Ha jövő 7re nem sikerül rendbe tenni, akkor tedd fel a vonatra, majd együtt megjavítjuk itt Érden... ];oDDD
Ja, tudjátok biztosan, hogy motort nem lehet vontatni, de tolni, a fél országon keresztül is?!?!
Ha lesz tali, megtanítom, ha érdekel valakit, mindenesetre a legegyszerűbb módja, hogy a lerobbant barátodat hazajuttasd (hacsak nem defekt... ];oD)
Természetesen, nem hagyom, én motorom nem sok szervizt fog látni, van bőven motoros ismerősöm aki szívesen segít... .Kár, hogy ti olyan messze vagytok....
Megőrülök Van nhasznos része is a fejlődésnek Azt előző hozzászólást egyébként osztom, de hát pont így ismertük meg mindannyian 1mást, az írásai által.
Erről jut eszembe, ha már a kétkerekűt nem sikerült életre kelteni, mentem az egylovas járgányomhoz, de annak is lesérült a bal első futóműve.... , az is működésképtelen....
1ébként meg ne hagyd, hogy bárki megcsinálja Helyetted a vasat, mert abból vajmi keveset tanulsz, csak mutassák meg hogy kell. Nincs különbség férfi és nő között, csak egy ránk erőltetett sztereotípia, hogy ki, mihez ért. Csak attól függ, hogy érdekel-e. Láttam én már lányokat, akik jobban értettek a vashoz, mint a legtöbb pasi. ];o) Hajrá! ]:-)
Holnap nekem is állítani kell a karbin még, és - mint azt megvitattuk már - az én kezem távolról sem apró... ]:-)))
Istenemre mondom, gimis koromban volt 140 körüli az IQ-m, és műsorvezetőnek adtam olyan lapot, h előadás közben hallgatott el, de nem megy ez most.MAjd privátban ha gondolot az első sort.
Általánosságban, nem konkrétan valakinek szól, csak többször volt már téma, így kicsit jobban face-to face az egész.....ha tudjuk egymásról ki hogyan néz ki. Persze ez egy fórum, így nem lényeges, hiszen a tudásért vagyunk itt! Ki azért hogy fogadja, ki azért hogy adja....
Ja, tudjátok biztosan, hogy motort nem lehet vontatni, de tolni, a fél országon keresztül is?!?!
Ha lesz tali, megtanítom, ha érdekel valakit, mindenesetre a legegyszerűbb módja, hogy a lerobbant barátodat hazajuttasd (hacsak nem defekt... ];oD)
http://www.lovasok.hu/index.ph...
A motorom/autóm meg olyan legyen, hogy megbízható, praktikus, és inkább lopják el másét... ]:-)))))
"Fenének lax olyan messze..."
Jut eszembe!Kuplung hogy műxik?
Fenének lax olyan messze...
1ébként meg ne hagyd, hogy bárki megcsinálja Helyetted a vasat, mert abból vajmi keveset tanulsz, csak mutassák meg hogy kell. Nincs különbség férfi és nő között, csak egy ránk erőltetett sztereotípia, hogy ki, mihez ért. Csak attól függ, hogy érdekel-e. Láttam én már lányokat, akik jobban értettek a vashoz, mint a legtöbb pasi. ];o) Hajrá! ]:-)
Holnap nekem is állítani kell a karbin még, és - mint azt megvitattuk már - az én kezem távolról sem apró... ]:-)))
Fényezteted? ];oD