Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEEEEEEEEEEEM!
Lakkozás után polírozunk!
No, az első idomok helye megvan a vázon, és a kicsike NEM NSR 125, hanem NS 125 R-II: http://www.motorcyclespecs.co....
ÁÁÁ komolyra fordítva, és lehetett volna csókunk...:D. habár sajnos a tények ilyeneket mutatnak. Figy már! ha megvan az elslső réteg azt fel kell plirozni a második réteg elõtt?
nem... 125R nincs jogsim, B125 miatt venném...
viszont arra jutottam, hogy megkérdezem a cbr125r ridereket is, hogy mi a véleményük és hogy mondják el a frankót...
CBR? Volt belőle pár méret. Az 1000F életem egyik legkedvesebb motorja volt. (mérföld órás, 134Le)
Nem, teljesen így néz ki, csak a fej-, és has-idom hiányzik róla:
http://www.motorcyclespecs.co....
De nézek hozzá egy manualt
Elsőre azt hittem, hogy csak régi. és ennyit változott az évek során a megjelenés... ];oDDD
jut eszembe, találtam 300e HUF-ért CBR-t... nagy a kísértés...
nem lehet, hogy két gépből van összerakva?
Lehet, de a műszerfal is NSR 125, meg a gyári oldalelemeken is az volt. Nem értem...
Mind1, ez is kétkerekű, hát akkor meg...
autópálya-rendőrnek? De a sünök nem hosszú életűek az autópályán... :)
Komolyra fordítva a szót, lehettél volna az, akkor legalább lenne csókunk basszus...
na tessék.mindíg az ember a hibás.na így nem sok esélyünk van a bíróságon, még a te büntetésed is ránk solózzák....mindíg így jár a férfi, pedig Ádámot is Éva miatt kellett elítélni
Igen, de még nem teljesen...
Hát engem se, csak adhatok alám 1 rendes gépet......mondtam már h autópálya rendõrnek készültem?
Ugy értem, h a sisakod uj színe tehát már le vab fújva.
OOO--ÓÓÓÓ , hát ez van...ha kétes figurákkal barátkozik az ember lánya..
Valóban sok a különbség, de nem az eladó okozta. sztem az önkormányzatban nem találták, és beirták ezt.
engem nem kapnának el, nem hagynám magam...
Ez a 2006-os sisakja, akkor tettem le az A1-et
Ne örülj hölgyem! Te is jössz, hiszen te is benne akartál lenni. csaj te a csaj pankrátor részen kapsz helyet, mi meg a tison szegmensben
Elvileg ez már az új színe igaz?Nejem az F1 valahogy sosem volt a liblingem. rallye, vagy a WTCC inkább....de az űberkirály qz a de mans 24 heures
Sőt bűntársak lennétek, hisz együtt terveltétek ki...neked is befellegzett
No megnéztem, a forgalmiban, törzskönyvben NSR 125 van, de a képek alapján, felöltöztetve valóban egy NS 125 F. Ezt a leányt palira vették!?!?!? ];oDDD
Nagyon ég és föld technikailag a kettő? Ez is pörög, mint a láncfűzrész... ];oDDD
ŐŐŐrülteeeeeeek
A Renault-os korszakából
Még elég kezdetleges...
qrva nagy hír volna... bujkálhatnék, nehogy kiderüljön, hogy ismerem az elhunyt szatírt...