Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PLs! van egy 1987-es honda ns 125 f-em!ehhez szeretnék szerelési könyvet.(ha lehet pdf-ben) Ha valaki tud az írjon mert k**va sűrgős lenne!
Köszi!
Lene egy kérdésem!Valamiért nem mindig pörög ki a motorom,szerintem a karbi nincs beálitva rendesen de nem vagyok bene bisztos.Valaki esetleg nem tudja hogy hogyan kel beálitani a karbin az olajzást meg az alapjárato?Vagy szerintetek mi lehet a baja???
Ja egyébként a jelenség ojan mind mikor nem kap elég anyagot a gép.
Ha tudtok akor SEGITSETEK!!!!!!!!
TTe Füge!
Küdd át nekem légyszi annak a szerelőnek a számát, vagy vmi elérhetőségét, akiről dumáltunk múltkor!
Most h itt a jó idő, lassan kezd aktuálissá válni a dolog...
Gyerekek ma 14 fok volt Győrben... röhej, de kirajzottak a motorosok... január 7-én...
Én még nem merem előkaparni, amíg vizsgaidőszak van, mert abból nem sok tanulás lenne.
NNa üdv mindenkinek!
P.Z.
egyszerű féktisztitó spray,de muki azt mondta hogy a viz is oldaj,szerintem aza lényeg hogy azonnal oldjad fel és töröld le
Szia!
Baráti áron 5 ezer volt a munkadíj és 7 ezer az Akril festék.Egy helyen egy kicsit megfolyt,mivel nem festő festete,hanem egy barátom.
Szép
Hello.
2db gyűrű a dugóra 8000ft a www.pinkmotors.hu -tól tudsz rendelni méret alapján. Hívd fel őket.
a Csapágyakat meg cseréld ki ,lehet hoyg aaz a gond,bár nemhiszem mert akkor minden sebességbe búgna.
És te mivel fujtad le (mert mondtad, hogy a te fényezésedre is csöppent már fékolaj) egyszerű sprayel vagy valami mással??
cool a verda!mennyiért festették át???????
HÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!!!a víz is semlegesiti a fékolajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!!
Itt a tél,a felujitások ideje.Most lett kész a festésem,gondoltam már felrakok egy képet.
97es körüli nsr mit megy végre?
havernak van,sztem elég pite a hangja ,vmi arow dob jót tenne neki nem?
Hali! Van egy problémám és szeretném a segítségeteket kérni! Van egy szép kis macskaszem lámpás NSR-em, az a bajom vele, hogy az 5. sebesség nagyon búg! Szinte már olyan hangja van mint egy "repülőnek"! Elég fura! A napokban szétszedtük gondolván hogy a fogaskerekeknél lesz valami de semmit nem találtunk. Minden fogaskerék egyben van, nincs kopás. Annyi hogy a csapágyak kicsit elhasználódtak és ez miatt kotyog a rúd amin rajta vannak a fogaskerekek.

A másik kérdésem, hogy mennyibe kerül 2db dugattyú gyűrű?

Ha valaki tudnak segíteni azt nagyon megköszönném!
vegyél valamilyen féktisztitó spray-t és ha rácsöppen a festékre rögtön fújd rá az általában közönbösiti a fékolajat,nekem már csöppent rá a fényezésre lefújtam letöröltem és nyoma sem maradt
Meg ha már ott olaj van az már régen rossz
A fékolaj az lemar mindent, talán a porfestést nem, meg zománcot.
De egyszerű a dolog, nem kell rácsöppenteni
Üdv mindenkinek!!

Valaki hallot már valamit vagy netán csinált is vagy bármit is tud e arról, hogy a fék konzolt át lehet e festeni valami más szinűre mert az tudom ha a fékolaj rácsöppen az felmarja a festéket. Valaki tudna valami tippet adni??? (házilag szeretném megcsinálni)
Már csak 3 hét és vége a vizsgaidőszaknak!!!!!!Utána kezdődik a motoros szezon!!!!!!!!!!!!!
Jah bocs akkor ez nem jött össze (nekem...)
Ha jól tudom arra való, hogyha áll a moci, sebességben van, és a kuplung nincs behúzva, akkor nem enged ráindítózni. Ha behúzod a kuplungot, old a kapcsoló és már indíthatod is.
Nem ez ot van a kuplungkar vázában és akor kapcso be meg ki amikor a kuplungkart huzogatod!
Bazsy a fénykürtre gondolsz?
Lene egy kérdésem kiváncsiságbol.Mit kapcsol az a mikrokapcsolo ami a kuplungkarnál van és mi a szerepe? Ez egy NSR 125F
Az enyémen egy vastag csö van rádugva és egy fém esztergált csövel van leszükitve a vékony csöhöz!