Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát srácok! Ez ami itt folyik, sokszor jobb mint a szilveszteri kabaré!
Na szóval! ha széfet kéne törni, akkor te lennél a mi kis brendon mackónk.Ha meg menekülni kéne, akkor te lennél a navigátorom:"job 2 templomtorony, bal 230 járókeretes néni"... .Akkor meg mókus lennél, és meginnál 1 kv-t, mint a túl a sövényen c mesében.
No nincsenek ferde dolgaim, nehogy itten még fura legyen a helyzet, de ha felelsz, vagy mersz-et játszanánk, biztosan bedobnám valaki ellen feladatnak
En is,.Rendesen elõttem van Már csak egy kibombolt bunda hiányzik olyasmi, ami a szétcsúszva c filmben volt....Ja és rózsaszín festékspray-vel rá lenne fújva h fuck police.

reggelig biztos szem elõtt lennék az őrsön
Vizuális vagyok
baszki.... tényleg! Na most jól felöltöztettünk...
No várj, mindjárt kitalálok valami jót.
Meg hozzá régi motoros szemüveg.olyan dupla kerek.
Akkor már felvehetnél hozzá egy NDK-tipusú strandpapucsot is, úgy lenne az igazi... baszki most elékpzeltelek ilyen szerkóban... képet még nem láttam rólad, de nagyjából megvagy fejben... de ez a szerkó kajak agyhalál lenne...
A szőrös állatokat jobban szeretem...
Madarak tetsznek?
Egyébként az előbb vicceltem...........zokni is lenne rajtam, úgy jobb az egész
Az attól függ.milyen állat tetszik?(egyébként gondoltam rád is az iménti felsorolásnál, de nem akarom a tied elrontani, a rókalámpáért is lásd mit kaptam )
jó hitwoman lehetnél... sosem gyanakodnának rád! :)
a bűnsegéd...
Engem már ki is hagytok....
Látom neked is felszívódott a sör
És én ki lennék a csapatban ?
na azért ha majd boxerben akarom éjfélkor a rendõröket megkinálni egy MC Donald's-os kávéval, 120-al a motoron, állítsatok le nyugodtan. .......................................................................
...........ÁÁÁÁÁÁ(ez volt a hatás szünet)...............................................................
.....................jóvanna csak vicceltem. ..........
akkor ezt megbeszéltük... lesz itt lóvé uraim! Mikor kezdjük? Már csak Klein jóváhagyása kell...
Baszki... tényleg ketten maradtunk...
lehet hogy a többiek titkos ügynökök minden, azért nem írnak, csak figyelnek...
ááááá hentes munkát! most beszakadtam....menekülést, gyorshajtást, csúsztatást vállalok

Klein a vadász kopó, én a fürge ürge, te meg a vér farkas
Sokmindent elnézünk neked... én is vágnám a fát, de kint maradt, ráesett a hó, úgyhogy nem vágok, hanem brikett...
Az itt titkos kérem, h ki a titkos ügynök.Máskülönben nem lenne rokos ügynök, hanem publikus ügynök....amolyan porszívó ügynök féle....nézzetek el nekem, egész nap kint vagyok a garázsban, vágom a fát, fűtök, és fényezek.