Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, minden nagyvason ilyen szokik lenni. De pénzért bárki tud... ];o) Igen, egyébként ez a legjobb megoldás, csak találjon bele a bovdenvég... ]:-))) de gondolom olyan nagy difi nem lehet...
Vannak ilyen unicerzális karok, szerntem 100%-hogy a Hondához is lehet találni megfelelőt. Majd utánnanézek pontosan.
Behordja, de ha fele olyan szutykos, mint az enyém, akkor még a lábujja is zsibbadni fog, mire belekuplungolja.
Ez szupi És passzolnak is?
Nem kell tű. A bovdenfeszítő csavar hornyát felfelé állítod, és lassan csepegteted, miközben húzgálod a kuplungot. A bóvden behordja az olajat. Ennyi! ];oDDD
Szia!
Cseréld le állítható karra az eredetit. Vannak 5-6 fokozatban állítható rakok. Neked ez lenne a megoldás. Pl ilyenre: állítható kuplungkar
Hát igen a tapasztalat ugye
Helyette egy állítócsavarral mondjuk 1-2 cm-t beljebb tudjuk neki csalni a kart. Csináltam lányoknak már néhány ilyet. ]:-)))
Tudod: "Olyan nincs h nincs"
A GP-ben is nézd meg, milyen cuccok vannak. Azok is mind-mind egyediek.
Én műszer olajat fecskendeztem be tűvel, és kb fél óra mozgatás, és utánna töltés után úgy csúszik mint a vaj.és közben ki is jött a ganyé.
Ti aztán mindenre tudtok megoldást, valahogy csak megszokom, majd megerősödik!
Hát ha semmiféle görbítés nem tud szóba jönni(igazából meg ne próbáld, mert nekem egy pillanat alatt eltört), akkor talán még egy más formájú kompatibilis kuplungkar.Vagy ott van még valóban az edzés.Én sziklamászó koromban egy gumi gyűrűvel edzettem.A kutyaboltban is lehet elvileg kapni(tehát tudsz szerezni ), vagy kimondott csukló erősítő.De nem foglak megnyugtatni, akármilyen erős lehet az alkarod, ha csak az utolsó újperceid érnek oda, az nem izom kérdése lesz.
Ha megy a vas, eljössz? csinálok Neked rá, távolság állító csavart... ]:-)))
Azért mondhatod....
Ja, motorról volt szó... (jól van, nem kóstolgatlak na! ];o))
Csak annyi, hogy az utolsó ujjperceimhez esik a kuplungkar, és így elég hamar elfáradnak az ízületek a kezemben...
Dehogy lehet, hát 2-vel gurultunk.Végül is lementünk a főútról, és a kis sámsonnal végighúztam a határban a robit.
Na akkor elszállt az 5letem...akkor nem dobom fel...Pedig rájöttem hogyan lehet gyorsan vajjá változtatni.
Na, erről beszélek, így lehet meghalni... ]:-(

Gandi: mi van a kuplungoddal?
Hááát, ha azt nézzük, hogy mi ketten vagyunk, a hölgy meg egyen, akkorŐ lakik messze
Hát persze, hogy ti
VÁÁÁ erről jut eszembe, amikor a XVII kerületben végig vontattam a cimborát Rendőrök nemkicsit néztek
Kuplung? Ma sajna nem jutottam odáig, hogy váltsak... A kuplungbovdent még nem pucoltam ki, de nem nehéz behúzni, csak mivel nem ér el kényelmesen a kezem odáig, ezért vagyok gondba vele....majd erősítek egy gumilabdával
Enzo! Szerinted mi vagyunk messze? ];oDDD