Na szóval! ha széfet kéne törni, akkor te lennél a mi kis brendon mackónk.Ha meg menekülni kéne, akkor te lennél a navigátorom:"job 2 templomtorony, bal 230 járókeretes néni"... .Akkor meg mókus lennél, és meginnál 1 kv-t, mint a túl a sövényen c mesében.
En is,.Rendesen elõttem van Már csak egy kibombolt bunda hiányzik olyasmi, ami a szétcsúszva c filmben volt....Ja és rózsaszín festékspray-vel rá lenne fújva h fuck police.
Akkor már felvehetnél hozzá egy NDK-tipusú strandpapucsot is, úgy lenne az igazi... baszki most elékpzeltelek ilyen szerkóban... képet még nem láttam rólad, de nagyjából megvagy fejben... de ez a szerkó kajak agyhalál lenne...
Az attól függ.milyen állat tetszik?(egyébként gondoltam rád is az iménti felsorolásnál, de nem akarom a tied elrontani, a rókalámpáért is lásd mit kaptam )
na azért ha majd boxerben akarom éjfélkor a rendõröket megkinálni egy MC Donald's-os kávéval, 120-al a motoron, állítsatok le nyugodtan. .......................................................................
...........ÁÁÁÁÁÁ(ez volt a hatás szünet)...............................................................
.....................jóvanna csak vicceltem. ..........
Az itt titkos kérem, h ki a titkos ügynök.Máskülönben nem lenne rokos ügynök, hanem publikus ügynök....amolyan porszívó ügynök féle....nézzetek el nekem, egész nap kint vagyok a garázsban, vágom a fát, fűtök, és fényezek.
reggelig biztos szem elõtt lennék az őrsön
...........ÁÁÁÁÁÁ(ez volt a hatás szünet)...............................................................
.....................jóvanna csak vicceltem. ..........
lehet hogy a többiek titkos ügynökök minden, azért nem írnak, csak figyelnek...
Klein a vadász kopó, én a fürge ürge, te meg a vér farkas