Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy Klein barátunk tényleg ügynök... :)
Vagy ha nem, akkor jó csapat lehetnénk... ő nyomozna, ENZO vezetne, én meg csinálnám a hentes munkát! :)
ja tudjuk.... én meg ahhoz értek, hogy név, cím, fénykép, aztán megyek és megkérem szépen, hogy adja vissza a pénzemet, mert ez csúnya dolog... :)
Én nem alapoztam, nekem nem kellett... de nyilván meg kell várni...
ki a titkos ügynök? :)
Ha felveszem a volt osztályrltársammal, elintézhetünk neki egy számla csõdöt. Gimis korunkban õt hívta a számtek tanár h jöjjön már, mert összeomlott a sulinet. Valóban le a kalappal az ilyen ügyes emberek elõtt!Én nem értek hozzá (hisz tudjátok: nem benzin hajtsa).
Lehet hogy Ő már tényleg titkos ügynök.
Mindenképen meg kell várni az alapozó után azt a 2 órát? Már rajta van az utolsó réteg.polír, oszt fény
a közösségi oldalakon nyilván mailcím alapján is rá lehet keresni...
de én nem boldogultam a mailbox-szal... mindegy Dj ellképesztő nagy koponya! A volt kollégáim meg úgyis megtalálják a kisfiút...
Én is kerestem, de nem találtam, hogy csinálod, hogy mindenkit megtalálsz minimális információkból?
Megint ketten maradtunk.mi vagyunk a keménymaaaaaaaga(vicsorgós szmájli).
Nem tudom, azt mondta a csóka, h 20.-a körül telefonáljak neki.Elképzelhetõ , h ott is 1-2 hét múlva.
Keresztúron mikor indul?
Ó báttya! hol van az már.......one egy viccem: Mi az abszolút ciki?Ha a söröd a kályha tetején felejted! ...nem röhögni! Csúnya dolog q sörömmel viccelődni!
febr. 23-án indul itt... múltkor bemásoltam a sulitl kapott mailt...
Igazából sokkal egyszerűbb lenne keresztúron.De nem olyan nehéz odáig sem eljutni.Itt most az dönt, hogy melyik indulhat előbb.
Fasza! Gratula! Itt akarod Szszmiklóson?
Mi na? No én nem tudom
HÁ me úgy néz ki el tudom kezdeni a jogsíííííít [meg mindenféle tombolós, őrjöngős smájli].Ha az egész tanfolyamra nem is, de az elejére meg van a peták.
B125?
Na?
Na, de tuggyamért?
Hú vazze, de most már mind1, már lent van a fél vodka .
BP IX. ker Vágóhíd, ott felülsz a HÉV-re és Szszmiklóson leszállsz! :)
Vagy BP XXI. kerből (Csepel) busszal Szszmiklósig...
Figy!Attól függ, mekkora értékkel vert át.Talán ha feljelented, meg kaparinthatod a címét.
nyugi már tudod hogy nem vagyok sértődős! :)
Ja igen!Hogyan kell tömegközleketdve eljutni Szentmiklósra?