Én konkrét hozzászólást kértem, nem érzések leírását.És ha nem lennél olyan hirtelen(mint általában a korosztályod), akkor azt is láttad volna, h odaírtam, h bocs az előzőért, mert nam sikerült a válaszig elolvasni a legújabb hozzászólásodat...tehát azonnal bocsánatot kértem h félreértettem.Ezért MOST vegyél vissza légyszíves.Olvass figyelmesebben, és legyél kicsit tisztelettudóbb.Az észosztásról meg annyit, h lehet itt okoskodni, jobbra-meg balra is, szerintem(és mindíg ezt emelem direkt ki) akkor is a gyári mérnökök fognak többet tudni a témáról, ha itt mindenki az agyát fossa ki a seggén.És ezellen nem lehet hadakozni.
tényleg nincs értelme ennek de csakhogy tisztázzuk a dolgot azon pörögtem be hogy olvasgattam a kommenteket és adod mindenkinek a tanácsokat mintha annyira értenél a dologhoz meg pl. az a megynilvánulás hogy emzolinak irsz ilyet hogy "akkor teis szót kapsz" te ezt hogygondolod? kivagy te itt hogy eldöntsd ki mire reagál?
Szinte már látom lelki szemeim előtt: "Honda NSR-ek egymás után, konvojban a Velencei-tóig... ott leszállunk a motorról, le a sisak, és mocskosul összeverjük egymást..." micsoda NSR tali lesz ez... Yeah!
Komolyan várom... :)
Na akkor kitaláltam én h mi legyen, mert elegem van a szórakozásból.Írd le szépen melyik hozzászólás nem tetszett, és megtárgyaljuk, mert ennek így nem lesz vége.
És szerinted 2 hónapja születtem?Nem fárasztom magam tovább.Ez a baj látod, h hirtelen voltál.Gondolkozz, mielőtt írsz valamit.És ha nem tudok olvasni, akkor miért te pörögtél be, h más márkájú olajat mertem ajánlani(és véletlenül, jajjistenem) nem tettem oda, hogy Dávid is jót ajánlott...Nem volt ez gyerekes picit?Mert hogty ha visszanézzük, sztem ez ment(látod? odaraktam h szerintem)
Teljesen biztos, hiszen én segítettem neki lecserélni. Majd lekerült a dekni is, végig ellenőriztünk minden csapágyat, szimeringet, hogy még jók-e. Ekkor lekerült a kuplung is, ami előtte nem csúszott semmit sem. A kuplungot szétkaptuk ellenőrzés céljából, teljesen jó volt. Miután lecseréltük, feltöltöttük az olajat, kb 70 km-et ha megtett a mocival, és elégette a kuplungot.. Csúszott neki össsze vissza, szétkaptuk és akkor láttuk hogy a kuplungja elégett. 10W40 Castrol autó motorolaj volt amit töltöttünk bele.
(Castrol Magnatec motorolaj 10W40)
"nem kötekedni akarok csak itvagy 2 hónapja és ugy osztod itt az észt mintha nemtudom milyen motorguru lennél...." te tényleg nemtudsz olvasni vagy csak csinálod?
Haver, elég szar helyen nőttem fel... sajnos nálunk ez működött... faszik vagyunk... az ész az csak az olvasottsággal és az iskolák elvégzésével jött... de amit tanultunk gyerekkorunk óta, az mindhalálig elkísér... a legrövidebb út az egyenes (a jobb egyenes...)
Na befejezni, mert akkor inkább MotoGP-zek!
Bocsi, de te kötekedtél, és a viszkozitás, nem egyenlő az anyag folyóságával, ugyanis azt hogy mennyire folyik egy folyadék a sűrűsége határozza meg.Az És a kettő ugye 2 különböző dolog.Attól még hogy ki tusz valamit keresni, nem lettél okos, hiába erőlködsz.Csak nehogy becsinálj.
Persze, hogy nem... miért ezt mondtam volna?
Éppen ezért vitatkozni kell, nem pedig veszekedni... vitákból jó dolgok is kisülhetnek, veszekedésből meg annyira nem...
Ez egy fórum... vitáknak van helye, és mindenki véleményének is... de hogy így egymásnak estek baszki, az eléggé nagy f...szság...
Vitassátok meg, ha meg valahol van egy jó ötlet vagy érv, azt el kell fogadni, nincs mese... itt nincs vesztes... ez nem az a hely...
viszkozitás =folyékonyság; gáz vagy folyadék halmazállapotú anyag belső súrlódásának mértéke. hallod saját magadat járatod le. keress valami mást amibe bele tudsz kötni
Ez igaz(és amint már írtam, nem is gondolom úgy h mindíg igazam van...majd ha úgy fogom gondolni, szólok, h "EZ BIZTOS", és ha nem vagyok benne biztos, akkor ezt fogod látni"NO ÉN NEM TUDOM".Az viszont h ki kinek hajlandó megadni a tiszteletet szintén nics korhoz kötve, és az én bajom ez volt itt.Erről meg ennyit.
Komolyan várom... :)
(Castrol Magnatec motorolaj 10W40)
Na befejezni, mert akkor inkább MotoGP-zek!
Éppen ezért vitatkozni kell, nem pedig veszekedni... vitákból jó dolgok is kisülhetnek, veszekedésből meg annyira nem...
Ez egy fórum... vitáknak van helye, és mindenki véleményének is... de hogy így egymásnak estek baszki, az eléggé nagy f...szság...
Vitassátok meg, ha meg valahol van egy jó ötlet vagy érv, azt el kell fogadni, nincs mese... itt nincs vesztes... ez nem az a hely...