Tényleg az... vagány, pörgős, odamondós, bátor menyecske... nagyon szeretem... a talira őt viszem magammal, megismerkedhettek, ha lesz rá idődök! :)
Egy közös témátok már biztosan lesz... Alonso...
Azt én már el sem tudom képzelni Felelősseget meg aztán pláne nem vállalok.Majd reggel látjátok a hírekben h: "egy félőrült aki bundában, és strandpapucsban.........
Lehet hogy valami saját cucc lesz, mert az tutti, hogy nem lesz mégegy sisakon! Az tök egyedi lesz... Azért gondolkodtam, mert nézegettem a párom Nolan sisakját, tök fasza, letisztult design: full fekete, hátul pici Nolan felirat... qrva jó. Az enyém sem csúnya, csak túl színes: fekete-kék-fehér nonfi... nem tudom még... tudjátok a szokásos zanácstalanságom...
Honda matrinka jól mutatna.szerintem, amiket lehet kapni matrinkákat, előre ki vannak vágva ugye.Te nem felragasztanád, hanem a negatívot kéne sablonnak használni.......gondolom én.
Hát, akkor valamit nagyon benéztek, mert a forgalmi passzol, és abba egy 1988-as NSR 125 van beírva. Illetve a még meglévő oldalakon a gyárinak tűnő matrica NS125R-II.
Valóban, a power-nek tűnő bigyó röpsúlyos, még ennyi idősen is megbízhatóan működik... ];oDDD
Nekem kimaradt... Viszont nézegettem a sisakomat az előbb... lehet hogy letolom full feketére aztán rajzolok valami sablont (nonfi vagy csak egy Honda logo vagy valami felirat) aztán ráfújom...
Baszod...ezt nem gondoltam volna rólad... mindegy, ha együtt kerülünk sittre és zárkatársak lennénk, legalább nem unatkoznánk... elképzelném a kigombolt bundádat, a strandpapucsot, aztán leejteném a szappant!
Egy közös témátok már biztosan lesz... Alonso...