Persze, minden nagyvason ilyen szokik lenni. De pénzért bárki tud... ];o) Igen, egyébként ez a legjobb megoldás, csak találjon bele a bovdenvég... ]:-))) de gondolom olyan nagy difi nem lehet...
Nem kell tű. A bovdenfeszítő csavar hornyát felfelé állítod, és lassan csepegteted, miközben húzgálod a kuplungot. A bóvden behordja az olajat. Ennyi! ];oDDD
Hát ha semmiféle görbítés nem tud szóba jönni(igazából meg ne próbáld, mert nekem egy pillanat alatt eltört), akkor talán még egy más formájú kompatibilis kuplungkar.Vagy ott van még valóban az edzés.Én sziklamászó koromban egy gumi gyűrűvel edzettem.A kutyaboltban is lehet elvileg kapni(tehát tudsz szerezni ), vagy kimondott csukló erősítő.De nem foglak megnyugtatni, akármilyen erős lehet az alkarod, ha csak az utolsó újperceid érnek oda, az nem izom kérdése lesz.
Kuplung? Ma sajna nem jutottam odáig, hogy váltsak... A kuplungbovdent még nem pucoltam ki, de nem nehéz behúzni, csak mivel nem ér el kényelmesen a kezem odáig, ezért vagyok gondba vele....majd erősítek egy gumilabdával
Cseréld le állítható karra az eredetit. Vannak 5-6 fokozatban állítható rakok. Neked ez lenne a megoldás. Pl ilyenre: állítható kuplungkar
Gandi: mi van a kuplungoddal?