irigykednek a tepesztalt rókák .A tény az, h vannak akik jobban összehaverkodnak...lásd Fehér kollégával is jóban vagyok, és Andival is.Ez így jön össze.Nem csak csajozásról lehet egy Nővel beszélni.Ha tudja magát türtőztetni az ember akkor bármilyen témában partner tud lenni..."az a rossz, aki rosszra gondol"
Igaziból privátban írtam volna, de nem találtam ilyet. Ha ennyire jó, az jó, mert akkor tudsz neki ilyeneket írni privátban. Nekem kínos olvasni, ahogy próbálsz udvarolni... ]:-)
Tényleg nem bántásból, de szerinted ez teljesen nyilvános és közérdekű? Mert akkor elnézést kérek. ];oDDD
Nem akarlak bántani, csak kicsit már sokkk...
Vannak 20 éves tanítványaim most, az élet-történetemtől be vannak halva, de a kihívás, mindig a korombeli nők. Te mit gondolsz arról, ha valaki csak sokkal fiatalabb lányoknál próbálkozik? Ok, értem, hogy játék, meg flört, de biztosan ad egy emil címet, ha kéred, nem?
Dehogynem mutattad...Emlékszel arra a hozzászólásodra, amikor" a jányok csak figyelnek, és nem bírnak a vérükkel"...Azt a képet nagyban nézve bőven láttam a tekintetedben azt, ami tetszett. .......ja igen. a memóriám ugye .Valóban a fostalicska kicsit furcsa.A szartartály inkább találó
Hát igen, én is hiányoltam...mondom, a szemembe (amit nem mutatok ), nagyot bukott az olasz motorgyártás ezek után...mondhatnám, hogy egy fostalicska volt, de egy lánynak ilyet nem szabad mondani
Jaja, láttam róla videót(bár az lehet h 50-es volt).Elég idióta volt a fordulat szám kiosztás.Meg az h 4 gangos... Ha már pörög 10Ezret, igazán belerakhattak volna még 1-2 gangot.Csak kipörgette volna.
Viszont a logikámmal megint nem árt vigyázni HA ennyire félsz, akkor biztosan(és ahogy a szemecskéidből is láttam) tetszetős hölgy vagy. .Leginkább a pasiknak nehéz olyannak látszani, hogy az jól nézzen ki.A nőknek sokkal nagyobb a paletta ehhez(gondolok itt rengeteg féle-fajta ruhára).Amíg a férfi legfeljebb egy jó féle öltönnyel, és egy klassz inggel kap esélyt ...megjegyzem azért van mind 2-ből itthon
Igazad lehet, mert vagány dolognak tartják a motoros lányokat.És 1 vagány lány bizony tetszetős fogalom Én azért örülök, h sok beszélgetéssel "ismerhetlek meg".Így azért mégis elő jön sok dolog, mert sok időbe is telik.
Kis huncut! Mint ha nem lehetne megnézni amúgy is Ha akarlak én is megtalállak .A képet lekapartam onnan, de nem tudtam törölni.De nem akarom belinkelni, mert most nézem h úgy csücsörítek rajta, mint akinek összehúzta a savanyú cukor a száját
No, nekem azért volt olyan robogóm, ami akasztotta a 60-as órát(az falon olyan 90 lehetett), és még volt utána benne kraft....olyan 110 volt(2 ember alatt )
Tényleg nem bántásból, de szerinted ez teljesen nyilvános és közérdekű? Mert akkor elnézést kérek. ];oDDD
Vannak 20 éves tanítványaim most, az élet-történetemtől be vannak halva, de a kihívás, mindig a korombeli nők. Te mit gondolsz arról, ha valaki csak sokkal fiatalabb lányoknál próbálkozik? Ok, értem, hogy játék, meg flört, de biztosan ad egy emil címet, ha kéred, nem?