Persze volt szívató, még döntögettem is jobbra, balra, hogy eljusson a benya oda ahova kell, berúgókar nincs rajta
Még novemberben mikor hazahoztuk, este -2be nem akartam leterhelni az aksit és megpróbáltuk betolni, de nem jött össze, pedig 2-be próbáltam....szerintem nem volt elég lendület....
Annyira nem húzós a ruci.Én is használtan vennék, ha nem lenne.Otthon meg kimosom legfeljebb.Egy textil ruhát elég olcsón lehet venni(5-7 ezer a kabát/gatyesz).Persze nekem most erre sem lenne pénzem, csak hátha segítettem.
Fura is volt kicsit az aksi néklül szikra... ];oDDD
Szóval szivató ráad? Remélem ez azt jelenti, hogy tökig szivató, miközben indítgatod... ];oD Egy 125ccm-es 2T-re minek az önindító, nem értem. Berugókar nincs? ];oDDD
De komolyan, van lejtő Szegeden? Ja, nem. ]:-(
Valakit kérj meg, hogy toljon, aztán kettőben gáz nélkül, szivatóval eldobod a kuplungot. Ha 10m-en belül nem jár, akkor aggódás, szerelés. És ezt lehet lemerült aksival is (ezen biztosan nem ugrik át a vezérműszíj a betolástól, mert nincs... ];oDDD)
szevasztok! Gondolkodom, hogy veszek egy NSR-t. Mikre kell figyelnem, vásárlás során, mit nézzek át a gépen? 150-200 ezres árkategóriában gondolkodom. Már az új macskaszemes verziót nézegetem. Egyéb tanács a motorral kapcsolatban, olvastam már a népítéleteket, de bizonytalan vagyok még mindig. Mi az, hogy van a fojtott verziós? azt hogyan tudom kiszűrni? Most Honda MB8-am van, az a baj, nem tudok vinni magammal utast. Köszi
Hát, kitoltam , takarítgatás, napon töltődés , egy kis szilikon, egy kis WD40, na de gondolom téged nem ez a része érdekel... szóval először kiszenvedtem a gyertyát, mert még nem is tudtam milyen van benne, mint kiderült ez a Japán, ami nem túl jó, drótkefével lepucol, hengerfejen letestel, megnéz szikra van e....van mint állat...vigyorog...aksi betesz, szivató ráad, vár picit, természetesen oldalsztendert nem felejtettem kint, és sebességben sem volt....néhányat önindítóztam, persze vártam köztük, de nem jártam sikerrel.... Ja és lentebb rosszul írtam, 3 Ah-s az aksi, zselés, de elég sokáig a pincében volt, ott kb. 5-10 fok van...
Még novemberben mikor hazahoztuk, este -2be nem akartam leterhelni az aksit és megpróbáltuk betolni, de nem jött össze, pedig 2-be próbáltam....szerintem nem volt elég lendület....
Milyen magas vagy? Én 161 cm
Te mikor motorozol már a döggel?
Megy az jogsi nélkül is...
Jut eszembe.Apámnak van elasó sitykája, és 2 részes profi speed ruhája.
Döntöttem... holnap reggel lesz ami lesz, motorral megyek dolgozni... 6kor már el bírok kavarni szépen lassan... hazafele meg......
Szóval szivató ráad? Remélem ez azt jelenti, hogy tökig szivató, miközben indítgatod... ];oD Egy 125ccm-es 2T-re minek az önindító, nem értem. Berugókar nincs? ];oDDD
De komolyan, van lejtő Szegeden? Ja, nem. ]:-(
Valakit kérj meg, hogy toljon, aztán kettőben gáz nélkül, szivatóval eldobod a kuplungot. Ha 10m-en belül nem jár, akkor aggódás, szerelés. És ezt lehet lemerült aksival is (ezen biztosan nem ugrik át a vezérműszíj a betolástól, mert nincs... ];oDDD)
De majd ha jobb idő lesz kipróbálom a füvön