Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem értem.Ez konkrétan valakinek szól.
Hát, lehet h épp alacsony a vércukrom, de még mindíg nem értem.NEkem nem volt rejtély h lány vagy.Egyértelmű volt a nevedből.De nem tom h az 1. sor kinek szól.Mind1, majd legfeljebb fa lesz türelmed
Amúgy meg pont ilyen jó kis tippeket vártam amiket adtatok Holnap próba cseresznye..
Ha már mindenki képet akar...és úgyis kiderült, hogy lány vagyok... , akkor tessék....
Teljesen, minden idom rajta van....sőt kb. 10-12 ronggyal van letakarva...
Hát a harmadikat ugye nem nehéz...vgay egybefüggő?Na akkor egyiket sem
Én pl addig vissza sem rakom az alsó oldal idomokat, amíg nincs minden az élén.Na akkor majd kimegyek, és összetöröm, mint a Corrado-t
Melyik részét? 1.2.v.3.sor?
Akkor ebben is 1et értünk.Kérdés:Látom megvan a kép Hát nincs mit szégyenleni, nem is értelek. Viszont nem értem a commentet
Annyira jó, hogy mikor rámtör a lustaság, Emzoli megír Neked mindent, akit tudnod kell. Tetszik a szakértelme.

Mennyire van becsomagolva a géped? Mert én már unom, hogy holnap megint kínlódhatok, hogy hozzá férjek a suberhez (eggyel lejjebb kell tennem a tűt).
Mit szerettél volna kérdezni
Na én meg azt szoktam mondani, hogy soha ne mondd, hogy soha!
Fog ne félj .Olyann nincs h nincs.Szoktam néha mondani, h nincs lehetetlen.Ha bárki ezt mondta volna a NASA-nál, akkor nem jutott volna ember a hatvanas évek elején az űrbe.Pedig több ezren dolgoztak 1ütt.
Kérdeznék valamit hölgyem.
Holnap még sakkozok rajta picit, remélem nyerek...
yes sir
is there anybody?
Úgy értettem, h nehezen indul.Persze meg kell várni, h leérjen, megteljen, és utánna indítani.De ha nem várjuk meg, akkor hosszú köszörülés jön.
Az üres úszóház kb. 10-20mp alatt megtelik, a szűrők rendben vannak...

Én lustaságból úgy indítom, hogy gurulásban egy pillanatra kiengedem a kuplungot, és már megy is... ]:-)
ÚÚÚÚ elfelejtettem a legszebb részt a tengerről....na majd szólj.
193 ]:-))) Ha nem megy a motor, csak szólj, van hely a zsebemben... ]:-)))
Csak viccőtem(gondoltam magamban nem a belső volt, hanem a külső fűtött ).No mind1.Szal ne aggódj a gép miatt, hisz tudod h indul.
Jaja, tudod a pincébe van egy, ott mindig kellemes a hőmérséklet...:D
Jó nagy kád lehet. Vagy az a benti medence? Ne félj, még így is hosszú lett(remélem nem gond).
Köszi a tippeket, megpróbálom!