Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is nagy kedvenc...
Hát majd telepátiával!
Na jányok megint szépítkeznek a diszkóba?MEgfogyatkoztak a seregeink, főtörzsúr
Megtörjük a csendet

http://youtu.be/fVPDaWFHJJ4
Szóval, Kolléga, 23.-án ott kell lenni, és úgy indul, vagy előtte be kell fizetni, vagy mi?
VUk: "De nagya csend, De nagy a csend"
Nagy a csend...
No mi van, megint magamban beszélek?
Kőbunkó című film?...."Sweetars!Úgy feldob, hogy győzzenek leszedni a plafonról"
Na rendi-bendi.
Engedjék meg, kedves közönség, hogy ismételjem magam(pedig nagyon meg kell erőszakolni magam hozzá, mert ugye bölcs ember nem tesz ilyet )....Én kérek elnézést .Az én kezemen mindenesetre csak 1 óra van
Erre mondtam, hogy ha gurulásképes leszel, akkor kijöhetsz, megnézzük, kitaláljuk, szétkapjuk, megcsináljuk, ha szeretnéd... ]:-)))
Rendben van, jegyzem És ha nem a fórumon zaklatnak?Hogy védsz meg?
több volt, mint 1 óra...
Inkább azt kéne nagyon megvitatni, mitől szarakszik 5Ezernél a karbim.NEm tudom, sikerült-e már kideríteni, nem emléxem.
Én kérek elnézést kisasszony
"KOP-KOP....remélem zavarok"
Vettem anno egy CBR 1000F-et. A tulaj mondta, hogy van egy kis gond, mert sódert borítottak a kapu elé, még nem volt ideje behordani az egészet, ha próbakört akarok, akkor át kell vergődnöm magam a 10-20cm vastag, másfél méteres "sóderágyon". Mikor megvolt, röhögve csak annyit kérdeztem: -Hanyadik vagyok? -Nyolcadik. -És aki kijutott? -Az első...
Praktikus szűrő volt, hogy kinek adja oda tesztkörre a 134Le/235kg-os gépet. ]:-DDD
Szóval azért azt is megnézném, hogyha egy fél kormánnyal jön vissza a "vevő", akkor mi van? Mert nem mindenki hordja a zsebében a vételárat...
Számíthatsz rám!
]:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Akkor a Tiéden szellőző (levegőztető?), mert az alsó túlfolyón - a Tiéd - nem tud szellőzni...?!?! ]:-)))
Szeintem lezárható a téma. ];-)
Feladom:)
Köszi!
Azt elhiszem,nekem is nagyon tetszik,én is láttam a hirdetésed már,rögtön ráismertem
Kikérem magamnak.Kisasszony