Azt hiszem lasan én is csinálok valami képet, amin én is ott vagyok, ideje, h "lássuk" 1mást is, ne csak az írásainkat.Én is kivittem volna már, de el van víve mintának a leeresztő csavarom.
Jut eszembe környezetvédelem.Meg van állapítva, h a világ káros anyag kibocsájtásának !90%-át! a motorkerékpárok okozzák A mieink meg aztán különlegesen.Mondjuk egy nsr, vagy rg 500 biztos rádobna egy lapáttal
Sziasztok.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele de én ma már nem bírtam tovább
Kitoltam a gépet a garázsból és járattam egy kicsit.
Csak kár hogy az utcánkból még nem lehet kimenni xD
Csináltam pár képet mert még nem is volt közös fotónk :/
Itt vannak,Enzo ezen látod a hibáit, ezért szeretném festeni
Meg is terveztük ma :)
Oh, pusztán csak próbáltam a lelkiismeretedre hatni, úgy látom sikerrel, cél teljesítve... ],oDDD De tényleg, nem kötekedés volt, nem szoktam komolyan, max hülyéskedve... ]:-)))
Zoli Nagyon jó dolgokat ír, de ebben az esetben szerintem, csak a praktikum oldalról szemlélte a problémát. ]:-)
Az üveggyapot már elismerten környezetszennyező, a kőzetgyapot csomagolása is tele van halálfejjel, kesztyű-, védőszemüveg figyelmeztetéssel.
Szóval technikailag megfelelő, csak Te mit szólnál, ha Téged köpnének vele tele, egy kövér gáznál? ];oDDD Ha talira megyünk, Te jössz majd a legvégén? Érted?
U.i.: Még hideg van, bukó nélkül lefagyott a fülem... ];oDDDDDDDD Éljen a tavasz!
Ez a kőzetgyapot kb oylan mint a légszűrőszivacs.
Meg lehet venni motorosboltban a "speciális" terméket, vagy műanyagboltban hót uygan azt negyed áron:)
Most erre mit mondjak?
Tipikus parasztvakító reklámduma van ott.
Az yilen hót közönséges száltermékek (kőzet-üveg gyapot) nem égnek ki, hanem széttöredeznek, és kiköpködi őket a motor.
Az a cucc a leg megfelelőbb hangtómpítóba amelyik viszonylag hosszú szálu, ennek viszont semmi köze ahhoz, hoy miből készült.
(csak nagyon zárójelben, a különféle szlikáttermékek olvadáspontja egytől egyig sokkal magasabb, mint ami a kipufugóba kell. Eléggé értelmetlen azon rugózni, hogy 1260-on olvad e vagy csak 1100 fokig hőálló, miközben a kipufogódob anyaga iylen hőmérsékleten már vörösen izzana, a dugattyú és a henger alauminium anyaga 600 foknál már vígan elfolyna:)
Oylan kőzet-üveg-ásvány satöbbi becenévvel illetett szálteméket keress, aminek hosszú és vastg elemi szálai vannak.
Az ilyesmi négyzetméter ára 500 forint körül van:)
Mezei hosszú szálú kőzet vagy üveggyapot tökélesesen megteszi.
Ha jól emlékszem, az iylesmi olvadáspontja 1000 fok felett van, eléggé valószínűtlen, hogy a kiáramló nagyon maximum 600 fokos gáz, ami a csővégére érve már inkább csak 300 vagy annyi sem, hogy az károsíani tudná a bármiylen hasomló de tök mezei és olcsó szálterméket.
Annyitra nem, hogy kis trükközéssel, simosnba közönsáéges vattát hazsnáltam sokáig ami ugye konkrétan kcsit sem hőálló, ég is egészen hoszasan bentmarad:)
Szóval üveg vagy kőzetgyapot bőve jó, építkezésen lehet tarhálni egy keveset.
Tudom mi az a helicoil, repülőgép szervízben dolgoztam, használták, de azt hittem h fúrni kell hozzá.A 8 órát arra írtam h ha szét kell szedni.Akkor már jön a "többi dolog", mert nem illik új alkatrészek nélkül összerakni.De nincs pénzem most.
Szép ghépezet!Igen látom az indexnél is, meg alöl is van illesztési gond.Az indexnél műanyagos munka is lesz?Pacskerban nem volt merész?
Nem tudom Ti hogy vagytok vele de én ma már nem bírtam tovább
Kitoltam a gépet a garázsból és járattam egy kicsit.
Csak kár hogy az utcánkból még nem lehet kimenni xD
Csináltam pár képet mert még nem is volt közös fotónk :/
Itt vannak,Enzo ezen látod a hibáit, ezért szeretném festeni
Meg is terveztük ma :)
Azbesztózist okoznak, ami oylan mint a szilikózis csak rosszabb:)
Kesztyűben kell dolgozni, és nem kell letüdőzni:)
Zoli Nagyon jó dolgokat ír, de ebben az esetben szerintem, csak a praktikum oldalról szemlélte a problémát. ]:-)
Nekem szólsz be tudatlannak? Zolit miért nem pedzed meg...?!? Ő tanácsolta...
Sziasztok!
Szóval technikailag megfelelő, csak Te mit szólnál, ha Téged köpnének vele tele, egy kövér gáznál? ];oDDD Ha talira megyünk, Te jössz majd a legvégén? Érted?
U.i.: Még hideg van, bukó nélkül lefagyott a fülem... ];oDDDDDDDD Éljen a tavasz!
Köszi mégegyszer! :)
Meg lehet venni motorosboltban a "speciális" terméket, vagy műanyagboltban hót uygan azt negyed áron:)
Tipikus parasztvakító reklámduma van ott.
Az yilen hót közönséges száltermékek (kőzet-üveg gyapot) nem égnek ki, hanem széttöredeznek, és kiköpködi őket a motor.
Az a cucc a leg megfelelőbb hangtómpítóba amelyik viszonylag hosszú szálu, ennek viszont semmi köze ahhoz, hoy miből készült.
(csak nagyon zárójelben, a különféle szlikáttermékek olvadáspontja egytől egyig sokkal magasabb, mint ami a kipufugóba kell. Eléggé értelmetlen azon rugózni, hogy 1260-on olvad e vagy csak 1100 fokig hőálló, miközben a kipufogódob anyaga iylen hőmérsékleten már vörösen izzana, a dugattyú és a henger alauminium anyaga 600 foknál már vígan elfolyna:)
Oylan kőzet-üveg-ásvány satöbbi becenévvel illetett szálteméket keress, aminek hosszú és vastg elemi szálai vannak.
Az ilyesmi négyzetméter ára 500 forint körül van:)
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Köszi mégegyszer!
Mezei hosszú szálú kőzet vagy üveggyapot tökélesesen megteszi.
Ha jól emlékszem, az iylesmi olvadáspontja 1000 fok felett van, eléggé valószínűtlen, hogy a kiáramló nagyon maximum 600 fokos gáz, ami a csővégére érve már inkább csak 300 vagy annyi sem, hogy az károsíani tudná a bármiylen hasomló de tök mezei és olcsó szálterméket.
Annyitra nem, hogy kis trükközéssel, simosnba közönsáéges vattát hazsnáltam sokáig ami ugye konkrétan kcsit sem hőálló, ég is egészen hoszasan bentmarad:)
Szóval üveg vagy kőzetgyapot bőve jó, építkezésen lehet tarhálni egy keveset.
Jóéjt!
Sziasztok!
csavar em lesz kisebb és nem 8 óra megcsinálni:)