Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van 1 rossz hírem Nsr-esaek Kiskerekes 80cr alátok vágna mint a szar
igen te vagy a nagypofás mert olyanra vered a melled ami egy kibaszott nagy faszság! mellesleg a fosozásról le is ugorhatsz, mert kb nem ezekkel a szavakkal de erre utaltál....
Csátok!!
Én vagyok a nagypofás?

Nézzél már magadra vazze? Én nem mondtam semmi különöset, csak, hogy nem láttam még gyorsuláson ilyeneket. Ti vagytok azok aki fosoltok egy gépet, a saját topicjában.

Amúgy megjegyzem van itt egy jó kis pálya, talán ti is hallottatok róla. Somogybabod. Nem egyszer jártam arra...
te mért nem jössz terepre nsr-el? mert kb ilyen volt a balfasz beszólásod! akkor reagálok: az nsr csak "végsebességre" van kiélezve, nincs kérdés előnyben a CROSS
nagy a pofás mer balatonon vagy mi? ha egyszer fent jársz keress meg minket....azt MUTASD MEG MIT TUDSZ!
de mit akarsz látni bazze?
Fosnak az tart az ember amit akar.

Én például a szunyogokat, amik a dombokon röpdöknek...
De elárulom, hogy nem alacsonyodok le olyan szintre, hogy fosoljak egy gépet a saját topicjában!

(És volt részem ilyen típusú motorokhoz)

És még mindíg azt mondom, hogy had lám!
azthiszed hogy kurvaokos vagy, de láccik hogy csak az nsr es topikokban vagy otthon, egy crossmocit meg azt sem tudod hgoy hogy kell beindítani....gondolom keresnéd az önindítót is!
teszek rá egy kiseb lánckereket és végre is megfogom
szted egy crossgépnek jóttesz hogyha gyorsulgat....a guminak jóttesz az aszfalt! utcán szted mért nincsenek? van lámpa, van rajta valami szabályos dolog?
néha ott vannak....
sőt még a hayabusát is odatette 100km/h ig az 500as cr
és az nsr miért nincs ott?????
jaaaa mert hogy egy fos....
CiliG szted nem basz oda???? csak a csíkot látnád amit húz Faisst, és láccik hogy még a büdös kurva életben nem ültél crossmotoron, és lefogadom hogy egy 125 ös crost nem tudsz megülni....előnyben az nsr ja...végsebességre
Egy biztos ha a terepen zümmögők ennyire jók lennének, miért nincsenek az utcán? Miért nincsenek ott a gyorsulásokon...

mit mutassak?
Mondom!

Mutasd!!! Ne pancserozz...
crossnál két dolog a lényeg...brutális gyorsulás és jó futómű...
komoylan gondoltad a crossos részt
mert ha igen akkor te vagy a világ legnagyonn pancserja
Igen, nagyobbra cserélek, R6ot szeretnék, de azt sajnos még pénzügyileg nem tudok kivitelezni, ezért vagy egy YZF 600 Thundercat lesz, vagy vmi 400as spiid gép... Ideiglenesen, míg nem lesz pénzem lecserélni R6ra...

Nem lesz sok időm így siratni a gépet, de addig is fájdalmas lesz...
Na de gondolom nagyobbra cseréled uh gyorsan el fog mulni
Nos... Kihozta mindenki a gépet most ebben a pár napban?

Én megtettem, és még ilyenkor akkora élvezetet tud nyújtani a gép, mint mikor megvettem 3 éve...

Nagyon sajnálom, hogy idén meg kell válnom tőle, mert sok jó pillanatban volt már részünk, jóban-rosszban, de egy biztos, sohasem hagyott ott és mindíg megtette a tőle telhetőt... Fájdalmas lesz a búcsúzás...
Köszi azért Jah és igen van csak nagyon izé...
Waze legalább haladtunk. Puding próbája az evés, én szövegem nem ellopni

Szal persze ez egyértelmű hogy nem hasonlítgajuk a két motor felhasználási területét. tény hogy vaddisznó az a versenycross(namegugye nem egy súlyos darab ülés van rajta meg sárvédő a motor működéséhez szükséges alkatrészeken túl )

de dobj fel egy témát beszélhetünk bármiről
A tiéden van vazeg legalább is az adatlapi képen