Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az én stílusom, de gyorsulni jó...
Persze, jól tetted (még akkor is ha én mondam D:)

csoki tlán picit rutinosabb mint te, meg tudja ítélni, hogyha nem megfelelő a kuplungnak az olaj.
Nemtom bizonyára.

A gtx egy hulladék full ásványi olaj, ha most kitúrnánk az adatlapját, látnánk, hogy mennyivel rosszabb mint a magna amit a másik szaki tett bele.
(vélhetően sokkal)

Viszont, még az a full ásványi cucc is tökre megfelel.
Érted, ez a motor nem levegős gsx-r, amiben mindenféle kurvameleg szelepeket meg dugattyúkat kellene kenni meg hűteni az olajnak.
Ami feladat egy iylen kis motor váltójában van, az nem kihívás a a legszarabb olajnak sem.

Kb az a léyneg, hogy a viszkozitás oké legyen, és ne csússzon tőle a kuplung.
Tudom én ezt amit leírtál, hisz a te tanácsod után vettem bele olajat.Itt azt akartam kiemelni, hogy mindenképen a kupl,unghoz való olaj kell.Ezt meg gondolom eg ymagnatech nem fogja tudni.
Nem állok neki bizonygatni semmit mert megint azt fogod hinni, hogy szívózok
Ezekben a kis motorkban annyira nincs erő, hogy gyakorlatiaklg hót mindegy mit tötesz bele a kenési feladatát el fogja látni.
Kb a kulplungnak kell megfelelni hogy az ne csússzon és csók, az olaj minsége elegendő lesz.
Nem melegszik, mint a levegős, szóval egészen szar olaj is tök jó bele.

Az egyetlen érzékeny része, hogy a váltó nagy rásze siklócsapágyas, tehát a viszkozitást eléggé célszerű betartani.
(túl sűrű olaj nem hatol be a résekbe)

(zárójelben, hogy a szarfosfinghugy olasz aprilia fogasai tűgörgőn forgnak, vastagabb oalajat is kér mint az nsr, de hát az aprilia egy szar olasz motor:)
Hát haver ezt már kérdezted, de szerintem sokkal mókásabb , ha csuklódon fityeg egy sminktükör. Amúgy meg a tükör az nem designe elem, hanem (akár) életmentő fuunkció.Az nem kérdés(szerintem), hanem előírás.Próbáld meg inkább azt pofássá tenni, hogy illjen az összképbe.
IGAZIGAZZZ?

D&B mászott?
De ezt gondolom úgy érted, hogy így visszatekintve.Mert (bár nem ismerem az olaj történelmüket), gondolom, hogy volt 1X a GTX is "legújjabb fejlesztés"
Az a lényeg! :)
Pedig bárdi partner volt. Mind1(de lahet ám h rosszul emléxem...seráfitty.benne van, és kész)
De megint felesleges a szavak felőli csatározás, a lényeg hogy ilyen olaj kell a motorba, vagy más márkájú, de tulajdonságaira ez az ami kell.Igaz, hogy a manual nem írja h miféle olaj(motor/autó), de tudjuk h az olajfürdős kup,lungokhoz másfajta olaj kell.
Baszki ENZO, akkor téged átbasztak...
Én a Repsol-t 2.800 HUF-ért vettem...
Persze, hisz régi a technika.De én speciel nem tudnék jobbat mondani a mieinkbe....bocs az előzőért, nem olvastam még ezt az üzeneted.
Bocs mester, de ahhoz képest hogy a legalja elég húzósnak találok 1 liter olajat 3500Forintért.ztem efölött más csak a repsol van árban(és az sem biztos h jobb.Amúgy meg persze h elég neki egy ilyen olaj, hisz 20 éves a technika...de akkor sem lószar motorolajat könyörgöm!De akkor te is szót kapsz, mit ajánlassz?
"Én azt mondtam, hogy az pontosan azokat a követelményeket teljesíti, amit a gyár előír."
nem.

Amit beletettél vélhetően sokkal jobb mint amit 20 éve előírtak a motorba.
Én olyat nem mondtam h az a gyári.Én azt mondtam, hogy az pontosan azokat a követelményeket teljesíti, amit a gyár előír.Egyébként én nem találtam semmi olyat, hogy megneveztek volna egy olajat.az van leírva, SAE 10W40fokozat besorolású, és API SE vagy SF minőségű.
Ha esetleg nem viszik el a gépet, akkor 50-esként beüzemelem... jön a jóidő, ha meg itt marad a vas, az sem baj, mert szeretem és faszánviselkedik. Viszont van egy kérdésem: szerintetek a yardok elfogadják a csuklóra rögzíthető visszapillantó tükröket? Mert nem akarok feltenni a motorra, nem akarom elb...szni az összképet. Így szép...
Ráadásul, az actevo és a magna kb a castrol olajok legalja akárcsak a gtx volt:)
Reggel 1/4 6-kor, mikor etettem a kutyákat, azt hittem megfagyok... aztán hazafele meg olyan fasza idő volt... simán mehettem volna...
Késő bánat...
Gondoltam rád én is reggel, na mondom ez a Krisztián tuti nem ült motorra.Még reggel 9-kor is 0 fok volt.
castrol GTX-et írták elő gyárilag
ojant meg már elég ritkán kapni
honnan vetted azt hogy az actevo a gyári olaj?
Sziasztok!
Nem lett végül motoros munkába menős nap... qrvára fáztam reggel... Na majd legközelebb!
Egy kis drum&bass jöhet?Most tudtam meg egy régi nagy kedvencnek a címét.Ez az egyik leghíresebb d&b...mélyládát igényel, elég mély hangok vannak benne.

http://youtu.be/vu24LWzrawo
JAJ tényleg, azt már írtad, h nem nagyon váltak volna meg tőle.
Az ol,aj pontos leírása:Castrol actevo x-tra 4t 10W40.Ez biztos h megfelel az előírtnak.