Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, már nem egészen értelek. Mind1, ha gondolod hívj fel valami emberi időben és megdumáljuk, mert szerintem nem egy ördöngösség megcsinálni a vasad...
Szia!Én nem vevő vok, de a Sityakra tudnál árat mondani?Van nekem is 1, és csk viszonyításm
nak, h milyen értékű lehet,
Az a paszta van itthon.Valamelyik RTV típusú paszta, annyit tudok h piros legyen.Viszont a számot is át kéne berhelni.NEm nagyon akarom azt piszkálni, mert AF-es vagyok, és kis táblán van(ami talán még előny is, de sztem elm,egyek az utolsó lehetőségig.Ez azért, h a lehető legkevesebb enerhiát rakjam bele(el kell mondanom vLAMIT....nekem nincs sok már hátra )
Köszi!Valóban segítség volt,mert nem küldi el.Stzóval igen, errőlk a csavarról van szó
NEm külde el
üdvözletem
eladóak az alábbiak nagyon szép állapotban és nagyon jó minőségben

shark sisak S 500 air tipus M es méret.
Bel carbon-kevlar bőr kesztyű XXL es méret
Daytona bőr csizma 44 es de 46 nak is elmegy akár.

AZ ÁRAT TE MONDOD MEG!

érd.: +3670/2997779 vizeli15@freemail.hu
De tényleg, szerintem simán felfúrható.
Az az az! ]:-))) Köszi!
Amennyire tudom, a szám a jobb dekliben van, alul. Ha áthozod, akkor simán szétrántjuk, kicseréljük a másik blokk bal oldalára... Csak tömítés garnitúra... ]:-))) Meg most nem jut egyembe a neve (Emzoli HELP!) a tömítő pasztának, amivel akár blokkot is lehet tömíteni, hogyha esetleg van még más hibája is....
őazzz. csakhogy necsak veszekedjünk enzoo :)
Na szóval!Íme a leeresztő
Pontosan .De mondom!Többet ilyet nem fogtok látni tőlem, csak kipróbáltam vmit.
Hú ebből sedmmi nem jött át.Küldök én is egyet.
De én nem csapkodok.Volt hogy egymásnak estünk(ráadásul haverral), és kórház.Egyszerűen nincs értelme.Addig nem akarok elmenni.Minek?Egy jó üvöltözés is kellemes .A japánok is így oldják meg.Kiüvöltik, oszt riga.Ezek a dolgok csak félreértésen alapulhatnak, mert nincs közöttünk sem rossz ember.Van egy félreértés, és elindul a lavina.Nem kell ilyen dolgokkal törődni, én csípem attól még.
Na szóval csavarka a váltókar alatt és ennyi... Elég szar a kép, jobbat most nem találtam... Szóval ha tömítőanyag van rajta, az azt jelenti, hogy megpróbálták valószínűleg beragasztani a helyére...
Így azért nekem jobban tetszik
Sajnos én is ettől tojok.És ahogy belegondoltam mostanában, nem hiába ajánlott fel a srác még 1 blokkot.Csak az a baj ugye, h a motorszám...Meg h nem akarok napokat azzal tölteni, h átpakolok mindent.Meg aztán ott van, h ki tudja milyen állapotban vannak aban a blokkban a cuccok.
Akkor velem valami nincs rendben. Vagy lecsapom, vagy nem, de belőlem nem dől... Biztos már abban a korban vagyok... ];oDDD
Elnézem,csak nem értettem a lényegét
Ahogy Rejtő írta, "Az úri közönség táncol"... ],oDDD Nincs itt semmi feszkó, csak nem tudták egymást fizikailag lepofozni, így maradt a verbális... ];oDDD
Szia!Semmi különös.Dől a tesztoszteron.Ilyenek vagyunk mi pasik Nézzétek el ezt nekünk.
Húha.Látom itt már megint megy a feszkó
Mi van veletek srácok?
Ez egyre érdekesebb... Mikor hozod, hogy megbűtyköljük? Mert ez már a "nem egyszerű" kategória. A leeresztő csavar vízszintes, és balra néz, igaz? Na, mingyá keresek képet...

Sajnos az az érzésem, hogy szétkurták a csavart, aztán Téged meg át... ]:-((( Jártam én is így sajnos, hiszen mindent nem lehet észrevenni, mikor megveszed.
Igazad van, és egyet is értek ezzel.Ráadásul szeretem a korosztályodat(persze nem pejoratívan értem), mert látszik ezen a hozzászóláson, h annak idején sokkal többet jelentett a barátság annál, h vlaki haragos legyen.És meg fogsz lepődni, én is ezt a véleményt, és gondolkodást osztom.A teljes igazság az, h kísérletezem picit, és bejött a gondolatom.Majd ha átgurulok hozzád bütykölni, meg tudjuk 1mást ismerni, és rájösz, h bár én csak 30 leszek, de azoktól az emberektől tanultam az életet, mint te.Remélem mihamarabb összefutunk, mert jól hangzik a sütögetősdi.Ott van Fehér is, Csoki sem lakik olyan messze.Páran tudunk rögtönözni eg yhelyi talit.
Nincs semmi olyan baja, amit ne lehetne orvosolni, csak a csaj (magánéleti okokból, melyekre nem térnék ki) az elmúlt 5 évben nem hozzám hordta, és 3 évet állt. De tényleg kabátgombokból javítható, nincs nagy baja, NSR-t bontásra pedig lehet találni (a műhelyben akad hely az alkatrésznek). A csajszi nem nagyon akarja használni, csak azt szeretné, ha nem menne teljesen tönkre, akár úgy is, hogy használom, ha nekem kell, de ha szeretném, nekem is adja. Most lehet erre nemet mondani, mikor a Mayestin csak egy hajtásszíj 31eFt?