Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például ismered annyira, hogy az útra lepottyant cseresznyére rá tudod-e tenni azt a kereket, amelyiket akarod?Semmi flusztráció, nem faggatás, csak kérdezem, h értsd a kérdésem.
Biztosan hasznos lesz, hiszen egy ilyen könyvben rengeteg fizikai számítás van, meg rengeteg technikai dolog. na éppen ezért fogsz te tanítani engem errõl(nekem nem szégyen.csak úgy lehet fejlõdni, ha tanulunk).
Egy jó pilóta(és szándékosan szoktam ezt a szót használni) legelõször is a saját autóját, és saját magát kell hogy hiány nélküle ismerje.Sok BMW-s hozzászólásban olvastam már h olyan az autó, mint ha a tested meghisszabbítása lenne.valami ilyesmirõl beszélek.Amikor azt érzés, hogy rajta ülsz a 4 keréken és a kocsi azt fogja tenni, amit te akarsz.
Én szívesen elolvasok minden ilyesmit, aztán remélem hasznomra is válik
119 oldal, de rengeteg kép van benne!
Nem ismerem.De ahogy az elõbb irtam, nem az okos tojásoknak hiszek hanem a gyakorlati bölcsességnek.Nehéz az is elképzelhetõ, h olyan ember it ilyen könyvet aki életében nem ült 2 kerék fölött.Sõt...akartam régen én id irni 1et "A gördülés művészete" címmel, de játék olyan sok mindent akar az ember, aztan semmi nem lesz belõle.Évekkel késõbb láttam is egy olyat h a gördülés tudománya....kicsi a világ nem?
Nem ismerem.De ahogy az elõbb irtam, nem az okos tojásoknak hiszek hanem a gyakorlati bölcsességnek.Nehéz az is elképzelhetõ, h olyan ember it ilyen könyvet aki életében nem ült 2 kerék fölött.Sõt...akartam régen én id irni 1et "A gördülés művészete" címmel, de játék olyan sok mindent akar az ember, aztan semmi nem lesz belõle.Évekkel késõbb láttam is egy olyat h a gördülés tudománya....kicsi a világ nem?
nekem is megvan de még nem olvastam
mijen hosszú?
Milyen értelembe?
ÁÁÁ, nem tudok én annyira, van egy könyvem, bár gyakorlat teszi a mestert, szerintetek amúgy jó könyv? A motorozás mesterfokon?
És a Vectrát mennyire ismered?
Igen, úgy már nem olyan húzós, de akkor sem egy adóvisszatérítés.
Nem rossz az jó kis kiadás egyszerre.na akkor motorozni, meg te tanítassz engem.
javítok, műszakijával
no de továbbképzés lesz ám

8-10 év versengés után nyugodtam meg.
Motort 2004 óta, autót ÖÖÖÖ 2006 óta, egyszerre jár le a jogsim két hét eltéréssel az NSR forgalmijával
lehet. de azt ugye lehet orvosolni.de ha az az elem kopott mwg, amibe velecsuszik a tűszelep akkor baj van
tűszelep gonja van?
de kaptam, de lehet higy kuka. ott van ez a vacakolas, amirõl esett szó.es ha az egy belsõ kopás, akkor nincs mit tenni.
Igen, telefonról.opera mini böngészõvel.eleg használható.Mennyi ideje vezetsz?
minek neked karbi? azt nem kaptál a motorhoz?
jöhet, mindig szívesen tanulok, felnőtt fejjel is, telefonról netezel?
Ha majd lesz alkalmunk autót is vezetni, mutathatok 1-2 trükköt.
Telfonrol utolsó, nem biztis h jó lett.Faithless-insomnia...nem tudok aludni. bár nem is akarok. most jó itt csevegni
m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dq1hzXKcQrg0&v=q1hzXKcQrg
0&gl=US