És most jól figyelj!Nem szoktam ilyet, de ha legközelebb bármilyen dolog van, és éppen szét akarod rúgni a gépet, előtte hívj fel.Én majdnem biztos h nem leszek éppen idegben.És így előbb lesz megoldás, ha el tudunk beszélgetni és 1ütt kitalálni vmit.0620 5055152Ha mégis, akkor azt hallgatjuk majd ahogy ki-ki a saját gépét bontja
De én azért szerettem, a kis dögöt, hálás jószág, csak érteni kellett hozzá.a felfűzéssel nekem mindíg mázlim volt, elsőre sikerült....az is igaz h akár fél óra is volt, mire azt a centit lemozgattam.
sárvédő K.O., sárvédő egyik rögzítő csavarjának a feje K.O., simán beletörtem... tankidom K.O. ezeket meg is javítanám... mondom holnap teszek még egy próbát...
Akkor hogy tisztán lássuk most már csak a spoilerek miatt akarod eladni.Hát akkor nem rendbe kéne hozni megszivatni akármelyiket meg lehet.Mert ha tenyleg szarrá ment akkor megértelek.de így meg csak alkatrész árban tudod eladni. egy muanyagos meg megcsinálja sztem kissebb pénzbõl.
ENZO nekem ezt ne meséld már 2008 óta van simsonom abból szerintem már vagy 150 km-t toltam és nem hazudok, gyujtással én is sokat szoptam mikor beázott és össze vissza volt a gyujtás a karbival is szoptam most a frissen fúrt hengert 3. jára sikerült(3 nap!) ráhúzni a dugóra közbe könyvet lehetett volna írni a káromkodásomról szóval.....
ENZO... ez a motor nem rossz... csak valszeg megszívta magát, én meg kicsit idegbeteg lettem... annyira, hogy a gyertyát nem tudtam kitekerni az idegtől...
http://legradiautosbolt.hu/ter...