3. sör után... )

Még meg is dícsértem a matt feketét...
HÁt pontosan erre gondoltam.Megint megtankolni drágább lesz, mint kijavítani
nekem csak az teccik, 70-es évekből
de biztos nem lessz ojanom
Nem... ez az egyel korábbi...
Ja, a mostani gép kimaradt, de őt már ismeritek:
DECÍÍP az NSR! Ez nem a mostani szóbanforgó igaz?Mert ahogy nézem 50-es dob van rajta?vagy ez a mostani?
az nem... de légtelenízeni? Baszki tankolás közben nem légteleníti le magát, ahogy a benzin kiszorítja a levegőt a tankból?
Nekem tavaly kezdődött a motoros múlt... sosem akartam motort, fostam tőle, mert több ismerősöm, meg osztály- és évfolyamtársam meghalt motorbalesetben... ezért kimaradt. De a motorozás asszem a vérünkben van... unokabátyám igen, na ő komoly múlttal rendelkezik... millió Mz, ETZ, Simo, most meg asszem Yamaha túragép van neki... de nem biztos, lehet hogy Kawasaki...
Az én motoros múltam (tavaly kezdődött!) képekben: