Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem erről van szó te totál deffektes vagy! arról beszélünk hogy baromságra vered a melled amin igen felhúzzuk magunkat!
jaja lehet...de veled nem
hát ahoz h egy 25crosst vágja az nsr ahoz legalább 3nsr ereje kéne
Nos, ismét sikerült feldobni ezt a topicot és rendkívül izgalmas volt eszmétcserélni a sok inteligens kollégával a domb túlsó oldaláról!

Sosem értettem, hogy egy szóból ("had lám"), ból ennyire fel tudja valaki húzni magát, és faszozni, fosozni és gecizni tudjon!

Tudlak benneteket sajnálni, ha az a kategória ilyen értelmi szintet vonz maga után, mert egy sportmotorossal érdekes mód el lehet beszélgetni...
Pfff itt most tényleg azon vitatkozunk hogy egy 25-ös pöcsköszörű utcai bike jobbat gyorsul e mint akár egy 85-ös cross?

Ajánlom a figyelmedbe akár csak a 85-ös O.B.-s rajtokat E.B.-ről már nem is beszélve.
Arról meg már ne is beszéljünk hogy egy 125-ös crossgép milyet gyorsulna. (mert ugye 25-ös ellen 25-öst)
tuti
jókérdés
Hellosztok Most akkor cseréljem le a Cr-t 1 nsr-re?Lehet h crosspáylán odabasznék vele mindenkit?
yamimon 52 es van
Cilibalfasz mégse gyere fel mert nagyon pofán leszel baszva ha meglátunk bazmeg! mit jössz te a faszságaiddal megint? mit jössz a koroddal te CSICSKAGECI? he? ha olyan kurva okos van, tudhatnád hogy a motorozás alapja valójában az endúró! kérdezz meg egy 80 éves motorost! ha ennyira "nagy" vagy a motoros világban mért csak egy kávédaráló van a segged alatt?
jól beszéész
játszadoztál?
gratula
250-esemmel
Én a 2501emmel 50háccsó fogaskerékkel 4be indulnék oszt 200on 100at vernék az Nsr-re
lehet de atól jobban még nem motorozol!!!!!!
nézd meg az sx videót....beállnál mellém?
itt kettesben indultam..de annyi előnyt adnék hogy 3asban indulnék
És elárulom "édes kisfiam" én már akkor motorokkal játszadoztam, mikor te még azt se tudtam mi az a brüm-brüm...
nem avgyok annyira képben,de a lényeg az hogy egy cr 80 akkor eszi meg keresztbe a 25ös nsr-t amikor akarja, végre biztos elmész de mig a cr fönt van maxon te még akkor váltasz 2öbe
"Amúgy zárójelesen megjegyzem egy cross motornál nem a gyorsulás a végsebesség számít, hanem hogy mennyire bírkózik meg a tereppel. Ezek után nincs értelme hasonlítgatni, mert előnyben az NSR..."
ismerd be hogy kurvanagy faszságot mondtál
és maximálisan igaz is!
Az átlagos inteligencia korhoz kozzáilő ami most itt folyik...

A szidást nem én kezdtem! A fosozást! Szal hozzatok vissza a terepre, ott van a ti világotok, a mi világunk meg a pályán van. Erről ennyi...
Kisfiam a terepmotorozás minden motorozásfajtának az alapja ezt egy nálam sokkal okosabb és tapasztaltabb ember mondta...
Verem magam... Tetszik!
Na terepmotorokat nem szídni!!!!