Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos h meg lehet csinálni, mester amikor elfordítod a kulcsot, akkor éled fel a rendszer. elfordul a power tengely, és elkezd mutatni az összes visszajelzés.Ahhoz lelkeket még egy áramtalanító is
az csak a gyújtást veszi el
attól még te tudsz dudálni, indexelni, világíttani és önindíttózni is
ezt komolyan mondom
műszaki vizsga 27000
rendszám 5000
forgalmi 6000
törzskönyv 6000
regisztrációsadó ez évjárattól függ
eredetiség vizsga ezen szoktak variállni amugy 14000
átírási illeték ezt most nem tudom
kell még biztosíttás amit alvázszámra kötnek
na meg az adásvételi és ehhez hiteles fordítás
70000-be biztos benne van meg a sok futkozás
inkább vegyél egy rendszámost azt 30000-ért átíratod
Én tegnap illetve tegnap előtt fényeztem le a simson vázát szerintem nagyon király lett mondjuk én kompresszorral fujtam, de spreyvel szebben tudok fényezni :D még a 600 forintossal is szépen lehet, szóval nem kell félni csak én ha azzal fujok akkor kb 3 réteg + alapozó de a 3 rétegből az első vékony nagyon a második már azért vastagabbb és a 3. megint vékony. Nekem így szépen sikerült fényezgetni
Tényleg, eszembe jutott valami... tudjátok, a gyújtáskapcsolós téma... az ötletem a következő: a gyújtáskapcsolót elrejtem, a kulcs benne marad, gyújtás helyzetben... ezután jön a trükk: a vészleállítóval kapcsolgatnám... vélemény? Sérülhet valami? Gondolom nem, mivel a vészleállító leállít mindent, ha meg visszakapcsolom, akkor indítható a motor... és így nem kell vágni semmit, nem kell átalakítani semmit... na mit szóltok?
Nem, muszakim van rajta.A muszaki plusz 13 körül van.
eredetiség-vizsgálat + átíratás + műszaki?
Az oldal spoilert
nekem 30 volt az egész procedúra.
Találtam 2001. évjáratút, külföldi forgalmi megvan hozzá...
70.000 HUF-ban benne van már az átíratás, eredetiség-vizsgálat, műszaki is vagy ez csak egy okmányirodának fizetendő pénz + a fentiek?
ENZO mit akarsz fényezni?
énis le szeretném enyémet papíroztatni mert küldföldi forgalmija megvan már csak az adásvételik kellenek de lehet elkap a hév és eladom veszek helyette 1 125ös Dt-t lőterezni
Elhiszem én, csak az nem biztos h nekem sikerül.
ojan 70000 az biztos

mostanába nem nagyon foglalkoztam vele
amúgy nemhiszem hogy találsz ojant aminek megvannak a külföldi papírjai és még jó is a motor
De kár, hogy nem tudod megnézni az enyémet... mondom, hogy lehet vele szépen dolgozni! Nem hiszed el?! :)
félek h spray-bõl nem lehet majd rendeset fújni
Kíváncsi vagyok milyen lesz... remélem még nem törtél össze semmit! :)
okmányirodában biztos tudják
Üdv!Holnap alapozok.
Tényleg, nem tudjátok, hogy mennyibe kerül egy 125 ccm gép forgalomba helyezése, ha megvan a külföldi forgalmi? Van ennek valami fix díja? Vagy mi alapján számolják?
De aranyos vagy! :)
Szia ENZO cimbora!
Nem mindenáron eladó, csak akkor ha jó, gondos gazdihoz kerül!
Ja! Jó 5let!Te venni akarsz, Ő meg eladni akarja.Jó állapotú is.
Sziasztok!

Vedd meg az enyémet! Nem elafásra készült, de én meg pont rendszámosat szeretnék... :)
nekem a fogyasztás az elég jó
70-80-al 4 liter
100-130-al 4,5-5 liter
de csak akkor ha jól van beállítva
1 tankal max 170km-t mentem el
de inkább 150km szokott lenni
kereke elől 17 hátul 18-as ezért nem nagy a gumi választék de van sok féle utcai gumi
Kösz szépen a választ, rendszámosat nem akarok, a hondák szeirntem jo motorok, az F-esre gondoltam másodmotorként! Tehát jelenleg is van motorom.

Még 1 olyat kérdeznék hogy fogyasztását esetleg tudod? és gondolom 17es a kerékmérete!?