Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem lasan én is csinálok valami képet, amin én is ott vagyok, ideje, h "lássuk" 1mást is, ne csak az írásainkat.Én is kivittem volna már, de el van víve mintának a leeresztő csavarom.
Szia!

Szép ghépezet!Igen látom az indexnél is, meg alöl is van illesztési gond.Az indexnél műanyagos munka is lesz?Pacskerban nem volt merész?
Jut eszembe környezetvédelem.Meg van állapítva, h a világ káros anyag kibocsájtásának !90%-át! a motorkerékpárok okozzák A mieink meg aztán különlegesen.Mondjuk egy nsr, vagy rg 500 biztos rádobna egy lapáttal
Sziasztok.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele de én ma már nem bírtam tovább
Kitoltam a gépet a garázsból és járattam egy kicsit.
Csak kár hogy az utcánkból még nem lehet kimenni xD
Csináltam pár képet mert még nem is volt közös fotónk :/
Itt vannak,Enzo ezen látod a hibáit, ezért szeretném festeni
Meg is terveztük ma :)
Mindenféle ilyen száltermékek veszélyesek.
Azbesztózist okoznak, ami oylan mint a szilikózis csak rosszabb:)

Kesztyűben kell dolgozni, és nem kell letüdőzni:)
És velem mi lesz? Én attól még akarok más hangú dobot .Mi legyen hát?
A környezetvédelem nekem is fontos, hidd el... majd meglátjuk... lehet, hogy nem is teszek bele...
Oh, pusztán csak próbáltam a lelkiismeretedre hatni, úgy látom sikerrel, cél teljesítve... ],oDDD De tényleg, nem kötekedés volt, nem szoktam komolyan, max hülyéskedve... ]:-)))

Zoli Nagyon jó dolgokat ír, de ebben az esetben szerintem, csak a praktikum oldalról szemlélte a problémát. ]:-)
Még nem írt a suli... írtam neked, hogy március első vagy második hetében lesz fent a honlapjukon. Majd nézem...
NA mikor indul a buli?Én legelőbb Hétfőiről tudok.
Majd az jön a végén aki javasolta...
Nekem szólsz be tudatlannak? Zolit miért nem pedzed meg...?!? Ő tanácsolta...
Sziasztok!
Az üveggyapot már elismerten környezetszennyező, a kőzetgyapot csomagolása is tele van halálfejjel, kesztyű-, védőszemüveg figyelmeztetéssel.

Szóval technikailag megfelelő, csak Te mit szólnál, ha Téged köpnének vele tele, egy kövér gáznál? ];oDDD Ha talira megyünk, Te jössz majd a legvégén? Érted?

U.i.: Még hideg van, bukó nélkül lefagyott a fülem... ];oDDDDDDDD Éljen a tavasz!
Csakhogy újra itt! HÁáj.mizu?
Köszi, akkor ezt ejtjük... veszek sima kőzetgyapotot...
Köszi mégegyszer! :)
Ez a kőzetgyapot kb oylan mint a légszűrőszivacs.
Meg lehet venni motorosboltban a "speciális" terméket, vagy műanyagboltban hót uygan azt negyed áron:)
Most erre mit mondjak?
Tipikus parasztvakító reklámduma van ott.

Az yilen hót közönséges száltermékek (kőzet-üveg gyapot) nem égnek ki, hanem széttöredeznek, és kiköpködi őket a motor.

Az a cucc a leg megfelelőbb hangtómpítóba amelyik viszonylag hosszú szálu, ennek viszont semmi köze ahhoz, hoy miből készült.

(csak nagyon zárójelben, a különféle szlikáttermékek olvadáspontja egytől egyig sokkal magasabb, mint ami a kipufugóba kell. Eléggé értelmetlen azon rugózni, hogy 1260-on olvad e vagy csak 1100 fokig hőálló, miközben a kipufogódob anyaga iylen hőmérsékleten már vörösen izzana, a dugattyú és a henger alauminium anyaga 600 foknál már vígan elfolyna:)

Oylan kőzet-üveg-ásvány satöbbi becenévvel illetett szálteméket keress, aminek hosszú és vastg elemi szálai vannak.

Az ilyesmi négyzetméter ára 500 forint körül van:)
Köszi! De megtennéd, hogy megnézed, mert itt a link, emiatt hittem azt, hogy ez jó lehet:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Köszi mégegyszer!
Rendben, az nem árthat.
nekem elvileg van csavarom még, ha érdekel megnézem.
Kerámiagyapot cöhhh:)

Mezei hosszú szálú kőzet vagy üveggyapot tökélesesen megteszi.

Ha jól emlékszem, az iylesmi olvadáspontja 1000 fok felett van, eléggé valószínűtlen, hogy a kiáramló nagyon maximum 600 fokos gáz, ami a csővégére érve már inkább csak 300 vagy annyi sem, hogy az károsíani tudná a bármiylen hasomló de tök mezei és olcsó szálterméket.

Annyitra nem, hogy kis trükközéssel, simosnba közönsáéges vattát hazsnáltam sokáig ami ugye konkrétan kcsit sem hőálló, ég is egészen hoszasan bentmarad:)

Szóval üveg vagy kőzetgyapot bőve jó, építkezésen lehet tarhálni egy keveset.
CSÁ-CSÁ mindenki!
Tudom mi az a helicoil, repülőgép szervízben dolgoztam, használták, de azt hittem h fúrni kell hozzá.A 8 órát arra írtam h ha szét kell szedni.Akkor már jön a "többi dolog", mert nem illik új alkatrészek nélkül összerakni.De nincs pénzem most.
Na lépni kell... hulla vagyok...
Jóéjt!
Sziasztok!
Írd be a gugliba, hogy Heli colil és meglátod mi az.

csavar em lesz kisebb és nem 8 óra megcsinálni:)
Na most viszont, jóccakát intek.PÁÁ