Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam nemvolt probléma vele. Mi a baja?
Prox, vertex vagy wössner? Kinek mik a tapasztalatai ezekről a dugatyukrol? Melyikel lenne a legjobb?
Köszi.Kicsinositom tavaszra.Tudnál valamit mondani az olaj leeresztő csavar hibájáról?Valami nem stimmel vele.
Van a gyáriból a nagyméretű meg a kisebb erre a kasztnira...
Úgy-úgy de nem is a tegnap éjjel, mert jol bírom az ilyesmit, hanem hogy összegyűlt a sok ilyen.Egyébként szerintem gyári.ha jól emléxem láttam ilyet többet.
Szevasztok. Kicsit beleugatok én is. ENZO Nsr-je 2009 áprilisig az én motorom volt és akkor eladtam őriszentpéterre. Lényeg hogy szerintem utángyártott a fejidom mer üvegszálas anyagból van. Tudtommal nem gyártottak nsr re üvegszálas idomokat meg ezen a csatlakozási pontok sem találhatóak meg például: az indítókulcs fekete műanyag konzolja vagy a két fejidomot összekötő idom fülecskék stb. Az irányjelzőnek meg ezen az idomon nem alakították ki gyártáskor a nagy nyílást csak kis univerzális jukat csináltak. Amúgy az index ami rajta van az is szerintem univerzális mer én is vettem annó rá ugyan ilyent robogós boltban mer hiányzott az eggyik indexbúra. Na és hogy még meséljek egy kicsit a motor multjárol: úgy kerültek ezek az idomok rá hogy besokaltam egy kanyarban és lebontottam az elejét csöppet. Ekkor hoztam egy komplett üzemképtelen donormotort és annak a hasidomjait és fejidomját kapta meg. ENZO szépen sikerült kijavítanod a repedést. Gratulálok! Bár már nincs nsr-em de mindig bejárok olvasgatni közétek és látom hogy lelkesen szépítgeted a kis nsr-t. Sok szép pillanatot okozott nekem is. Remélem neked is fog sokat. HAJRÁ!
ez valami maszek munka
gyárilag nem volt ijen
Lehet hogy nem gyári az indexe vagy már az újabb kisebb kiadás indexét rakták rá... majd kifaggatjuk, ha megérkezik... biztos alszik, mert majdnem éjfélig fényezett...
be van csinálva az a nagy luk aztán van helyette egy kicsi
Nem lehet, hogy ezen is ilyen kis index van? Vagy kisebb...
De tényleg... hol van? Remélem nem hitted azt, hogy valami lyuk és begyantáztad?!
Klein, ezt nekem írtad? Tudod, hogy mi a foglalkozásom? És van olyan ismerősöd, aki osztálytársam volt? De kicsi a világ!
és hol van az indexnek a gyári helye?
Helló!

Fasza lett a munkád, jól néz ki képen keresztül!
Lakkozni fogod? Tudod, csak hogy tartósabb legyen az akryl fényezés...
A trükk, hogy görbe a maszkolás, mert az él mentén maszkoltam( a fény úgyis máshogy fog esni a két külön síkra, és akkor talán nem látszik akkorának a különbség.).A szig szallag, meg abszolút partner volt.
Aham így már látom! Világos!
Az általam berajzolt fekete vonaltól egy icit arrébb van a széle(hagytam helyet, hogy észre tudjad venni)
No megszerkesztettem:Ahogy írtam, alig látszik az eredeti széle, mert a csiszolástól elvékonyodott(szerintem így még szerencsésebb is lett.
Ó nem fontos csak ez tünt fel amit berajzoltam, biztos jó lett.
De.Egy folytonos vonallal csináltam.Csak vékony, és eltűnik a festék alatt sztem.Szig szalaggal csináltam a legelső csíkot, és úgy is csiszoltam, ezért rendesen el is vékonyodott.Aztán arra ragasztottam a tesa-t.CSináljak egy olyan fotót, ahol jobban látszik a széle?
Persze ez egyértelmű majd jó polírkrém kell ami csiszolja is a felületet azzal össze lehet dolgozni szépen. De én a maszkolásnál erre gondoltam hogy nem egyvonalban maszkoltad le. Ez nem látszik?
Ugye, muszály volt rámenni a maszkolásra is, különben nem lesz teljesen befedve a széle.Habár a szélén csak ködölni szándékoztam, de majd akkor polírral megoldom(remélem).
A fújást valóban csak az idom egyik felére terjesztettem ki, de biztosan nem látszódhat át a másik felület színe.Inkább azt láthatod, hogy lefújtamam a maszkolt részt.
csináltam egy új fotógalériát.Unatkoztam
Vagy itt a maszkolás alatt is ugyan ez a szín csak itt rájavítottál?