Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt egy link, itt van közöttük

http://legradiautosbolt.hu/ter...
cső cső jó8
Szia!Jó éjt!
Na srácok, nekem ennyi volt mára... kimerültem kicsit... köszi mindent azoknak akik segítettek!
További szép estét nektek!
Jóéjt!
jah és raktam fel galériát ha valakit érdekel....
És most jól figyelj!Nem szoktam ilyet, de ha legközelebb bármilyen dolog van, és éppen szét akarod rúgni a gépet, előtte hívj fel.Én majdnem biztos h nem leszek éppen idegben.És így előbb lesz megoldás, ha el tudunk beszélgetni és 1ütt kitalálni vmit.0620 5055152Ha mégis, akkor azt hallgatjuk majd ahogy ki-ki a saját gépét bontja
hát nekem msot lett FULLRA szétszedve váz lefényezve összerakva új berugótengely frissen fúrt henger kb 60-63 ccm :)
Elküldtem a címet.Megkaptad?
Permatex...
Ó haver bem tudon, de minnyá rákeresek
De én azért szerettem, a kis dögöt, hálás jószág, csak érteni kellett hozzá.a felfűzéssel nekem mindíg mázlim volt, elsőre sikerült....az is igaz h akár fél óra is volt, mire azt a centit lemozgattam.
akkor mondd a termék nevét...
Mondom!van direkt erre. bajra!Ha jól emléxem, még a csomagolásán is úgy volt a kép h lyukat duhaszol el a csávó.
sárvédő K.O., sárvédő egyik rögzítő csavarjának a feje K.O., simán beletörtem... tankidom K.O. ezeket meg is javítanám... mondom holnap teszek még egy próbát...
Köszi a tanácsot!Keresek valami szakit hozzá!
Akkor hogy tisztán lássuk most már csak a spoilerek miatt akarod eladni.Hát akkor nem rendbe kéne hozni megszivatni akármelyiket meg lehet.Mert ha tenyleg szarrá ment akkor megértelek.de így meg csak alkatrész árban tudod eladni. egy muanyagos meg megcsinálja sztem kissebb pénzbõl.
szerintem is... olyasmi lehet, mint a hűtőtömítő...
ENZO nekem ezt ne meséld már 2008 óta van simsonom abból szerintem már vagy 150 km-t toltam és nem hazudok, gyujtással én is sokat szoptam mikor beázott és össze vissza volt a gyujtás a karbival is szoptam most a frissen fúrt hengert 3. jára sikerült(3 nap!) ráhúzni a dugóra közbe könyvet lehetett volna írni a káromkodásomról szóval.....
Szerintem az repedésre van...
tanktömítő... haver... lyukat fúrtak a tankomra baszki.... nem tömítő kell ide... de ha gyantával megjavítható faszán, akkor megcsinálnám...
Dehogynem!bemész a multiba, és van elvileg a polcon direkt tank tömítő.ha nem ott, akkor a homasitában biztosan.ami nincs ott, az nem létezik.
tényleg nem kell, köszi! Ha ez elmegy, jön a CBR...
ENZO... ez a motor nem rossz... csak valszeg megszívta magát, én meg kicsit idegbeteg lettem... annyira, hogy a gyertyát nem tudtam kitekerni az idegtől...
nah pedig neked engedtem is volna xD
volt már ez előtt is egy NSR-em... ez után nem lesz több...