Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telibe az új színnel lefújni az egész idomot, aztán lakk (legalább 2 réteg)... ha ez megvan 2x vagy 3x lepolírozod és kész! tükörsíma lesz és szép...
de most már tényleg lépek... jóéjt cimbora!
Sziasztok!
Jóccakát neked is.
Na nekem ennyi volt mára....
Jóéjt nektek!
Azt mondta fater h ezt nem kéne lelakkozni, mert csak kidobja az egyenetlenségeit...szerinted?
Jóéjt!
Én csak egy dolgot tudok mondani:Az olaj szivárgást ellenőrizd .Nekem egyébként iszonyatosat csattan sebesség váltásnál.És az üresset alig lehet találni.
Szia.
Miért?Hát az a szárnyas motívum is így készül.Gép kivágja, te felragasztod otthon.Ugyanaz.
Ok, köszi!
Én mentem, holnap munka!
Sziasztok!
Én annak idején terveztem több feliratot.Akkoriban az a betűstílus ment, ahogy a kadettekre/astrákra volt a GSI felirat felrakva.Sztem megint fogok valami pofás dolgot tervezni.
Az ismerős azt mondta, hogy majd előássa, ha eltűnik a hó. Nem tudom milyen a cicalámpás, de értekezünk majd, jó?

NSR blokk hibák? ]:-)
Már nem csinálnék ilyet, az NSR többet érdemel...
Na most itt a flexet arra érted, hogy vagdossam szét az egészet, vagy azzal polírozni?Az a baj h rossz a fúrógépem.Abba be tudnék fogni alkalmas fejet.

Egyébként biztos h összeillik a két fő elem?
Hát ívet vettem, és én vágtam ki a motívumot...de ez mondom nagyon kezdetleges volt.
ismerem az érzést, meg is tudom érteni....nyomorult érzés, amikor így csalódik az ember.
Értem.És csiszolás után kénytelen voltál matricázni.Egyébként hol vettél matricát?Azt tudom h lehet venni papír boltban ívet(én is akarok tervezni valami jó kis motívumot a gépre).
Ha esetleg macskalámpáshoz sikerül hozzájutnod, és ép a plexi, megvenném
Annyira kiábrándultam abból a motorból, hogy nem volt kedvem több energiát belefeccelni...
Fehér kolléga mondja: teéibe kell festened az idomot... muszáj lesz ha nagyon elüt... sajnálom...
Van flex-em, az nem jó?

Kabátgombokért tudnék venni NSR-t, alkatrésznek. Azon töprengek, hogy veszek 2öt, és összerakok egy jó blokkot, aztán begyömöszölöm az NS-be. A power szelepen kívöl van más elektromos kütyü, ami be szokik szarni az NSR blokkban?
Én ezért nem mertem bevállalni a Malagutinál a festést, inkább csak síkba csiszoltam, és matrica, aki megvette, ha akarta kijavította...
No tessék!Dobtam motoros témát, akkor tessék engem kivilágítani, hogy többet tudhassak a fényező szakmáról.Szeretnék gyönyörködni abban az idomban.
Rendben, nehogy itten baj legyen.Egyébként jól látod.Általában berögződések rabjai az emberek.Fehér kollégára ez nem vonatkozik!Benne éreztem a kedves poént.
Van akivel jobban egy hullámhosszra kerül az ember, ha ez egy fiú megy egy lány egyből párosítanak az emberek. De igazuk van, majd megvitatjuk emailen...
A rétegvastagság, még nem is annyira gáz.Hanem hogy az elején, ahol összejönnek a vonalak(mert ugye csak a felét fényeztem le), ott keményen elüt.Eredetileg csk ködölni akartam az elejét, de túl sok alapozó került rá, és ezután már egyértelmű volt, hogy megy rá a festék rendesen