Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na melyik?
Ne nekem legyen igazam, legyen abszolút igazság. !hisz en is csak ember vagyok.tudod melyik zene jutott eszembe?
is here anybody else?
, és lehet neked lesz igazad!
Ja, nem néztem meg a linket.
Idomszettem már nincs, meg karbi sem rémlik nsr-hez! Kérlek linkeld,ha esetleg találtál ilyesmi terméket nálam vagy tesómnál NSR-hez! Am minden alkatrész fent van vaterán, azon kívül nincs más jelenleg!

Üdv:
Csaba
Egyébként jó kérdést tettél fel, majd semélyesen megvitatjuk yo?
Ne legyen félre értés, nem egy paraszt gyerek vagyok, akinek búza folyik a szájából, és szalonnát visz a suliba.Egy igazi pesti benzingőzös diszkópatkány barom voltam, akinek van fogalma a világról(azóta természetesen ekhagytam a rossz dolgaimat).De szeretem nyitva tartani a szemem.Szeretek utánna menni a dolgoknak, és az egyetlen, amit ki tud jelenteni az ember rátartiság nélkül, az az, hogy fingja sincs a minket körül vevő világról.
Jó minőségű a portéka kedveském?Hogyér méri az idom szettet?a karbit?
Na most már hagyjuk ezt a témát.Nem akarjuk flusztrálni a hölgyet ugye?Túl sok itt az OFF.Elmúlt a benzin szag.
Én arra akartam rávilágítani, hogy azok is csak emberek.Amíg ilyen körülményeket teremt ax ember ezen a bolygón, addig azt sem tudom elhinni, hogy szakszerûen le tudja húzni a wc-t....pláne nem ezek az okos tojások.Érdekes, nélkülük is ment a világ, velük meg csak a kaki ömlik mindenhol.Ne vedd személyesnek, nem te vagy a célpont.
Én nem manipulálásról beszéltem, csak arról, hogy azt tegyék, a KÉT ember, ami nekik kettőjüknek a legjobb, és ez miért baj ha ez többször a nő döntésén alapszik! Tényleg nem vagyunk egyformák!
Amúgy ez nagyon Müller Péter-es volt, jó írásai vannak neki IS!
Hali!

Eladó még néhány alkatrész duplakörös Honda NSR 125-höz!
Érdeklődni: bcsababathori@gmail.com

http://www.vatera.hu/listings/...

Vmint tesómnál is található még Nsr-hez alkatrész! És még néhány más motorhoz is!
Érdeklődni: bzoltan94@gmail.com
vagy honda4022@gmail.com

http://www.vatera.hu/listings/...

Üdv:
Csab
a
Sok véleméyn létezik, de a játszmaelméletet nemigen szokták cáfolni.
Nincs is rajta mit.

Megfigyelték, hogy egyes emberek így viselkednek, mások meg nem.
Illetve honnan...
És ezt jobban tudod ennyire biztosra?Te is ember vagy, nem fogod tudni kívülrõl látni az embereket(pláne nem belülrõl).Sok vélemény létezik, de biztosat senki nem tud mondani.
Látom ping-pongot is szeretsz játszani
ebben nincs szerintem.

Nem én találtam ki, az emberek így működnek.
Egyébként értelek teljesen(ne hidd azt h nem).
Nem, de a motort szívesen behoznám, ha a hálóba nem is de a házba legalább!
Kérlek tanítsatok, tudatlan vagyok én még, és kicsi, és fázok, na de tényleg, légyszi-légyszi
Mindenképen tedd oda, h "szerintem" hiszen ezek egy ember gondolatai, és mindenki más lehet
Hogy a nőknek vagy a férfiaknak mire van szükségük.

Mindenkinek arra van szüksége, amire, azt kell észrevenni, hogy mi az a valami.

Még azt akartam írni, hogy az emberek nagyjából kétféle módon képesek éln az életüket.

Vannak akik konfliktusok sorozatának élnek meg mindent, amikben győzni és veszteni lehet.
Nyilván mivel senki nem szeret veszítnei, ők győzni szeretnének.
HA az sorozatosan nem skerült, az frusztrálja őket.
ezek az emberek az úgynevezett "játszma játszó " emberek.

Az iylennel lehetetlen vittkozni, mert a világért sem ismerné el, egy vitában, hogy meggyőzted, még akkor sem, ha ténylegesen meggyőzted, a szája mást fog mondani mint amit gondol, annál agreszívabban, minél jobban friusztrálja, hogy már megint vsztett.
(ilyen emberekkel tele vannak a motoros fórumok:)

A másik tipusu ember, ha egy problémával találkozik hártalép egyet, és megpróbálja megoldni.
Az iylen ember egy vitában nem vesztásnek éli meg, ha elismeri hogy meggyőzték, hogy a másiknak van igaza, sőt örül, hogy újabb tudással, tapasztalattal gyarapodott.

Azok a nők és férfiak, akik a párjukat manipulálni akarják bármely okból de sorozatosan, garantáltan ez első csoportba tartoznak.

Az a vicc, hogy akkor is szarul érzik magukat, ha képesek legyőzni folytonosan a párjukat, mert akkor azt érzik, hogy jobbat érdemelnének.
HA meg őket győzik le állandóan, akokr ezért érzik magukat szarul:)

AZ értelmes emberi kapcolatok alapja, hogy ne játszmákat játszanak az emberek.
Jó kis künyvek vannak erről.
Én is ilyen voltam. ...aztán jött az élet és felnõttem .Kedves hölgy kár h olyan messze lakunk.Sztem mi nagy haverok lennénk.
Fogalmam sincs
ÁÁ, dehogy, tudtam, hogy nem szabadott volna fölhozni ezt a fajta női látásmódot, tesztoszterontól dúló férfi közegben.. De higgyétek el, rengeteg ilyen pasi van! Ők azok akiket az anyjuk állandóan babusgatott, még felnőtt korukban is, így sosem tudnak saját lábra állni,és minden nőben azt a fajta női ideát keresik amit az anyjuk testesít meg.
De örülök, hogy ti nem ilyenek vagytok.....