Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg az... vagány, pörgős, odamondós, bátor menyecske... nagyon szeretem... a talira őt viszem magammal, megismerkedhettek, ha lesz rá idődök! :)
Egy közös témátok már biztosan lesz... Alonso...
5 perc fújok 1 réteget
Azt én már el sem tudom képzelni Felelősseget meg aztán pláne nem vállalok.Majd reggel látjátok a hírekben h: "egy félőrült aki bundában, és strandpapucsban.........
Lehet hogy valami saját cucc lesz, mert az tutti, hogy nem lesz mégegy sisakon! Az tök egyedi lesz... Azért gondolkodtam, mert nézegettem a párom Nolan sisakját, tök fasza, letisztult design: full fekete, hátul pici Nolan felirat... qrva jó. Az enyém sem csúnya, csak túl színes: fekete-kék-fehér nonfi... nem tudom még... tudjátok a szokásos zanácstalanságom...
Pontosan, tényleg vagány csajszi a feleséged...
fotót, fotót kérünk.......kit kérünk, követelünk!
Feleségem is Alonso fan... Azóta nézem a forma1-et, mióta együtt vagyunk... te is Alonso fan vagy?
No én nem tudom(pedig ezt bizony benzin hajtsa.....öregszem)
Ajjjajjj, mi lesz itt akkor.....
Honda matrinka jól mutatna.szerintem, amiket lehet kapni matrinkákat, előre ki vannak vágva ugye.Te nem felragasztanád, hanem a negatívot kéne sablonnak használni.......gondolom én.
Nekem Alonso sisakom lesz
Hát, akkor valamit nagyon benéztek, mert a forgalmi passzol, és abba egy 1988-as NSR 125 van beírva. Illetve a még meglévő oldalakon a gyárinak tűnő matrica NS125R-II.

Valóban, a power-nek tűnő bigyó röpsúlyos, még ennyi idősen is megbízhatóan működik... ];oDDD

No, akkor most mi van?
ÁÁÁÁÁ ahogy bendegúz mondaná:" nem olyan családból származom én" .........................Az még az alapozó volt.a festék még csak most jön
Prox, vertex vagy wössner? Kinek mik a tapasztalatai ezekről a dugatyukrol? Melyikel lenne a legjobb?
naaa..... nem olyan biztos az...
Nekem kimaradt... Viszont nézegettem a sisakomat az előbb... lehet hogy letolom full feketére aztán rajzolok valami sablont (nonfi vagy csak egy Honda logo vagy valami felirat) aztán ráfújom...
lerúgnám a szappanod a lefolyóba, és foltyatnám a fürdést a tusfürdőmmel felvágósan
Szerintem egy kicsit beszívtál a festéktől
Lottó zsonglőröket láttátok?abban is van 1 komoly motoros hajsza.
Baszod...ezt nem gondoltam volna rólad... mindegy, ha együtt kerülünk sittre és zárkatársak lennénk, legalább nem unatkoznánk... elképzelném a kigombolt bundádat, a strandpapucsot, aztán leejteném a szappant!
na tessék! megint nevet kell változtatnom
Ez van, ha túlmelegszik a kazán. ...elkezd dőlni belőlem a hülyeség

De ahogy látom titeket sem kell félteni
Most lebuktál, már hiába magyarázkodsz...
Volt még valami, de elfelejtettem. ...esetleg egy mikulás sapka, és olyan szemüveg világítás, ami végig ledekkel villog.