Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért csak óvatosan
Bár már én is mennék ha nem lenne akkora sár hogy ki tudjak menni az utcánkból xD
Én ráadásul qrva fázós is vagyok... mindig elhatározom kőkeményen, hogy másnap motorral megyek... aztán reggel meg annyira fázom, hogy inkább autó... de a napokban nagyon jó idő lesz, úgyhogy lehet, hogy valamelyik nap rászánom magam...
Nekem 2000 HUF rémlik, de reggel belinkeltem, katt rá... :)
Elhiszem
Az lesz
A régi motorosok mind azt mondják, h "marhára nem kellett volna télen motorozni".Monnyuk nekik nem voltak ilyen cuccok, de azért jobb a félelem
Hát igen,engem is hülyének szoktak nézni mikor -10 fokban még motorozok
De majd csak jönnek már a szebb idők
Akkor inkább a kerámia nem?HA nem száll annyira akkor megér annyit.Persze, ah elegendő.Jól emléxem?egy ezres volt?
Nem kell annyira érteni hozzá.Kérded fatert, és teszed amit mond.Én is nemrég lefényeztem az oldal idomot....szép menet volt
Szia!
Végül nem , mert lebeszéltek a többiek...
De valamelyik nap megyek... csak a feleségem is félt, ő sem engedi, hogy még motorozzak... pedig nagy a kísértés... :)
Szija :)
Na motoroztál valamelyik nap a végén?
Ismerős szitu
Mindenkinek van valami hülyesége..Nekünk ez
Na jól van... akkor bele lesz téve valami... ha meg mindegyik cucc szennyez, akkor tök mindegy, mit teszek bele...
Pontosan :)
Minden nap csinálnék rajta valamit,mindig törölgetem stb... De így hogy csak áll most nem kell azt sem.
De a szereléshez sajnos nem értek :/
Sőt!Ha lenne már jogsim, én már régen motoroznék.Volt olyan, h 5 percenként meg kellett állni kicsit fogdosni a simson hengert, mert fájt a kezem.A motorozás bizony egy életstílus.
Igen.Legalább elfoglaljuk magnkat a szezonik
Főleg az ilyenek
Hát én azt nem tudom
Az enyémmel is vannak gondok de hát legalább nem unok rá xD
Jah Elképzelem, h még a nap végén is kijavítgatjuk 1mást, h rosszul tudjuk a neveket, meg keverjük 1mást
Igen-igen.De a 2 képen máshogy áll.Azt hiszem hogy azok az idomok egy furcsa fémkerethez vannak rögzítve, gondolom h az enyém görbült
seráfitty!Vannak dolgok, amik megérnek 1 kis kellemetlenséget
Tényleg ideje lenne már,meg se ismerlek ha találkozunk
A fejidom?
Már megcsinálták,csak index csere lesz meg festés.
De elég merész volt,de mikor apu beindította csak felkaptam valamit és szaladtam
Nah de meg is bántam xD
Érdekes, h nekem is ugyaonott, és ugyanennyire áll el az első idom.