Nekem ennél és a másik NSR-nél tök kis helyen van az üres! Tutti, hogy ez nem véletlen, lehet hogy azért van, hogy ne dugjunk üreset menet közben könnyen! Nekem így tök kényelmes...
Szeva! A váltó nálam is nehezen vette az üreset mikor még nálam volt. Bár én hamar megszoktam hogy úgy rakom az üreset hogy még gurul a gép mer akkor veszi. Azt tudom hogy nem teljesen így kéne vegye. Volt egy másik nsr-em is és az könnyedén vette.
Szia!Nem sajnos nem ez a baj.Ahogy néztem minimum alatt van, még majd rá kell tölteni.Minden sebességet vesz, oda-vissza, minden jó.NEm tudom, lehet hogy ilyen finoman kell bánni vele?
enzo
az hogy nehezen találod az ürest az a túl magas olajszinttől is lehet
nézd meg a nívó ablakot
nekem is először kicsit több volt benne és nem vette a gangot ha vissza raktam, aztán kicsit kiengedttem belőle hogy a maximum alatt legyen egy picit a szint és jó lett
aztán ha fázom reggel, akkor marad a kocsi...
Ha jó idő lesz reggel 6-kor, akkor már motorral megyek dolgozni...
Keresek rendszámos nsr-t ár 1ft-től 170e-ig. Csak a blokk legyen jó és legyen rajta idom,
2-esből van mikor nekemse sikerül
viszont én is még gurulva szoktam kivenni üresbe mert akkor könnyű
az hogy nehezen találod az ürest az a túl magas olajszinttől is lehet
nézd meg a nívó ablakot
nekem is először kicsit több volt benne és nem vette a gangot ha vissza raktam, aztán kicsit kiengedttem belőle hogy a maximum alatt legyen egy picit a szint és jó lett