Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, számlapot nem gyártottak minden cm3-hez, ez biztos egy nagyobb motornak a számlapja gyárilag...
Betojok! Májszéjszen még mindíg fent van a profilom.Eszméletlen h mennyi helyen tud nyomot hagyni maga után az ember....törlöm gyorsan
De az tudod miért volt?HÁt nehogy kiakadjon .Az enyém is 180-ig van írva.
Én is szégyenlős vagyok, azért nem csinálok most képet.Volt 1-2 ami jó lett, de nem bírom levadászni a netről.Hát azért remélem meg tudlak puhítani Remélem nem rám érted azt a viselkedést ....majd priviben is tudod küldeni...persze ha szeretnéd
Direkt, szégyenlős vagyok én.. , de lehet megpuhítasz...Direkt nem akartam föltenni képet magamról, nem szeretem ha az miatt viselkednek velem úgy ahogy, mert lány vagyok, de itt is kiderült...
Ha jól emlékszem 160-ig volt az órája beskálázva, de alig ment 100-at...
Szóval ez volt a problematikás Malaguti.Kár érte, pedig mutatós volt(ahogy írtam, szépek, gyorsak, de ennyi).Jajj a kókánynak nincsenek határai.Amikor a Simsont hazahoztam, levettem a jobb oldali deklit, elsírtam magam, kibontottam egy sört, és az egész 7végém arra ment el, hogy átkábelezzem
Ez 80-as volt, 2 évig volt meg, de nem lopta magát a szívembe....elég jó felszereltsége volt a korához képest, de szinte semmi nem működött közülük...
Találtam még két képet Az egyiken látszik, hogy kívülről van vezetve a bal oldali kapcsolószektor vezetéke, előző tulaj elég sokat kókányolt rajta...(én meg folytattam )
Ahogy néztem az eltört 4. sebesség fogaskerekét, látszott rajta, hogy már rég el volt repedve( le volt csiszolódva a fém széle, úgymond kerek volt, csak egy része volt friss törés), na ezért sem rajongok az olaszokért....
A fogaskerék még mindig meg van
Bármint a szemeidre értettem
D eolyat még mindíg nem láttam, ahol legalább a szemed látszik tisztán.Amit ki tudtam szűrni az viszont szép
Ám legyen.
Szerintem nem baj az, ha nem tökéletes.Az a lényeg, h a te kezed munkája.n amikor régebben akartam tetkót, akkor neki álltam, és rajzoltam magamnak egyet(úgy voltam vele, hogy ha már rajtam lesz, akkor legyen már közöm hozzá, és rajzoltam egy sárkányt, ami nonfi elemekből állt össze).Szerencsére sosem került a vállamra
OK, ezt már szeretem! Akkor majd ha megkapom a sulitól a levelet, amiben benne lesznek a márciusi tanfolyamok indulásának dátumai... ott kiválasztunk egyet és nyomjuk! Ez AZ!
Na ezt meg én csináltam házilag.....elég csúf lett, 18 évesen erre futotta
Jóvanna Megfőzté.
Rendben, várom Ez is 25-ös volt?Jut eszembe.nekem alig van képem itthon.csak sziklamászós.de talán még a gépen sincs...
Nyomjuk már együtt... 2-3 hetente indítanak tanfolyamot... az oldalukon a vizsgastatisztikájuk is fent van, meg több másik sulinak is. Az NKH oldalról is meg tudod nézni, ez országos vizsgaátlag... ők a legjobbak!
Nemrég találtam meg ezt a képet, két képem van összesen arról a motorról, ez az egyik A másik egy olyan amikor van rajta idom, + az én szép matricázásom, miután elestem vele.....megkeresem azt is...
Nem csigavér ez.Pedig monnyuk azokat láttam legjobbnak eddig.Mennék most már oda is, csak viszket a valagam, és amelyik előbb kezd
Gyere velem a következőre... a vizsgaátlaguk nekik a legjobb... a csigavér sehol sincs...
Na akkor ez nem jött össze.Akkor viszont tényleg a keresztúri marad.
Látom újítottál.Tök jó kis retró hangulat jön vissza arról a képről Tök jó.
Beiratkozáskor kell letenni a 15000 HUF-t, aztán a többit.
De én valszeg a következőre megyek... márciusban indulóra... sűrű a február...
Igaz?Egyenesen vadállat .A levélben írtam, h ezt meg én szoktam volt csutkára tekerni...aztán meg a fülcsöngés(elég komoly hangcuccok voltak a kocsiaimban)
HÁt ha el tudsz repíteni kilóméterekkel arrébb telepátiával, akkor jó úgy is nekem