Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mailbox-os baszki... de megpróbálom... a srác viszont rendőrségi nyilvántartásban nincs, ezt már tutira tudom...
Héj!Most mi van? Ne izééj, mi volt a baj?Csak poén volt.Egyébként én sem vagyok fent.Nem is akarok, meg nem is leszek.És mivel én is így gondolkodom, biztos lehetsz h nem volt pejoratív
ez e-mail fiók föggő ha meanyitod a levetel olvasásra akkor keressgélj fennt, egyebek fül vagy részletek vagy valami hasonló. milyen fiókod van indamailesben és freemailesben tudok segíteni
A teljes fejléc funkcióval leszek bajban... azt hol keressem?
ENZO... ezt nem vártam tőled... baszki... van rendes állásom... miért baj ez? :)
na akkor ami legális:
ráveszed hogy írjon neked egy levelet mind1 mit csak írjon, ha megvan a levél akkor megynitod és megkeresed a teljes fejléc funkciót, a fejlécben meg fogod találni milyen címről érkezett a levél milyen böngészőből írták és milyen ip címről jött stb.... ha meg van az ip akkor sok ip beazonosító honlap létezik pl az ip locator oda bemásolod és azonnal kidobja melyik környékről jött a levél ha szerencséd van egész pontosan na ez teljesen legális dolog bárki megnézheti
Miért titkos ügynök vagy ....vagy terrorista
Köszi, rendes vagy, hogy segítesz, de nem vagyok regisztrálva közösségi oldalakon... a munkám miatt nem lehet...
dehogy fantom nekem már a fényképe is megvan :D de jobban nem akarom beleásni magam nehogy gubanc legyen :)
Igen, a facebook volt a következő, amit javasoltam volna, de én nem vok fönt.
Bocs haver, de a fickó egy fantom.Én nem tudtam sem a netről, sem a tudakozó(k)-ból kideríteni.
Facebookon megtalálod: Dávid V Repsol néven
átíratás meg a külföldi gépjármű üzembehelyezése 2 külön dolog
keress rá a googlén
ezt én nem így látom
sok kereskedő van akik legfőképp olaszoktól hordják be a 5-15 éves motorokat de úgy hogy mindent ami nagymotor
aztán itt nálunk összeraknak belőle valami roncsokat mert a leg több az csak nem veszed észre
majd csak akkor ha egy éven belül tucatnyiszor viszed szervízbe
arrol tudod hogy ki fia borja?
jó állapotúra elég nehéz ráakadni reális áron
szerintem biztosabb ha inkább a környéken nézegetsz magyar rendszámú motorokat mert azokról mégiscsak többet megtudsz mint egy külföldiről
én már nyáron elkezdtem nagyobb motor után kutatni
nézegettem külföldről behozottat is
először 600-as hornetet akartam de aztán rájöttem hogy azon nem férek el rendesen
utánna sv650 meg vfr 750-t néztem
legtöbbet kereskedésbe aztán láttam hogy a leg több az vagy elhanyagolt vagy törött volt amit először énse vettem észre de jobban megnéztem és rájöttem hogy 2 motorból rakták össze
azótase vettem még másikat
egyre jobban megyek a hazai motorok után mert általába jobbak
"Ne törődjél senkivel, egyél zsömlét kiflivel" Ki kell találni valami jó beszóláat....mittomén, pl:"héj!Nem a ti motorotokat babrálták nemrég? Nekem speciel tetszenek ezek a tárcsazárak is.
Nagy penge lehetsz... én is tanultam, programozóként végeztem, de ilyeneket nem tudnék megcsinálni... A trükköt gondolom nem árulod el... :)
Ha tényleg van kedved hozzá, akkor itt a cím:
davidspy_3@vipmail.hu
Beszarok... :)
Egy levélből meg lehetne tudni az IP címet az lapján már el lehet indulni nagyvonalakban meg tudnám mondani honnan írt legalább a a kerületre le tudnám szűkíteni a dolgot, ha lenne cím.
Köszi Dj, hogy segíteni próbálsz... azt hiszem ez nem egy tömegnév, hamar megtalálom! :)
nem... de ha nem lesz eredmény, akkor Bp-n az Összes a telefonkönyvben szereplő Vignert meglátogatom... :)
E-mail címet vagy telefonszámot tudsz?
Sefítség kellene, mindenkitől aki kapcsolatrendszerrel rendelkezik...
Én sem hittem, hogy megtörténhet velem, de sikeresen átvertek... keresek egy gyereket... Vigner Dávid... annyit tudok róla, hogy Budapesten lakik, meg a számlaszámát... lakcím kellene, semmi más, onnan már rendezem a soraimat... ha valaki ismerheti vagy valamilyen módon tudna segíteni legalább a címének a kiderítésében, akkor tegye meg, köszönöm!
Azt viszont csak ülés alatt tudnám hordani, azt meg elég nehézkes levenni, de majd gyakorlom...., vagy röhögnek rajtam, na az a béna csaj, né má!
Akkor vigyázok majd.
Sziasztok!

Nekem azt mondták h igazán csak azok a bazi nagy láncok jelentenek elrettentést.
Naná, hogy hiányoznál... már ennyi után is!