Aranyos vagy tényleg. Valóban nem volt az.De ez meg csak a jéghegy csúcsa volt akkoriban. Mondjuk azóta is ömlik a híg trágya.Majd ha talizunk, mesélünk 1 másnak.Most már érted miért vigyázok a közérzetemte nagyon.Héj!De remélem az iménti hozzadzolasaim nem estek rosszul.Itt csak vélemény cserék voltak yo?
Ez így van.En is így gondolom.Viszont(szerintem) egy pasinak ne kelljen másra támaszkodni.Tudja, mit akar, és tegye meg, amit jó.....Kérlek félre be értsd, semmi féle ítélkezés nincs benne, csak az elképzelésem.De mondom, abszolút együtműkodő partner szoktam lenni(máshigy úgy sem megy)
Már azt hittem, kitettek a garázsba, és a motor mellett alszol... ];oDDD
Legyen 5, jó? A 3 vékony a karbiból, 1 vékony az aksiból, egy vastagabb a tágulásiból, de lehet, hogy nem lógnak látványosan le...
Várjál hölgyem, mert az akksinak tenyleg van egy túlfolyója.Egyébként nagyon ügyes megfigyelõ vagy hogy észrevetted egy pillanat alatt a múlt idõt anyukámnál.Figyelmes vagy.
Nem mindenki egyforma, vannak olyan emberek, egyaránt nők és férfiak, akik igénylik azt, hogy terelgessék őket! Nem elnyomásról beszélek, és győzelemről! Azt mondom és az lesz! Nem!
Ha igazán szereti egymást két ember, akkor úgyis egymásnak akarják a legjobbat, és az a legjobb nekik ami a másiknak örömet okoz!
Egyébként nem lehet elítélni a nõket sem ilyen esetben, mert sokszor inkább a pasi hibája, hogy ficánkol az asszony.Egy nõnek szüksége van, hogy tudjon érvényesülni és oda legyen figyelve rá.Jobban igényli a törõdést....nem hiába gyengébbik nem.
És természetesen itt most nem gyengeséget értettem.
Nem tudom h olvastad-e már az emailt, amit válaszoltam.Hát anyukad volt az egyik olyan dolog amiért muszály erõsnek maradni, és nem összeesni.Anyut 23 évesen temettem el.A nõk nem baj, ha akarnak dolgokat, az viszont óriási hiba h irányítani akarnak(pláne a háttérbõl).A nyílt lap a legtisztább.Mindent meg lehet beszélni, kérni, elõállnni 1 ötlettel. ..stb. Velem legalábbis nek kellett így tennie senkinek, csak beszéljünk meg mindent.Mondjuk, ahogy irtam, ez velem nem is ment(azt még nem irtam h nyomozónak jelentkeztem a rendõrtisztire )
Édesanyád, hogyhogy csak volt, nem tán valami történt vele? De csak ha nem vagyok túl indiszkrét?
De amúgy nem rossz értelemben, csak szépen, hogy a "ház ura" azt gondolja, ö kezében a kormány, közben pedig a nők elérik, hogy a férfi azt akarja amit ők!
Dehogy vágnak ki, hát olyan trágár parasztok szoktak felbukkanni 1-1 galéria hozzászólásban, hogy eszméletlen, és sehol 1 moderátor. Tudom bizony!Édesanyám is ilyen okos nõ volt, jól is terelgette apámat.Mondjuk én pillanatok alatt levágom az ilyet, már kölyök koromban sem tudott kifogni rajtam. Volt. olyan párom, akinek nem tetszett hogy nem tud megvezetni.Hát nem is
Legyen 5, jó? A 3 vékony a karbiból, 1 vékony az aksiból, egy vastagabb a tágulásiból, de lehet, hogy nem lógnak látványosan le...
Ha igazán szereti egymást két ember, akkor úgyis egymásnak akarják a legjobbat, és az a legjobb nekik ami a másiknak örömet okoz!
És természetesen itt most nem gyengeséget értettem.
ebben benne van, hogy hol az egyik fél akarata érvényesül, hol a másiké.
nagyon ostoba ember, aki meccsnek kezeli a párkapcolatot ahol van győztes meg vesztes, legyőző, és legyőzött, vezető és vezetett.
De amúgy nem rossz értelemben, csak szépen, hogy a "ház ura" azt gondolja, ö kezében a kormány, közben pedig a nők elérik, hogy a férfi azt akarja amit ők!