Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem munkából, kicsit kiégettem a kipufogót Opel Vectra B 1,8 16 szelep
Egyébként köszi azoknak akik tegnap tartották bennem a lelket.Jól telt az idõ és nem egyedül ilyen a garázsban.végül is ilyenformán csak nincs egymaga az ember.
Azon - ha nem jön benzin - akkor levegő is mehet, ráadásul a nyílásaik 1,5 cm-re vabbak egymástól az úszóházban, a benzinszint felett...
Arra ott az úszó alján a túlfolyó...
nekem olajos volt a vége.de nem biztos h túlfolyó.gondoltam arra is h lélegző csövek
Milyen autót vezetsz?
Tudja Valaki, hogy a karbin a két túlfolyó csőnek látszó, de amúgy értelmetlennek tetsző kivezetés mi? Arra van, hogyha fekszik a vas, akkor az legyen a túlfolyója?
Bekarikáztam....
Kérdeztem a csákót, azt mondta, h 2-3 hét a tanfolyam.Én meg gondoltam magamban h a jövõ 7en meg kezdhetnék.
Mondom... jövő héten szombaton röffentés...
Én ezzel csalogatom a tavaszt...
Hát lassan kezdek is mwgsertődni.Holleanyó most már pihenhetne is.
Vagy a jó idõt.próbáltam kicsit szomorkásra venni.ezekszerint sikerült.Bár inkább az unalmat akartam kifejezni. rajta.
Tök aranyos vagy a második képen... mint egy megsértődött kisgyerek... akinek elvették a mociját...
Igen.Egy pár napja benne volt a fejemben a kép.Csak elõ kellett hívni.
Tényleg, az a bukósisakos tavaszváró Ghostrider te vagy?
Ilyen ez a szopó tél... én viszont megnéztem az előrejelzést, jövő héten szombaton kiveszem a motort és megtörténik az idei első beindítás... aztán utána már szerintem le is teszem az autót és jöhet az én szezonom!
Ja, amúgy köszi a segítséget tegnap, rendes tőled! Mára már a pénzem természetesen megvan...
Fel a fejjel pajti!Én is ki vagyok már.Csináltam egy "önkifejező" galériát is ma.már jó lenne motorral járjákni.
Úúúútálom a havat! Tegnap 3 órán keresztül logiztikáztam az udvar egyik feléből a másikba. Már tiszta depressziós vagyok, sosem lesz tavasz!
És a zene! Igazi klasszikus.
Persze, félni nem szabad, de van hogy a józan ész azt mondja, hogy nem kell ilyenkor kimenni.Marhára jó a videó.én is kipróbálnám.
Nem szabad félni az ilyen időtől, azok okozzák a legtöbb balesetet ilyenkor akik görcsösen szorítják a kormányt a félelemtől, na azért motorral nem merészkednék ki, max. szöges gumival Az egyik kolegám salakmotorozik, ők ilyenkor szöges gumival nyomják...
http://www.youtube.com/watch?v...
Az egyik muki meglátogatja a nádast , ezeken nincsen fék.....
Na az sem olyan nagy katasztrófa.De amikor aszfalton is képes úgy forogni, mint hóban, az a kemény gép.Sosem felejtem el, 1X napokig hajtottunk egy ladát a határban.
azt mifelénk a ladával szokták
Kézifék?Te kis kalandor! Nemsemmi vagy hallod-e. Mondjuk én is direkt csak az elsõ kerekeket cseréltem múltkor.Komolyan rakta a seggét. De hát ahogy a BMW-s sofőrök mondanák: "kilinccsel elõre"...
35-40 cm megvolt, már olvad! Én szeretek ilyen időbe vezetni, élveztem, kár, hogy az utak már tiszták... , na meg hogy a kézifék már nem tökéletes...
Jaja szerintem is ez lesz.vagy alátét( a manual írja is) és azt bekenem pásztával.