Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így vagyok ezzel, de amíg hó van nem veszem elő....és nálunk még van bőven..
Sziasztok! Hazaértem a melóból! Tudod Armin és Sharon.... , levezettem a feszkót!
én is qrva fázós vagyok, tudod... de annyira kipróbálnám már...
aztán ha fázom reggel, akkor marad a kocsi...
Azt nem tudom, de ideg biztosan lesz.Nálam 5 fok a lélektani határ, és tekintve, h ma a maximum volt 7, nem valószínű, h fagypont fölé megy hajnalban.
miért? hó lesz?
A sminnkkel óvatosan
Hú apám, az nem lesz egyszerű.Azért nézd meg az előrejelzés.
beöltözöm...
holnap megyek vele melóba... próbaút...
És veled történt valami jó?
holnap reggel 6-kor motorral? Az azért nem biztos h jót tesz az egészségnek.
És még brummogtatás is volt benne Totál fel voltam dobva, hogy olyan lett a kupling, mint a vaj, és jól be is lett állítva.
Bocsi mindenki, és sziasztok mindenki!Szóvala zért írtam, mert mindenkitől meg akarom majd kérdezni, hogy náluk hpgy viselkedik az üres.
Jó idő volt... kellett nekem is meg a motornak is...
Ha jó idő lesz reggel 6-kor, akkor már motorral megyek dolgozni...
Nekem ennél és a másik NSR-nél tök kis helyen van az üres! Tutti, hogy ez nem véletlen, lehet hogy azért van, hogy ne dugjunk üreset menet közben könnyen! Nekem így tök kényelmes...
Hello

Keresek rendszámos nsr-t ár 1ft-től 170e-ig. Csak a blokk legyen jó és legyen rajta idom,
Hát srácok, irigykedek micsoda élményekben volt ma részetek....
na ezt most nem értem
Értem. Akkor sztem meg les, kérdezve mindenki.Bár sok választásom nincsen.
az bisztos hogy ez nem ojan mint a simson
2-esből van mikor nekemse sikerül
viszont én is még gurulva szoktam kivenni üresbe mert akkor könnyű
Szeva! A váltó nálam is nehezen vette az üreset mikor még nálam volt. Bár én hamar megszoktam hogy úgy rakom az üreset hogy még gurul a gép mer akkor veszi. Azt tudom hogy nem teljesen így kéne vegye. Volt egy másik nsr-em is és az könnyedén vette.
Szia!Nem sajnos nem ez a baj.Ahogy néztem minimum alatt van, még majd rá kell tölteni.Minden sebességet vesz, oda-vissza, minden jó.NEm tudom, lehet hogy ilyen finoman kell bánni vele?
enzo
az hogy nehezen találod az ürest az a túl magas olajszinttől is lehet
nézd meg a nívó ablakot
nekem is először kicsit több volt benne és nem vette a gangot ha vissza raktam, aztán kicsit kiengedttem belőle hogy a maximum alatt legyen egy picit a szint és jó lett
Köszi, az jó lenne.Rendben, itt leszünk.