amelyik idomos az R a nem idomos az meg F névre hallgat
alapjaiban ugyan az de ne próbáld meg átrakni az idomokat az F-esre mert nem fog sikerülni pontosan ojant csinálni belőle
mindegyik ugyan azt tudja
annyi a külömbség hogy az R az idomos és dupla lámpálya van nagyobb a szélvédelem
míg a másik csupasz az kicsit szelesebb
mások a tükrök, sárvédő, lámpa, visszajelző lámpák meg az indexek
amugy ugyan azt tudja mind a 2 tipus
kormányzárjuk nem egyforma mert az R-esen külön van a gyújtás kapcsó meg a kormányzár
ezek közül amiket belinkeltél a helyedbe egyiketse venném meg ugy hogy még nem volt nsr-ed
inkább vegyél egy korrekt gépet rendszámmal
Üdv mindenki! Szeretnék kérdésemre választ kapni:
Miszerint az alábbi linkelt nsr 125ösök között mi a különbség? Mert gondolkozok a vásárlásán az 1ik tipusnak, és szemmel láthatólag idomzatban van.... a blokkjuk ugyanaz? váz-futomu?
A kopárabbra a másik idomszettjét rá lehet rakni?
Esetleg az idomtalanabb nsrröl valamilyen személyes tapasztalatokat? hogy megy kb végsebre, amire odakéne figyelni vásárlásnál?
Ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem, előre is köszönet a válaszadónak( ha kapok:) ) http://www.kepesmotor.hu/honda...
és http://www.kepesmotor.hu/hon
da...
Ha akarsz küldj... vagy majd inkább én linket, mert ugye neked kell, hogy tetsszen az állásajánlat, én hiába gondolom jónak... kár, hogy nem lehetsz a kollégám, biztosan jól kijönnénk... (jókat dumálnánk NSR vs. RS témában)
Jóéjt cimbora!
nem nagyarcból... de ma sem foglalkoznék vele... ma is odaállnék egy 150 fős csapatba, hogy a kiválasztott szerepéért megküzdjek... és - bár kicsit lustább lettem - szerintem menne is... mert akarnám...
alapjaiban ugyan az de ne próbáld meg átrakni az idomokat az F-esre mert nem fog sikerülni pontosan ojant csinálni belőle
mindegyik ugyan azt tudja
annyi a külömbség hogy az R az idomos és dupla lámpálya van nagyobb a szélvédelem
míg a másik csupasz az kicsit szelesebb
mások a tükrök, sárvédő, lámpa, visszajelző lámpák meg az indexek
amugy ugyan azt tudja mind a 2 tipus
kormányzárjuk nem egyforma mert az R-esen külön van a gyújtás kapcsó meg a kormányzár
ezek közül amiket belinkeltél a helyedbe egyiketse venném meg ugy hogy még nem volt nsr-ed
inkább vegyél egy korrekt gépet rendszámmal