NS 125 R szervízkönyvvel kapcsolatban van ötletetek, hogy honnan? Az általam ismert oldalakon nincs, hiába gugliztam rá, csak fizetőst találok... ]:-(((
Egyébként valóban kitartok valami mellett ha látom annak értelmét.Ezt meg muszály most megcsinálni, mert legközelebb csak 7végén lenne idõm, a garázs viszont most van felfűtve.
Ó nek vagyok én bezsongva.itt ücsörgök a garázsban pakolom a kályhát, levelezek veletek, és óránként fújok a spoilerre.Azt mondják h muszály esni, de én nagyon nem akarok.
Volt egy ismerősnek forgalomban egy iylen, jó karban lévő mocc, közelített a 30 éveshez, de frankó megkímélt darab volt jó hanggal.
Ment külföldre eladásra, mert ott többet ér...
Köszi az infót! ]:-)
De jó, hogy mondod, egy olyat szerintem láttam, csak nem tudtam mi az... Mármint egy olyan motor, amiben legyező alakban volt a 3 henger elrendezve, oldalán a karbik...
Vagy ez 3-as soros volt?
NS 125 R szervízkönyvvel kapcsolatban van ötletetek, hogy honnan? Az általam ismert oldalakon nincs, hiába gugliztam rá, csak fizetőst találok... ]:-(((
Igen, legyezőre emlékeztem, de ez lehetett az a gép...
Amúgy ENZO cimbora... 300.000 HUF az ára...
Ment külföldre eladásra, mert ott többet ér...
De jó, hogy mondod, egy olyat szerintem láttam, csak nem tudtam mi az... Mármint egy olyan motor, amiben legyező alakban volt a 3 henger elrendezve, oldalán a karbik...
Vagy ez 3-as soros volt?
Itt is rosszul írják a gilardonit:)