Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mond a titkot
talán aláöltöző?
guminak 10 fok már jó
pont jó lessz neked ez a motor bár lehet hogy a kormány kicsit messze lessz
én is egy lánytól vettem az ényémet
majd rakök föl képet hogy hozzám képest mennyire kicsi
Több dolog:
Azbeszt zsinórnak hívják, de nem azbeszt. Kályhák tömítésére is használják, van belőle vastagabb. Meg lehet próbálni, ha van mögötte egy lyukacsos lemez, hogy ne fújja ki (öreg motorokon eleve ezzel tömítettek, a kidurrogó illesztéseinél), nem kéros, nem szennyez, fityingekért adják méterét, mindenféle szigeteléstechnikával is foglalkozó építőanyag telepen. Nekem volt ilyen, kellemes brummogás lett a repedt fazékból, egy próbát megérhet.

Hülyeség, hogy a téli motorozás miatt lett bajuk. kb. 1981 óta motoroztam minden télen, 2010 februárjáig. Már unom a rengeteg esést, meg mostmár nem tellett olcsó, téli gépekre. De semmimnek semmi baja. Elmondjam a titkot?
Jóéjt!
No én is jóccakát intek az "ittmaradtaknak"
"Blokkolnám"
Érdekességet szeressük?
Jól van, akkor jövő héttől mindenképpen várunk ide a kis csapatunkba...
Itt vagyok olvasgatok is, csak farsangi szezon van és sok a munka nincs túl sok időm. De jövőhéttől minden nyugis lesz újra!
Akkor jó!Most már tényleg jó éjt!
Remélem, igen.Elvileg már nem sokon múlik technikailag.
Jóéjt!
De lesz ugye?
Jó éjt neked is, tali még várat magára.
Üdv!
Semmi különös.Csendben szemlélgettem itt az eseményeket.Láttam volt jó kis szájkarate is a napokban?Találkozó alakul?Most lépek is!Jó éjt Nektek!
HI!

Csakhogy te is !Bizony!Nem kell ezt erőltetni, ez a tél elég erős volt.Úgyis eljön az ideje
Eltüntél napokra.... ügynök Úr!...
Minden OK?
Én sem riadtam vissza a hidegtől eddig mindíg kimentem ha száraz volt az idő, de most télen egyszer mentem ki kb. fél órára utánna hetekig fájtak a térdeim. Többet nem mertem, az izületeknek nem tesz jót. Megvárom a 15 fokot.
Üdvözlet!Mi a helyzet?
Hát igen.Most már lassan azért nem lesz ártalmas a hőmérséklet(guminak azért kevés), és meg lehet prószálni.
Megnézem, elmentem
Jó éjt!
Na jól van én megyek aludni,holnap korán kell kelni :/
Sziasztok