Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, megvan, nézem az MBX-et...
Azok nem 80-asok voltak? Megnézem...
Hát szedd le az mbx-ét, vagy mbt"ét.
Ezt figyu milyen sitykát kaptam. szerinted mihez szokták ezt felvenni? tök zorall nem?
Emzoli, vagy más:

NS 125 R szervízkönyvvel kapcsolatban van ötletetek, hogy honnan? Az általam ismert oldalakon nincs, hiába gugliztam rá, csak fizetőst találok... ]:-(((
Ja... én is fáradt vagyok, de még egy kicsit kitartok... megvárom mit fényezel addig!
Megint ketten maradtunk.az utolsó bandida is elment. nem baj, Õt is beszámítjuk a kemény magba.
Jó éjt neked is. majd gondolok rád éjfélkor(mert én sztem akkor végzek).õrizzem az álmod?mókus lesz benne, meg brandon mackó...
Jóéjt!
Hát én mára föladom, neked további jó munkát, szép lesz az , többieknek jó éjt!
Én is csak részletre tudnám megvenni, meg ha beszámítanák az NSR-t... majd meglátjuk...
illetve lemondok(T9 szótár)
Hát én arról kenjndok akkor.
Egyébként valóban kitartok valami mellett ha látom annak értelmét.Ezt meg muszály most megcsinálni, mert legközelebb csak 7végén lenne idõm, a garázs viszont most van felfűtve.
Én akkor sírtam, mikor a haverom kb. 8 éve eladta németeknek az 1942(?)-es R-35-ös BMW-t, és nem nekem szólt. 400eFt-ért én is vittem volna... ]:-(((

Igen, legyezőre emlékeztem, de ez lehetett az a gép...
Lehet, hogy CBR lesz... majd meglátjuk, hogy mit írnak vissza...
Amúgy ENZO cimbora... 300.000 HUF az ára...
Igen, már rájöttem...
Ó nek vagyok én bezsongva.itt ücsörgök a garázsban pakolom a kályhát, levelezek veletek, és óránként fújok a spoilerre.Azt mondják h muszály esni, de én nagyon nem akarok.
Volt egy ismerősnek forgalomban egy iylen, jó karban lévő mocc, közelített a 30 éveshez, de frankó megkímélt darab volt jó hanggal.
Ment külföldre eladásra, mert ott többet ér...
Köszi az infót! ]:-)
De jó, hogy mondod, egy olyat szerintem láttam, csak nem tudtam mi az... Mármint egy olyan motor, amiben legyező alakban volt a 3 henger elrendezve, oldalán a karbik...
Vagy ez 3-as soros volt?
Wikivel vigyázni kell, mert van benne eg csomó tévedés.
Itt is rosszul írják a gilardonit:)
A közelmúltban árultak valami hasonlót neten Érdekes szerkezet
Ja látom, már szóltál is.
Végül is ez a motorozás lényege.