Én is ugyanez:Általánosban kiváló tanár, aztán már 7.-től direkt számtek suli, később lehúztam egy kicsit a Kandó Cisco programján.Lehet h nem foglalkoztam tovább vele, és azért.
Na! az tök jó.Nem minden helyen hoznak. .Ne törődj az ilyen dolgokkal.Valóban előítélet(mondhatnánk úgy is, h vannak begyepesedett embörkék, akik nem tudnak tovább gondolkodni saját magukon).Én azt útálom, amikor meg akarja mondani, hogy mit vegyek.Simsonba akartam gyertyát venni.Mondtam, h n14yc gyertyát adjon Brisk-ből.Véletlenül a 15-öset vette le.Ránézek, és mondom, h ez 15-ös."ja tényleg.Hát 14-es az most nincs, de jó ez bele, úgysem lesznek már melegek"....csak Ő azt nem tudta, hogy síkolt a hengerfej, és reszelt a résvezérlés, ezért télen is nagy hőértékű kell.De okoskodott.Az az igazság, h ugyanolyan emberek ülnek a pult mögött, mint bármelyikőnk.Nem igazán akad köztük Szerelő.Sőt még talán mi, akik konkrétan csinálgatjuk ezeket a masinákat, valószínű, h többet is tudunk a saját gépeinkről.
Csak az előítéletek, én pl nagyon szeretem a talpraesett csajokat.
Egyenlőre még nem ástam bele magam a találkozó dologba még ráér sajnos.
Már áltsulitól tanultam a számítástechnikát akkor még szakkör szinten majd gimiben emelt óraszámban számtech tagozaton, utánna fősulin számtech szakon. Valami ragadt rám
Srácok! Voltam Bárdiéknál, 2985.- a BR9ECS, most nem volt nekik, egy nap alatt le tudják rendelni ha kell...csak azt felejtettem el megkérdezni az eladótól, miért olyan mosolyogtató, ha egy nő akar vásárolni autóalkatrész boltba...
Nem vagyok nagy észkombájn, de a logikám nekem sem rossz.Persze lehet h tévedek,de sztem én is rájöttem gyorsan. számítógépekbe viszont nem tudtam ennyire belemászni.Sikerül transportert szerezni?
Pár teszt szerint jóval az átlag felett van a problémamegoldó képességem. Na de ez nem lényeg.
Nem titkosügynök, nekem már régen világos mi a foglalkozása....
Bármikor szólhatnak akkor menni kell, nyilvántartó, kolegák, no közösségi oldal..... Már rég tudom mivel is foglalkozik ő valójában. Amúgy vannak kolégáid akik fennt vannak közösségi oldalakon persze fénykép nélkül és becenévvel, van az ismerőseim között is volt osztálytárs
Pardon!Természetesen Fehér kollégának is szól az előbbi!Vastagság volt Báttya!Ráfújtam megint:egy életem egy halálom, nekiestem, jó vastagon.És szép tükör lett.Persze ez sem az igazi, de leszoktam már arról, h tökéleteset akarok mindenáron.Használnin kell nem nézegetni
Egyenlőre még nem ástam bele magam a találkozó dologba még ráér sajnos.
Már áltsulitól tanultam a számítástechnikát akkor még szakkör szinten majd gimiben emelt óraszámban számtech tagozaton, utánna fősulin számtech szakon. Valami ragadt rám
Nem titkosügynök, nekem már régen világos mi a foglalkozása....
Bármikor szólhatnak akkor menni kell, nyilvántartó, kolegák, no közösségi oldal..... Már rég tudom mivel is foglalkozik ő valójában. Amúgy vannak kolégáid akik fennt vannak közösségi oldalakon persze fénykép nélkül és becenévvel, van az ismerőseim között is volt osztálytárs